reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Mnie dzis cala noc wszystko swedzialo i boje sie ze jednak mam ta cholestaze. Do tego po EKG pielegniarka kazala sie w miare szybko skontaktowac z lekarzem:( Wiem ze pewnie nic nowego nie wyszlo ale jakos tak smutno mi sie zrobilo. No ale poszlam na spacer i juz mi lepiej.
Zrobilam pizze i zaraz wychodzi z pieca:)

Pizza mniam mniam :-)

reklama
dziewczyny własnie skończyłam gotować fasolke po bretońsku ale nie uwierzycie, chciałam doprawić ją papryką, a nasypałam cynamonu!!! :( dobrze, że się zorientowałam, to zebrałam z wierzchu i nie uczuć..uff..ala na dodatek tak ostra mi wyszła, że aż się spociłam...dobrze że m lubi....coraz bardziej zakręcona jestem..:/

A ja jadłam coś fuj ale zdrowe
Jogurt naturalny z otrębami pszennymi i zarodnikami - ble.....
zlosc2_%28www.e-gify.pl%29.gif

Tysia to nowy przepis na fasolkę wynalazłaś
best2_%28www.e-gify.pl%29.gif

Ale wole chyba tradycyjną bez cynamonu....

Tysia- moja tez wyszla pikantna!!!!

z tego co czytam wnioskuje ze my juz wszystkie odczuwamy "ciaze" mamy te same dolegliwosci.. mnie krocze juz tak boli ze nie chce wychodzic z psem bo wygladam na jakas jakbym cala noc dawala w lozku- jednym slowem "rozjechana".
moj maz ostatnio obliczal ile sie przekrecam na drugi bok, jeszcze kilak tygodni temu robilam to w "powietrzu" w 3 sekundy a teraz potrzebuje pol minuty!!!! mam rozwolnienie wiec zastanawiam sie po czym, ale to nie wirus, ostatni wirus mnie wymeczyl i inaczej sie czulam..

U mnie też już ciężko, chociaż u mnie więcej czasu zostało. Strasznie boli mnie między brzuchem a piersiami, tak jak iwi, jakby mi ktoś odrywał mięśnie od żeber :). Noce są już ciężkie, ciężko mi się przewrócić z boku na bok.Obracam się z boku na bok jak wieloryb. A wirusa przeszłam 2 tygodnie temu, to była masakra.
POzdrawiam

Tysia- moja tez wyszla pikantna!!!!

z tego co czytam wnioskuje ze my juz wszystkie odczuwamy "ciaze" mamy te same dolegliwosci.. mnie krocze juz tak boli ze nie chce wychodzic z psem bo wygladam na jakas jakbym cala noc dawala w lozku- jednym slowem "rozjechana".
moj maz ostatnio obliczal ile sie przekrecam na drugi bok, jeszcze kilak tygodni temu robilam to w "powietrzu" w 3 sekundy a teraz potrzebuje pol minuty!!!!.
:-D
no ja tam niby normalnie chodzę
ale przekręcanie się boli i trwa długo i już na śpiąco się nie obrócę
przy każdej zmianie pozycji się budzę i obracam jak żłów :confused:

no i już za żadne skarby na plecy się nie położę
normalnie się duszę, ledwo oddech łapie :dry:
jakby mi 100kg siedziało na przeponie czy brzuchu
---------------------------------
mam wizyte u gina
25 prywatnie
29 na NFZ
może mi potwierdzą że chłopczyk ? hi

Ostatnia edycja:
a my wrócilismy z zakupów, nakupiłam sobie owocków. teraz wcinam winogronka:) mam też ptasie mleczko milki ale dzis nie mam ochoty:p o dziwo hih m polazł do garazu, montować radio, nowe sobie kupił..ehh..300zł wrrrr... gabriella o0 tez mam wizytę 25 :) prywatnie chodzę:)

reklama
moj maz ostatnio obliczal ile sie przekrecam na drugi bok, jeszcze kilak tygodni temu robilam to w "powietrzu" w 3 sekundy a teraz potrzebuje pol minuty!!!! mam rozwolnienie wiec zastanawiam sie po czym, ale to nie wirus, ostatni wirus mnie wymeczyl i inaczej sie czulam..
A my już chodzimy jak kaczuszki. Mój mąż ma tak krzywe nogi że zawsze chodzi jakby z kobyły zlazł - a ja za nim: kłap, kłap.... jak para kaczek. Musi to wyglądać komicznie.

Do góry