reklama
My już wróciliśmy z ZUS. Pani dr bardzo miła zdziwiona, ze mnie w 39 tc ściągali i powiedziała, że trzeba było zadzwonić i powiedzieć, że to już bardzo zaawansowana ciąża i byłoby ok. A ja się bałam tak zrobić, że potem będą mieć dziurę w papierach i np. wstrzymają mi zasiłek albo co. Żadnych dokumentów w ogóle nie chciała, tylko zapytała o zawód, tydzień ciąży, płeć i gdzie będę rodzić. Wizyta wręcz kurtuazyjna :-) Jak poszliśmy po zwrot kosztów dojazdu (całe 6zł!!!) to też pani powiedziała, że trzeba było zadzwonić. Już jej miałam powiedzieć, że trzeba było nie wzywać kobiety w ciąży, bo wiele kobiet w niższej ciąży jest w o wiele gorszym stanie...
Super, że u Antosia fogii lepiej. Żeby tylko jeszcze wyniki badań były w porządku.
Ewcia - u was znowu wątpliwe atrakcje Trzymam kciuki za Nicole i męża
Trzymajcie się dziewczyny ciepło, bo nastroje widzę nieciekawe. Jeszcze troszkę. Tyle wytrzymałyście, to teraz to już finisz przecież! Będzie dobrze!
U nas zaświeciło słonko :-) a Natusia też jakaś spokojniejsza...
zmykam szykować coś na obiadek
Super, że u Antosia fogii lepiej. Żeby tylko jeszcze wyniki badań były w porządku.
Ewcia - u was znowu wątpliwe atrakcje Trzymam kciuki za Nicole i męża
Trzymajcie się dziewczyny ciepło, bo nastroje widzę nieciekawe. Jeszcze troszkę. Tyle wytrzymałyście, to teraz to już finisz przecież! Będzie dobrze!
U nas zaświeciło słonko :-) a Natusia też jakaś spokojniejsza...
zmykam szykować coś na obiadek
AsiaK.
Fanka BB :)
ulkan - w ciagu dnia mala wisi u piersi... 2,5h to najdluzsze przerwy jakie robi.popoludiu zasypa na dluzej.wieczorne karmienie ma cos ok. 22-23 pozniej to cos ok.4.00 i tak do 7-8
martape - spokojnie, doczekasz sie!! ja troszke tesknie za brzucholkiem i tymi kopniaczkami... oh... czas szybko leci moja skonczyla 3 tyg.
martape - spokojnie, doczekasz sie!! ja troszke tesknie za brzucholkiem i tymi kopniaczkami... oh... czas szybko leci moja skonczyla 3 tyg.
mam jeszcze cchwile bo czekam na męża...jadę na IP bo dzwoniłam do niego że znowu mi się te wody sączą (to dużo poiedziane ale wkładka bywa mokra) i on kazał przyjechać żeby zobaczyć co i jak. Dlatego jadę, biorę wszystkie rzeczy jakby co....póki co żadnej akcji porodowej nie madam znać co i jak
Malutka...
Ribi w takim razie trzymamy kciuki!!
Ja pobujałam się na piłce, idę dalej się bujać może coś wybujam:-)
Ja pobujałam się na piłce, idę dalej się bujać może coś wybujam:-)
reklama
syla29
Witam :-)
Również mi ulżyło że u małego Antosia już lepiej i oby tak zostało.
Poczytałam co u was i niestety muszę już iśc do mojego cudaka...a tak ładnie spał no ale ile można spac ;-)popłakać też trzeba
Również mi ulżyło że u małego Antosia już lepiej i oby tak zostało.
Poczytałam co u was i niestety muszę już iśc do mojego cudaka...a tak ładnie spał no ale ile można spac ;-)popłakać też trzeba
Podziel się: