reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witajcie. Chcialam sie przywitac. Jestem Ewa, mam 22lata i prawie 2letnia coreczke ktora niebawem bedzie miala rodzenstwo. Dwa dni temu zobaczylam 2 b.wyrazne krechy! Bardzo sie cieszymy.

reklama
zielona2909;

Moja koleżanka ma dwoje dzieci i różnica wieku jest niewielka chyba 18 miesięcy. Jak urodziła drugiego dzieciaczka to kupiła właśnie taki wózek jeden za drugim. Wg. mnie to jest rewelacyjne rozwiązanie, nie zajmuje dużo miejsca tzn. nie jest szeroki a jednocześnie jest podwójny.

alternatywą dla długiego wózka, który jednak jest mało praktyczny w bagażniku czy w autobusie, nie mówiąc o schodach, jest dostawka na kółkach: starszak może stać albo siedzieć, jeśli jest dwustopniowe. Ja mam nadzieję na takie rozwiązanie.

Czesc :) ja sie zgłaszam w porze Teletubisiów.
Dominika81 -> no to nasze dzieciaczki bedą prawie jak podwójne bliźniaki, a jakie imiona planujesz teraz?
Zielona2909 -> jak fajnie, ze nie jestem sama z taka róznicą wieku bąbli, wszyscy mi mówią że 1szy rok to będzie sajgon, a potem już z górki :)
Agabb -> wspołczuję Ci tego gorączkowania, nas to jakoś ominęło, za to krzyki synka w nocy przeżywaliśmy czasem przeraźliwe, pocieszam się że nie za wiele z tego zostaje dzieciom w pamięci

No i wszystkim "nowszym" w naszej grupie gratuluję i witam cieplutko!

My jutro idziemy na festyn dla małych dzieci :) oby pogoda dopisała, zapowiada sie świetna zabawa :)))

A tak przy okazji -> w suwaczku mam niby opis ciąży, a tydzień temu z USB wyszło, że nasze maleństwo ma już prawie centymetr, więc coś bardzo orientacyjne te opisy :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Thinin- USB? hihihi Wybacz ale mnie to rozbawilo strasznie. Dzieki za powod do smiechu. Milego i spokojnego wieczoru zycze wszystkim Mamusiom!

alternatywą dla długiego wózka, który jednak jest mało praktyczny w bagażniku czy w autobusie, nie mówiąc o schodach, jest dostawka na kółkach: starszak może stać albo siedzieć, jeśli jest dwustopniowe. Ja mam nadzieję na takie rozwiązanie.

aga_bb2 - właśnie o takim wózku pisałam jak mówisz. Jest taka dostawką, którą można w każdej chwili zdemontować i masz normalny wózek-zdjęcie niżej jeżeli udało mi się wkleić załącznik:)

A tu jest opis:
Opis:
Wózek dwójki dzieci w różnym wieku. Koła pompowane. Przednie, koło skrętne z możliwością blokowania skrętności. Dodatkowe siedzisko można montować pod lub nad głównym. Dzieci przewożone są zawsze przodem do kierunku jazdy. Oparcie głównego siedziska rozkłada się do leżenia i można w nim przewozić noworodka zwłaszcza po dokupieniu dodatkowego kokona. Pięciopunktowe szelki bezpieczeństwa.

Funkcje i zalety:

• siedzisko rozkładane do pozycji leżącej,
  • dodatkowa miękka wkładka w siedzisku,
  • pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa,
  • duży kosz na zakupy,
  • duże pompowane koła - lepszy komfort jazdy,
  • przednie koło obrotowe (360 st.) z możliwością blokady,
  • możliwość regulowania wysokości rączki,
  • odpinany pałąk mocowany ba dwóch wysokościach,
  • zdejmowany pokrowiec na pałąk,
  • hamulec ręczny,
  • podnóżek plastikowy,
  • błotniki w komplecie,
  • wózek składa się razem z dodatkowym siedziskiem,
  • dodatkowe siedzisko rozkładane -2 pozycje,
  • można montować fotelik samochodowy Bebe-v (wkrótce dostępny).

moz-screenshot.png

Załączniki

• vibe2_red.jpg
    vibe2_red.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 23
A ja jestem wykończona, moje dziecko popołudniu włączyło ospowego marudera :( No nic, trzeba przetrwać!!! Miłego wieczoru!!

aga_bb2 - właśnie o takim wózku pisałam jak mówisz. Jest taka dostawką, którą można w każdej chwili zdemontować i masz normalny wózek-zdjęcie niżej jeżeli udało mi się wkleić załącznik:)

A tu jest opis:
Opis:
Wózek dwójki dzieci w różnym wieku. Koła pompowane. Przednie, koło skrętne z możliwością blokowania skrętności. Dodatkowe siedzisko można montować pod lub nad głównym. Dzieci przewożone są zawsze przodem do kierunku jazdy. Oparcie głównego siedziska rozkłada się do leżenia i można w nim przewozić noworodka zwłaszcza po dokupieniu dodatkowego kokona. Pięciopunktowe szelki bezpieczeństwa.

Funkcje i zalety:

• siedzisko rozkładane do pozycji leżącej,
  • dodatkowa miękka wkładka w siedzisku,
  • pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa,
  • duży kosz na zakupy,
  • duże pompowane koła - lepszy komfort jazdy,
  • przednie koło obrotowe (360 st.) z możliwością blokady,
  • możliwość regulowania wysokości rączki,
  • odpinany pałąk mocowany ba dwóch wysokościach,
  • zdejmowany pokrowiec na pałąk,
  • hamulec ręczny,
  • podnóżek plastikowy,
  • błotniki w komplecie,
  • wózek składa się razem z dodatkowym siedziskiem,
  • dodatkowe siedzisko rozkładane -2 pozycje,
  • można montować fotelik samochodowy Bebe-v (wkrótce dostępny).

moz-screenshot.png
chodzilo mi raczej o cos takiego, te fajniejsze pasuja do wiekszosci wozkow
3X_70321_3000.jpg3X_70321_3000.jpg

cześc Kobietki wpadłam wam życzyc miłych snów, cos ostatnio nie mam czasu do was napisac ale dzisiaj nadrobiłam zaległosci w czytaniu:)a więc witam serdecznie nowe mamusie styczniowe:)i uciakam spac bo jestem dzisiaj wykończona:-( DOBRANOC ;-)

reklama
Witam sie z wami przyszłe mamy syczniowe:happy2:.Ja też chec do was dołaczyc:tak:.Pozdrawiam was wszystkie i życzę spokojnych 9 miesiecy.

Do góry