reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam popołudniowo

Joasienka co do plci to tez nie mam zadnego przeczucia co nosze od sercem...Maz trafial na synka ale wiadomo psikusy sie zdarzaja..Ciesze sie ze u lekarza wszystko ok. Profesjonalne podejscie pani doktor co do plci, uwazam ze tylko jak lekarz jest w 100% pewny niech sie wypowie a nie jak u mnie bylo z pierwsza ciaza...

Witam kolejna styczniowa mame :)

Molago tesknilismy tesknilismy ....

Klaudoos dzialeczke nad jeziorem masz ....super Nic tylko liczyc na piekna weekendowa pogode

Kashyaa trzymam kciuki za udana wizyte...zapewne jestes juz po :)

Ribi ja tez spałam po obiadku, ciagnie mnie w dole brzuszka wiec cały czas staram sie lezec...Czasem czuje ból,czasem cosik mnie ukłuje jednak jest to chwilowe, jednak zdarza sie ze czasem pobolewało mnie dzis podbrzusze zwłaszcza przy schyleniu...ale poki co jest dobrze
Troszke pospałam, teraz leze i odpoczywam wiec czuje sie dobrze.... Choc jak leze to czuje wciaz to ciagniecie...
Czasem mam wrazenie ze to dzieciatko tak sie ułozyło, ale to tylko takie moje wymysly Poki co humorek dopisuje wiec jest wszystko w porzadeczku

Gdynianka1 ....nie smuc sie.....

Co do rodziców, ja mam rodziców obydwoje ale to tak jakbym ich nie miała...Lubie ich ale czy kocham nie wiem...Mam za to wspaniala tesciowa i swietnego tescia których bardziej kocham...

Malutka czyzby remoncik miałas???

carri a taki malutki, kuchnia, przedpokoj i laziernka.mielismy malowac jeszcze malowac nasz pokoj ale stwierdzilismy, ze miska do urodzin dzieciatka raz dwa zaprawi od nowa wiec poczekamy z malowaniem do przyszlego roku. teraz przy malowaniu kuchni tesciowa dala troche w d i dopiero dzis skonczyl.

A ja byłam dzisiaj z małą na Tychach - bo Tymek pojechał z babcią na wczasy i Anka bardzo się bez niego nudzi. A ja już nie mam sił bawić się z 6-latką która bez przerwy gada i gada. Niech już idzie do tego przedszkola, przynajmniej przestanie zrzędzić a ja sobie odpocznę. Co prawda boleć mnie nic nie boli, nie kłuje, nie piecze - za to czuję się jak zbyt mocno nadmuchany balon. Albo polecę, albo pęknę.

Damqelle -lepiej bym tego nie ujęła - zbyt mocno nadmuchany balon, o tak, chociaż to dopiero 17 tydz (no, ale zupka warzywna robi swoje ;-)) Brzuszek zmienia się teraz niemal z dnia na dzień

MOlaGo również poproszę o wpisanie na listę :) Pisałam już na priv ale bez echa:-( :-:)-(

Malta (Aga,35l) czeka z Tomkiem (10l) na Błażeja, Wiktora lub Szymona (tp.14.01)

Dzieki śliczne:-)

Hej girls
mój M. właśnie dzwonił wpadnie do domu na chwilkę. Od razu mi się humor poprawił. :-)

Co do studiów w ciąży to jeżeli wszystko jest w porządku (a przecież inaczej być nie może :-) ) to myślę, że to fajny pomysł. Ja swoje kierunki kończyłam przed ciążą ale jak FIlipek miał 4 miesiące to rozpoczęłam podyplomówkę. I też się jakoś udało wszystko pogodzić z pomocą rodziny.

MOlaGo ja również pisałam :) i również bez echa i również poproszę o wpisanie na listę martusia29 (marta 26l.)synek Michał (2007) termin porodu na 7.01:)

reklama
molago- nie bije;) dlatego jak bylo bez echa do dzis to juz nie pisalam;)
oj w sobote robie foto brzuchola i tluszczyku mąż tez stwierdzil juz juz cos tam widac!

Do góry