reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dziewczyny wy tu piszecie o takich smakolykach ze slina na lapka mi kapie... jutro zrobie fasolke po bretonsku bo chyba z 3 lata nie jadlam a od stycznia zapomnij o takim zarciu:( i rybke bym tez zjadla z biala kapusta..
dziewuszki a surowke z kabusty robicie same? niech któras napisze jak?

Kochanienke jeszcze przed spaniem zajrze.. ale mówię już DOBRANOC.. idziemy ogladac Shreka i wszamac chipsy.. wyslalam mojego do sklepu bo tak mi sie zachcialo;p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na razie jestem z moim, on ogląda film, którego ja nie chcę oglądać, a Shreka już mi się nie chce 4 raz oglądać...
Więc siedzę na kompie :-D

klaudoos, mi właśnie mamusia robi fasolkę. Kochana Mamusia wszystko zrobi, żeby humorek córci poprawić:-) Jeszcze trochę m,usze poczekać, ale ślinka już cieknie.

klaudoos, mi właśnie mamusia robi fasolkę. Kochana Mamusia wszystko zrobi, żeby humorek córci poprawić:-) Jeszcze trochę m,usze poczekać, ale ślinka już cieknie.

kochana jak dobrze mieć mamusię przy sobie....ja też zawsze jak jeżdżę do mamusi to się mnie pyta co bym zjadła :) tak jest zawsze i fakt że teraz jestem w ciąży nie ma znaczenia...bo mamusia lubi jak córunia przyjeżdża:)

Oj co do mamusi, to moja wpycha we mnie jedzenie i wiecznie narzeka, że za chuda, za blada i mały brzuch jak na ciąże.

a potem mówi do mnie posuń się GRUBASKU!

Te mamy..... nie dogodzisz

Oj dziweczyny nalesniczki pychotka...uwielbiam, szczególnie w wydaniu mojego męzusia. Zawsze jak robimy sobie uczte nalesnikową to on sie wszystkim zajmuje a ja siedze tylkow kuchni dla towarzystwa:-D.

A ja dzis wieczorem cosik kiepsko sie czuje w sensie że mnie mdli...nie wiem po czym bo nic takiego nie jadlam. Może po prostu...mdli bo musi.

reklama
Do góry