reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

moja ma ponad 1,5 roku
i wyła jak diabli jak była ze mną na usg
chyba się bała że krzywde mi jakąś robią :)

serio?
chciałabyś w grudniu?
tak z czystej ciekawości...jest jakiś "powód" czy to tylko "widzimisię"?

ja też dziś dostałam pampersy
ale ja zamawiałam 4+ dla Kajki ;-)

KĄPIECIE SIĘ JESZCZE W WANNIE?
mi dziś gin. powiedział, że to już "za daleko w las" i wannę raczej trzeba sobie odpuścić, bo grzyba łatwo już załapać itp.

z Kają ciągle brałam prysznic tylko bo to było przed remontem łazienki
a teraz mam extra wannę (duża w sensie) to się moczę, ale wg gina już się nie powinno

wiesz co chciałam w grudniu(chociaż wiem , że to niemożliwe) ponieważ mam 4 koleżanki , które mają dzieciaki z 2010 roku, chciałam, żeby mój mały miał kolegów i koleżanki rówieśników i równolatków, a tak to już będzie o rok młodszy i nie będzie np z nimi w tej samej grupie w przedszkolu itp....

Ja nie mam wanny więc pod prysznicem się pluskam

reklama
No nieźle sie narobiłaś. Ja umyłam okna jakos we wrzesniu, bo teraz nie dałabym rady z brzucholem, no i zimniej na dworzu to mozna sie przeziebić.

No ja w sierpniu myłam okna i normalnie bym gdzieś pod koniec listopada myła (na święta), a że już bedzie za zimno na mój "stan" to postanowiłam dziś, u Nas zresztą temperatura wysoka była, słoneczko świeciło, że okna pootwierane dziś miałam do 16tej, prania mi poschły te pierwsze co wcześniej robiłam, także dziś ślicznie słonecznie i ciepło, inaczej bym nie ryzykowała :-)

Klaudoos - lepiej mieć trudności z wstaniem z wanny, niż schylac się do stóp, żeby pumeksem wyczyścic :p przynajmniej ja wole siedzieć hehe:-)

Ostatnia edycja:
klaudoos wiesz, że to niezdrowo....ale powiem Ci, że ja też jestem cieplolubna. Teraz jak jestem w ciąży to się pilnują,ale tak normalnie to kąpałam się w bardzo gorącej wodzie....

A ja siedzę na allegro i na gumtree i kupuję ciuszki....dzisiaj trafiłam na same okazje-naprawdę się obkupiłam...kupiłam czapeczki, body, pajace, ogrodniczki. Np. 6 szt ogrodniczek za 20 zł:) albo 10 szt body za 10 zł.....:)szukam dalej

ribi- owocnych poszukiwan;) w sumie troszke mnie pofilmowalas wiec zaprzestane kapieli.. jeszcze organizm sie przyzwyczai i kąpiel nie pomoze na skurcze;) jak przyjdzie czas porodu hihi
blondi- ja mam narozna wanne z siedziskiem wiec z pumeksem nie mam problemow, ale kurczemusze zapodac dernilan na piety bo wstyd bedzie na łózku porodowym jak zobacza je połozne;) strasznie mi pekaja..

Klaudoos - tez bym chciała taka wannę, ale mogę tylko pomarzyć :-( zresztą mam małą łazienkę więc byłoby trudno zmieścić, znaczy może inaczej zmeściłaby się, ale juz trudniej byłoby o miejce w łazience... gorące kapiele tez lubie, ale odkąd w ciąży jestem zrezygnowałam, Ty masz fajnie bo nogi zawsze możesz pomoczyć w gorącej wodzie mając taka wanne :p

Dobranoc :-) do jutra :-)
Spokojnych snów i przespanych nocy życzę Styczniówki :-)

Ja tez juz powoli zmykam do lozeczka - oby udalo mi sie wyspac;)
Jesli chodzi o kapiele to ja korzystam jeszcze z wanny- nie za czesto ale tak z dwa razy w tygodniu lubie sie wylezec w wodzie:)
Farbka- nie stresuj sie za bardzo i nie mysl o najgorszym. napewno wszystko bedzie dobrze:) trzymam kciuki za kolejne badania!

dobrej nocy dziewczyny!

Hej dziewczyny muszę sie pochwalić, właśnie listonosz przyniósł mi rogala do spania:):-):rofl2:

MOTHERHOOD - Kojec - dla kobiet w ciąży i do karmienia BRĄZOWY - WZÓR KWIATOWY | Dla przyszłej mamy | Wygoda dla mamy | BabyClub -Avent | Laktator | Artykuły dla niemowląt | sklep dla dzieci | Monitor oddechu | Medela

Ciekawe jak będzie się spało:)

Malta - ja dostałam Pampersiki wczoraj:)

mam dokładnie ten sam kojec do spania. Zakupiłam go na samym początku ciąży i jest to rewelacyjna inwestycja:) Nie wyobrażam sobie spania bez niego. Życzę takich samych odczuć:)
[pozdrawiam

Witam się późnym wieczorkiem...

Joasiab - wszystkiego co najlepsze Ci życzę, spełnienia wszystkich marzeń:-)

Farbka - nie martw się na zapas, chociaż wiem że to trudne, ale wierzę że my stycznióweczki jesteśmy twarde i wszystko będzie dobrze:yes:

A u mnie kolejny dzionek mija spokojnie, byłam z córą na imprezce hallowen'owej, córa się wyszalała,zebrała cukierki i zadowolona wróciła do domku:-)

Cały czas się boję, że jak przyjdzie na świat maleństwo to zaniedbam córę, mam nadzieję że moje obawy się nie spełnią ale niestety na razie są...:-(

reklama
Do góry