reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Monia_86...moje piersi zachowują się identycznie jak Twoje:tak:...ale biorę to za urok ciąży i staram się do tego przywyknąć...
Osobiście stosuję już olejek dla kobiet w ciąży "przeciw rozstępom"...wolę zacząć jak najwcześniej uelastyczniać skórę...smaruję nim również piersi...(na opakowaniu zaznaczono że jest do brzusia , piersi i ud! )...a więc wg mnie SMARUJ :-)

;-)Witam ciężarówki

chciałam się dołączyć do grona bolących piersi :tak: w dzień jest to znośne ale wieczorem i w nocy to są jak dwie ogniste kule i nie można się do nich dotknąć niestety :tak: pocieszające jest to że za jakiś czas to minie ;-)

Witajcie kochane :) U nas z ospą chyba nie najgorzej, doszło kilka nowych krostek ale ogólnie Wikunia znosi to dobrze :)

Co do piersi to ja wieczorem jak jestem bez biustonosza i idę np do wc to muszę je trzymać bo mnie bolą :) Ale tak już ma być i już :)

Paramore jakiego olejku używasz? ja przy Wiki stosowałam krem fissan był śmierdzący ale nie mam ani jednego rozstępu :) POLECAM

Kurcze mam coraz większe obawy przed jutrzejszą wizytą, czy wszystko ok??

monia_86... takich specyfików wszędzie pełno i w aptece i w drogerii...
W drogerii skieruj swoje kroki w stronę półek z produktami dla dzidziusiów , powinno być tam cosik dla przyszłych mam :)

Miałam kilka próbek olejku Frei - miły zapach , nie zostawia tłustego śladu...do kupienia w aptece... cena ok 32zł...

Teraz używam olejku Babydream , można go kupić w Rossmanie... dla mnie super ... jest bardziej tłusty ale jak dla mnie to plus bo lepiej nadaje się do masowania :tak: no i cena niższa...w granicach 10 zł...i właśnie ten olejek jest "do wszystkiego" :-)
31360.jpg tak wygląda

joasiab... powiem Ci szczerze że gdybym miała gwarancję że maść która nie ma rewelacyjnego zapachu będzie skuteczna nawet bym się nie zastanawiała i skoro kiedyś Ci pomogła to używaj ją i teraz... Ja mam obawy że dużą rolę odgrywa sprawa genetyczna i jak ktoś ma mieć rozstępy to i tak będzie mieć ( mam nadzieję że się mylę:cool2:). Póki co smaruję się dzielnie... grunt to systematyczność :tak:...

Trzymam kciuki za wizytę , na pewno będzie wszystko dobrze - zdaj potem relację. Moja wizyta dopiero w przyszłą środę i chyba do tej pory kota dostanę:rofl2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
tak sobie poczytałam wasz wątek (bo głośno o nim było... wiadomo dlaczego) i nie spodziewałam się jeszcze, że do was dołączę. Mieliśmy dopiero zaczynać starania o drugiego malucha, a tu proszę pierwszy cykl i się udało !!!
Jeśli mnie przyjmiecie, będzie mi bardzo miło.
Termin wychodzi mi na 30 stycznia.

zapmarta gratulacje :) My z m staraliśmy się jakieś 4 miesiące o drugie dziecko :)

Ja właśnie skończyłam smarować moją małą ospowiczkę :) Muszę przyznać, że chyba łagodnie przechodzimy tą ospę, bo Wika jest dzielna i jak j zaswędzi to posmaruję i jest spokój :)

Cześć dziewczyny,
tak sobie poczytałam wasz wątek (bo głośno o nim było... wiadomo dlaczego) i nie spodziewałam się jeszcze, że do was dołączę. Mieliśmy dopiero zaczynać starania o drugiego malucha, a tu proszę pierwszy cykl i się udało !!!
Jeśli mnie przyjmiecie, będzie mi bardzo miło.
Termin wychodzi mi na 30 stycznia.

Gratulacje!!!! Przy pierwszej ciąży staraliśmy się prawie rok czasu a teraz wyszło tak jak u Ciebie - za pierwszym razem. Superrr, witaj w gronie styczniówek. Dzieci tez mamy w podobnym wieku:)

Feline, właśnie tak spojrzałam na twój suwaczek i pomyślałam, że mamy i będziemy mieć dzieci w podobnym wieku, ale fajnie. Do tego mieszkamy też w jednym mieście. Tzn ja pracuję w Warszawie i mieszkałam tu 26 lat, a teraz przeniosłam się poza Warszawę.

reklama
cześć dziewczyny:-D
Ja narazie tylko na chwilke bo właśnie przyjechałam do domu;-) I teraz czeka mnie sporo do robotki bo niedługo dzieci będą w domciu i musze ze wszystkim sie obrobić:tak: ale jestem taka padnięta, ze jakbym sie położyła to chyba do jutra jak zabita bym spała:eek:
U mnie chyba powoli nadchodzi najgorsze...dziś już specjalnie o 5:30 wstałam żeby się pomalutku wyrobić ze wszystkim ale takich mdłości dostałam, że zmuszona byłam leżeć i czekać jak choć troszke minie i w busie to samo ale już jakoś się dało dojechać:dry:

Witam serdecznie Wszystkie nowe mamusie:-D:-D

oj sporo nas się zbiera :-D:-Dfajnie:-D:-D

ja teraz uciekam ale wieczorkiem może zajrze jak dam rage i nadrobie zaległości;-)

Miłego dzionka:cool2:

Do góry