Witajcie, witajcie
W wyśmienitym humorze dzisiaj - 1 czerwca byłam się zobaczyć z moim dzieciątkiem i teraz już się czuję trochę pewniej. Maluszek rośnie i rozwija się prawidłowo. jak wspaniale było go zobaczyć. teraz z utęsknieniem czekam na pierwsze wiadomości z brzucha - bo to takie piękne uczucie. Ach, w sobie się nie mieszczę - po prostu cudownie być kobietą! A jeszcze piękniej matką!!!
Widzę że przybyło styczniówek. I to już końcowe terminy. Witam was dziewczyny i gratuluję serdecznie
Jakże ten czas leci
Też muszę się wybrać na badania prenatalne - ja już skończyłam 35 więc to już obowiązkowo. Powiedzcie w którym tygodniu robi się prenatalne bo słyszałam że pomiędzy 12-15 tygodniem a lekarz na razie nic nie mówił (może dlatego że go zagadałam, he
i nie dostałam jeszcze skierowania
Oj chyba zacznę pisać listy do mojego dzieciątka tak jak to robiłam wcześniej. Może w formie bloga?
A powiedzcie dziewczyny czy macie przeczucia co do płci maleństwa? Mi sie wydaje że będzie chłopiec, mam takie przeczucie. Oczywiście nie wiem czy wolałabym dziewczynę czy chłopaka bo i to jest fajne i to kusi - ale czuję że będzie ten Wawrzuś. Przy Ance czułam że będzie dziewczynka i sprawdziło się.
Na pewno będę chciała wcześniej poznać płeć. Nie wytrzymałabym do porodu
Zresztą wogóle nie wytrzymam - chcę już go tulić w ramionach
)))