reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Monia_86...moje piersi zachowują się identycznie jak Twoje:tak:...ale biorę to za urok ciąży i staram się do tego przywyknąć...
Osobiście stosuję już olejek dla kobiet w ciąży "przeciw rozstępom"...wolę zacząć jak najwcześniej uelastyczniać skórę...smaruję nim również piersi...(na opakowaniu zaznaczono że jest do brzusia , piersi i ud! )...a więc wg mnie SMARUJ :-)

;-)Witam ciężarówki

chciałam się dołączyć do grona bolących piersi :tak: w dzień jest to znośne ale wieczorem i w nocy to są jak dwie ogniste kule i nie można się do nich dotknąć niestety :tak: pocieszające jest to że za jakiś czas to minie ;-)

Witajcie kochane :) U nas z ospą chyba nie najgorzej, doszło kilka nowych krostek ale ogólnie Wikunia znosi to dobrze :)

Co do piersi to ja wieczorem jak jestem bez biustonosza i idę np do wc to muszę je trzymać bo mnie bolą :) Ale tak już ma być i już :)

Paramore jakiego olejku używasz? ja przy Wiki stosowałam krem fissan był śmierdzący ale nie mam ani jednego rozstępu :) POLECAM

Kurcze mam coraz większe obawy przed jutrzejszą wizytą, czy wszystko ok??

monia_86... takich specyfików wszędzie pełno i w aptece i w drogerii...
W drogerii skieruj swoje kroki w stronę półek z produktami dla dzidziusiów , powinno być tam cosik dla przyszłych mam :)

Miałam kilka próbek olejku Frei - miły zapach , nie zostawia tłustego śladu...do kupienia w aptece... cena ok 32zł...

Teraz używam olejku Babydream , można go kupić w Rossmanie... dla mnie super ... jest bardziej tłusty ale jak dla mnie to plus bo lepiej nadaje się do masowania :tak: no i cena niższa...w granicach 10 zł...i właśnie ten olejek jest "do wszystkiego" :-)
31360.jpg tak wygląda

joasiab... powiem Ci szczerze że gdybym miała gwarancję że maść która nie ma rewelacyjnego zapachu będzie skuteczna nawet bym się nie zastanawiała i skoro kiedyś Ci pomogła to używaj ją i teraz... Ja mam obawy że dużą rolę odgrywa sprawa genetyczna i jak ktoś ma mieć rozstępy to i tak będzie mieć ( mam nadzieję że się mylę:cool2:). Póki co smaruję się dzielnie... grunt to systematyczność :tak:...

Trzymam kciuki za wizytę , na pewno będzie wszystko dobrze - zdaj potem relację. Moja wizyta dopiero w przyszłą środę i chyba do tej pory kota dostanę:rofl2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
tak sobie poczytałam wasz wątek (bo głośno o nim było... wiadomo dlaczego) i nie spodziewałam się jeszcze, że do was dołączę. Mieliśmy dopiero zaczynać starania o drugiego malucha, a tu proszę pierwszy cykl i się udało !!!
Jeśli mnie przyjmiecie, będzie mi bardzo miło.
Termin wychodzi mi na 30 stycznia.

zapmarta gratulacje :) My z m staraliśmy się jakieś 4 miesiące o drugie dziecko :)

Ja właśnie skończyłam smarować moją małą ospowiczkę :) Muszę przyznać, że chyba łagodnie przechodzimy tą ospę, bo Wika jest dzielna i jak j zaswędzi to posmaruję i jest spokój :)

Cześć dziewczyny,
tak sobie poczytałam wasz wątek (bo głośno o nim było... wiadomo dlaczego) i nie spodziewałam się jeszcze, że do was dołączę. Mieliśmy dopiero zaczynać starania o drugiego malucha, a tu proszę pierwszy cykl i się udało !!!
Jeśli mnie przyjmiecie, będzie mi bardzo miło.
Termin wychodzi mi na 30 stycznia.

Gratulacje!!!! Przy pierwszej ciąży staraliśmy się prawie rok czasu a teraz wyszło tak jak u Ciebie - za pierwszym razem. Superrr, witaj w gronie styczniówek. Dzieci tez mamy w podobnym wieku:)

Feline, właśnie tak spojrzałam na twój suwaczek i pomyślałam, że mamy i będziemy mieć dzieci w podobnym wieku, ale fajnie. Do tego mieszkamy też w jednym mieście. Tzn ja pracuję w Warszawie i mieszkałam tu 26 lat, a teraz przeniosłam się poza Warszawę.

reklama
cześć dziewczyny:-D
Ja narazie tylko na chwilke bo właśnie przyjechałam do domu;-) I teraz czeka mnie sporo do robotki bo niedługo dzieci będą w domciu i musze ze wszystkim sie obrobić:tak: ale jestem taka padnięta, ze jakbym sie położyła to chyba do jutra jak zabita bym spała:eek:
U mnie chyba powoli nadchodzi najgorsze...dziś już specjalnie o 5:30 wstałam żeby się pomalutku wyrobić ze wszystkim ale takich mdłości dostałam, że zmuszona byłam leżeć i czekać jak choć troszke minie i w busie to samo ale już jakoś się dało dojechać:dry:

Witam serdecznie Wszystkie nowe mamusie:-D:-D

oj sporo nas się zbiera :-D:-Dfajnie:-D:-D

ja teraz uciekam ale wieczorkiem może zajrze jak dam rage i nadrobie zaległości;-)

Miłego dzionka:cool2:

Do góry