reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dziewczyny ja sie klade.. Szymo kilka razy sie pokrecil wiec jestem spokojna, ale dziwnie sie cos czuje!
1. biora mnie jakies mdlosci
2. ćmi mnie brzuch miesiaczkowo

ciekawa jak dzisiaj bedzie nocka.. 3majcie sie brzuchatki.. odezwe sie rano, gdyby cos sie dzialo (choc pewnie nie bedzie) to bede bombardowac sms!

reklama
Będę rodziła w Rydygierze na Sterlinga. Tam właśnie pracuje moja Pani Ginekolog, która już w czwartek, jak byłam u niej na usg, to zapraszała mnie na porodówkę w sylwestra, bo akurat ma wtedy dyżur. Zobaczymy, może się skuszę;-) Chociaż muszę się Wam przyznać, że im bliżej porodu, tym bardziej się boję. Może nie samego porodu o ile samodzielnej opieki nad dzieckiem. I jak dla mnie, to ciąża mogłaby trwać, jeszcze długo...

Fajnie, że twoja ginka ma dyzur w Sylwestra, zawsze to daje poczucie bezpieczenstwa, bow Sylwestra chyba kadra w szpitalach lekko okrojona jest. Musze wląsnie sie mojej zapytac jak ona pracuje w świeta i Sylwestra, niby nie mam zamiaru wtedy rodzic ale zamar jedno a rzeczywistosc drugie:-)

aniwar Kochana co do CHWYTU PORĘBY to nie zawsze położne o tym pamiętają....ale jak zapytasz napewno będą wiedziały o co chodzi.

kurcze to musze o tym pamietać, jak juz będę po porodzie...

doczytałam...uff .. ale nie pamiętam dokładnie co u której słychać, więc nie będę odpisywać za dużo..

ariska - spóźnione, ale najszczersze życzonka urodzinowe, wszystkiego NAJ!!

blondi - bardzo ładnie przystrojona choinka - tak oryginalnie:tak:

joasiab - współczuję tej kolki, nie miałam, ale słyszałam, że boli pieruńsko:no:

klaudoos - widzę, że miałaś nieciekawy dzień.. upadek i ten strach o Szymcia - ale dobrze, że się w końcu odezwał..

monciaa - może jednak ty będziesz pierwsza? :-D

Wczoraj byliśmy na zakupach - kupiliśmy małego świerka kującego za 19.99 w obi, na razie stoi na dworze, ale najchętniej to też bym już go ustroiła..

A dziś też cały dzień coś załatwialiśmy, teraz m na nocce to mam czas na bb:-D:-D

Wy juz wszytskie szykujecie sie spać a ja znowu kimałam popludniu i pewnie nie bede mogła usnąc....Mój wraca ok 23 z pracy to może jakis filmik razem obejrzymy....bo znowu tluc sie po nocy samej to srednio mi sie usmiecha:-(

blondi zebyście nie musieli kuc ścian jak to gdzies w ścianach cos poszlo:-(

tego się z mężem obawiamy, jeszcze teraz przed Świętami... najgorzej ze wszystkie puszki odnazlezione a w łazience nie ma :-(
dodatkowe koszta by wyszły martwimy się bo Pan dziś po 20tej poszedł i ma przyjść jutro, ale najpierw mój mąż musi zadzwonić do wczesniejszego własciciela może on cos będzie wiedział... dobrze że to elektryk od męża z pracy może nas nie skasuje za duzo :-(

ciekawa jestem jaka u mnie będzie dzisiaj nocka:-) bo ta ostatnia do najlepszych nie należała...
może dzisiaj nie będzie żadnych bóli i stękań :-D zwłaszcza ze siora u nas śpiocha...

na razie jedynym bólem, który mi dokucza jest ta okropna rwa:/ no i trochę jakiś taki brzuch miesiączkowy :/
ale wzięłam prysznic ciepły i niby tyci tyci lepiej...

a ja też się wyśpiochałam w dzień i zamiast lulać to siedzę na necie:-)

reklama
tego się z mężem obawiamy, jeszcze teraz przed Świętami... najgorzej ze wszystkie puszki odnazlezione a w łazience nie ma :-(
dodatkowe koszta by wyszły martwimy się bo Pan dziś po 20tej poszedł i ma przyjść jutro, ale najpierw mój mąż musi zadzwonić do wczesniejszego własciciela może on cos będzie wiedział... dobrze że to elektryk od męża z pracy może nas nie skasuje za duzo :-(

koszta kosztami ale ile roboty i balaganu....szukac kabli po scianach...a Wy macie tak wszytsko ladnie wykończone az serce boli jakby trzeba bylo jakies dziury w scianach robić....trzymam kciuki żeby bylo dobrze i zeby nie trzeba bylo kuć....

Do góry