martusia29
Fanka BB :)
Ewcia-a tak z ciekawości się zapytam,jak długo jesteście na weselu???standardowo???Bo widzisz my mieliśmy ogromny klopot i z kamerzystą i z fotografem.(fotograf-znajomy-niestety mamy fotki plener,kośćiół i na sali przywitanie chlebem i solą i jedno,za stolem i finito-dostał tel ze coś w domu nie tak z mamą i musial jechać do szpitala.Zdjecia pożyczyłam,wsiąkły i tym sposobem nie mam,a o odbitki które on ma przez 3 lata nie mogę się doprosić-efekt-brak zdjęc...wrrr)
Kamerzysta był zgodzony ze zostanie do 3 a suma sumarum po oczepinach chcial się zwijać do domu(czyli zaraz po północy, i musieliśmy dopłacić 400zl zeby został(kaseta wyszła 4,5h)ale uważam ze nie slusznie chcial kase
Monika-Ale mi smaka na to leczo narobiłaś
ja to dziś pewnie pulpety z makaronem.....wczoraj miałam wytęsknione ruskie.....a mąż mięsne.A jutro zrobię rosół to i w nd nie będę musiala gotować
Kamerzysta był zgodzony ze zostanie do 3 a suma sumarum po oczepinach chcial się zwijać do domu(czyli zaraz po północy, i musieliśmy dopłacić 400zl zeby został(kaseta wyszła 4,5h)ale uważam ze nie slusznie chcial kase
Monika-Ale mi smaka na to leczo narobiłaś
Ostatnia edycja: