przyszla_mamaa
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ribi mnie się też nie udało dzisiaj dotrzeć na te targi, mam nadzieję, że jutro nam już wypali Madzia a ty byłaś tam może dzisiaj? Karolcia mnie się bardzo podoba ta fioletowa co do Vichy to się zgadzam, że przereklamowane, zresztą w ogóle czasem chyba nie opłaca się inwestować w kosmetyki z górnej półki, jak pisałam ja używałam kremu na rozstępy z musteli, dodam, że wmasowywałam go porządnie, a znalazłam pierwsze rozstępy, więc nie jest skuteczna a do najtańszych nie należy, w tym tygodniu idę więc kupić oliwkę przeciwko rozstępom z Penatena, koleżanka mi bardzo polecała i postanowiłam wypróbować na sobie
Martka kup zwykłą oliwkę ja polecam tę w żelu z johnsona wg mnie najlepiej nawilżą ciało. Oliwka to oliwka
Kate rozumiem , że jesteś ze Zgorzelca? Ja pochodzę z Bolesławca i oglądam co się dzieje. Mam koleżankę w Zgorzelcu czekam na wiadomość od niej co u niej. Ale mieszka w blokach na górce więc chyba jej nie zalało. Generalnie to moje tereny na których pracuję: Zgorzelec, Bogatynia Lubań,Lwówek itd.
Trzymam kciuki i nie denerwuj się sytuacją.
madzia nauczyłaś się wiżać chustę? Mi bardzo na tym zależało, bo chciałabym sobie cos takiego kupić.