.
Aniwar-co do fenoterolu i isoptinu już gdzieś pisałam...brałam go do od 29-36 tygodnia(później nie można bo moze spowodować przekrwienie łożyska czy jakoś tak) od tak więc kawałek,na początku tak bylo ze wszystko się trzesie na zewnątrz i w środku,ale z czasem idzie się do tego przyzwyczaić....później juz nic mnie nie trzęslo,a tak to talerz zupy jadłam pól godziny,bo łyżką do buzi było ciężko trafić(pełną)Jak Ci brzusio twardnieje,to nie wydaje mi się aby Ci go szybko odstawił ginek(bo od twardniejącego brzusia ta szyjka moze się skracać).I szyjkę mialam zamkniętą!!!Będzie dobrze,najważniejsze aby dalej się nie skracala.Nic nie dźwigaj.Będzie ok
No wląsnie nawet teraz jak pisze to rece mi sie trzesa jak nie wiem co i w klawiature ledwo trafiam. Masakra. Serce tez wali. Nie czuje sie najlepiej po tych tabletkach:-( po jakim czasie powinno sie to uspokoić? ja je biore od poniedziałku. Aha a czy też miałas przy nich migreny bo ja od poniedziałku mam permanentny ból głowy i ledwo sobie z nim radze:-(
Hejka.
Ale mnie wkurzyła moja siostra, właśnie skrytykowała doszczętnie nasz wybór wózka.
Sama kupiła ciężki polski wózek, którym nie idzie jeździć i chce go się pozbyć a nie może...
Co za bezczelna gówniara...
Wyjeżdża mi z tekstami, że tandetne g...o, że jesteśmy głupi i wogóle...
Ewcia nie denerwuj sie. Takie uwagi wkurzają ale trzeba je zignorować dla własnego spokoju:-)
Witam :-)
Wszedł mi ból w biodro z lewej strony i mam trudnosci z normalnym funkcjonowaniem, chyba będę zmuszona spędzić dzień w łóżku, a to wszystko prawdopodobnie dlatego, że wczoraj za dużo sprzatałam ;-/
jejku już 28 tydzień, jak ten czas szybko leci :-)
Blondi Ty uważaj na siebie. Ja tez tak szalalam z porzadkami bo dobrze sie czułam a potem wyszlo mi to bokiem i teraz biore okropne tabletki. Odpoczywaj teraz dużo i juz nie sprzataj:-)