reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

no sie pytam o skurcze bo nie wiem czy to nieprawidlowosc czy co;) jutro mam wizyte u endokrynologa i juz przechodze traume bo od ostatniej wizyty 10kg na plusie;( bedzie opr jak nic..

reklama
Nie odczuwam skurczy, albo nie wiem jak się objawiają i nawet gdybym miała to nie rozpoznaje :-) twardy brzuch to ja mam cały czas, ale to chyba normalne, że brzuch jest osłoną dla dzidzi więc powinien taki być, jak się mylę to mnie poprawcie?

MolaGo - z tego co wiem nadal zajmujesz się lista, a Ewa Ci pomaga więc nadal czekam na Twoja odpowiedz w sprawie wstawienie postu pod lista odnośnie podzialu płci dzieci :-) Dobrych snów :) Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Mi na szczęście przeziębienie już przeszło i obeszło się bez mleka z czosnkiem, ale w rekompensacie miałam test na obciążenie glukozą wczoraj i przyznam szczerze, że wolałabym wypić litr mleka z czosnkiem i nawet z cebulą niż jeden kubek glukozy :).Na szczęście udało się wypić bez niespodzianek(chociaż było blisko). Jutro będą wyniki tego badania i kontrolne usg.Mam nadzieję, że nie będzie trzeba powtarzać tego badania bo do najprzyjemniejszych nie należało :-)

a wiec skurcz- bezbolesny- czuje nagle sciagniecie jakby miesni macicy? do pępka jest wtedy twardy,nawet sadelka nie czuje, a po okolo 1minucie wraca do siebie.. hmmm, jak nie zapomne, to zapytam mojego gina.. choc pytalam kolezanke, ktora juz urodzial i tak wlasnie miala..

Dobry wieczór ;-)

Ehh u mnie znów dzien na pelnych obrotach ale juz prawie wszystko zalatwione mam..
Ciuszki na wesele sa, prezencik i koperta na wesele tez jest:-) Kosmetyczka umówiona, fryzjer tez ... Dzis sie nie wyspalam ale mysle ze odespie to w koncu:-)
Jutro mam byc u lekarza to dostane cos na podróz na te wesele.... A tak poza tym to pomalutku, dzidzia dzis malo kopała ale to chyba dlatego ze i ja jestem zmeczona :-)

Ewcia 822 mam nadzieje ze moja dzidzia jakos zniesie wesele sobotnie i nie bedzie w brzuszku za bardzo szalec...Poza tym mam nadzieje ze chociaz do 24 wytrzymam a potem mozemy z mezem isc spac...

Fogia tesciów czy tesciowej sie nie wybiera, nie ma sie czym przejmowac gadka tesciowej:happy:

Martka85 ciesze sie ze brzusio juz widac :-) Mam nadzieje ze zakupki dla synusia beda udane ;-)

Biala czytałam to co pisałas ze niby jestes w dup.......Podpisuje sie pod tym
co dziewczyny pisały ze nie ma nic nie fair...Jeszcze troszke czasu do 9 pazdziernika jest wiec zapewne wszystko jakos sie ułozy :sorry:

Joasiab to ja poprosze jeden słoiczek malin :happy: Narobilas mi smaka!

Gosiula zazdroszcze Ci ty juz po remoncie a ja w ciaz w trakcie ehhh

Modlicha gratuluje synusia !!:-)

Blondi84 u mnie poki co córeczka na 90% mieszka w brzuszku :) taka mala poprawka do Twojej listy:tak:

Teresiatko to masz w domu niezła gromadke :-)

Ribi zdrówka zycze mam nadzieje ze jutro poczujesz sie juz lepiej

Pozdrawiam i zycze miłych i słodkich snów

reklama
Do góry