reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Nie odczuwam skurczy, albo nie wiem jak się objawiają i nawet gdybym miała to nie rozpoznaje :-) twardy brzuch to ja mam cały czas, ale to chyba normalne, że brzuch jest osłoną dla dzidzi więc powinien taki być, jak się mylę to mnie poprawcie?
MolaGo - z tego co wiem nadal zajmujesz się lista, a Ewa Ci pomaga więc nadal czekam na Twoja odpowiedz w sprawie wstawienie postu pod lista odnośnie podzialu płci dzieci :-) Dobrych snów Dobranoc :-)
MolaGo - z tego co wiem nadal zajmujesz się lista, a Ewa Ci pomaga więc nadal czekam na Twoja odpowiedz w sprawie wstawienie postu pod lista odnośnie podzialu płci dzieci :-) Dobrych snów Dobranoc :-)
Ostatnia edycja:
asienka0086
Zaciekawiona BB
Mi na szczęście przeziębienie już przeszło i obeszło się bez mleka z czosnkiem, ale w rekompensacie miałam test na obciążenie glukozą wczoraj i przyznam szczerze, że wolałabym wypić litr mleka z czosnkiem i nawet z cebulą niż jeden kubek glukozy .Na szczęście udało się wypić bez niespodzianek(chociaż było blisko). Jutro będą wyniki tego badania i kontrolne usg.Mam nadzieję, że nie będzie trzeba powtarzać tego badania bo do najprzyjemniejszych nie należało :-)
a wiec skurcz- bezbolesny- czuje nagle sciagniecie jakby miesni macicy? do pępka jest wtedy twardy,nawet sadelka nie czuje, a po okolo 1minucie wraca do siebie.. hmmm, jak nie zapomne, to zapytam mojego gina.. choc pytalam kolezanke, ktora juz urodzial i tak wlasnie miala..
ariska
Fanka BB :)
ja też mam cały czas twardy brzuch
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Mężuś wrócił z pracy to znikam już :-) Słodkich snów :-) Do jutra :-) życzę dużo kopniaczków od dzidziusiów :-)
Dobry wieczór ;-)
Ehh u mnie znów dzien na pelnych obrotach ale juz prawie wszystko zalatwione mam..
Ciuszki na wesele sa, prezencik i koperta na wesele tez jest:-) Kosmetyczka umówiona, fryzjer tez ... Dzis sie nie wyspalam ale mysle ze odespie to w koncu:-)
Jutro mam byc u lekarza to dostane cos na podróz na te wesele.... A tak poza tym to pomalutku, dzidzia dzis malo kopała ale to chyba dlatego ze i ja jestem zmeczona :-)
Ewcia 822 mam nadzieje ze moja dzidzia jakos zniesie wesele sobotnie i nie bedzie w brzuszku za bardzo szalec...Poza tym mam nadzieje ze chociaz do 24 wytrzymam a potem mozemy z mezem isc spac...
Fogia tesciów czy tesciowej sie nie wybiera, nie ma sie czym przejmowac gadka tesciowej
Martka85 ciesze sie ze brzusio juz widac :-) Mam nadzieje ze zakupki dla synusia beda udane ;-)
Biala czytałam to co pisałas ze niby jestes w dup.......Podpisuje sie pod tym
co dziewczyny pisały ze nie ma nic nie fair...Jeszcze troszke czasu do 9 pazdziernika jest wiec zapewne wszystko jakos sie ułozy
Joasiab to ja poprosze jeden słoiczek malin Narobilas mi smaka!
Gosiula zazdroszcze Ci ty juz po remoncie a ja w ciaz w trakcie ehhh
Modlicha gratuluje synusia !!:-)
Blondi84 u mnie poki co córeczka na 90% mieszka w brzuszku taka mala poprawka do Twojej listy
Teresiatko to masz w domu niezła gromadke :-)
Ribi zdrówka zycze mam nadzieje ze jutro poczujesz sie juz lepiej
Pozdrawiam i zycze miłych i słodkich snów
Ehh u mnie znów dzien na pelnych obrotach ale juz prawie wszystko zalatwione mam..
Ciuszki na wesele sa, prezencik i koperta na wesele tez jest:-) Kosmetyczka umówiona, fryzjer tez ... Dzis sie nie wyspalam ale mysle ze odespie to w koncu:-)
Jutro mam byc u lekarza to dostane cos na podróz na te wesele.... A tak poza tym to pomalutku, dzidzia dzis malo kopała ale to chyba dlatego ze i ja jestem zmeczona :-)
Ewcia 822 mam nadzieje ze moja dzidzia jakos zniesie wesele sobotnie i nie bedzie w brzuszku za bardzo szalec...Poza tym mam nadzieje ze chociaz do 24 wytrzymam a potem mozemy z mezem isc spac...
Fogia tesciów czy tesciowej sie nie wybiera, nie ma sie czym przejmowac gadka tesciowej
Martka85 ciesze sie ze brzusio juz widac :-) Mam nadzieje ze zakupki dla synusia beda udane ;-)
Biala czytałam to co pisałas ze niby jestes w dup.......Podpisuje sie pod tym
co dziewczyny pisały ze nie ma nic nie fair...Jeszcze troszke czasu do 9 pazdziernika jest wiec zapewne wszystko jakos sie ułozy
Joasiab to ja poprosze jeden słoiczek malin Narobilas mi smaka!
Gosiula zazdroszcze Ci ty juz po remoncie a ja w ciaz w trakcie ehhh
Modlicha gratuluje synusia !!:-)
Blondi84 u mnie poki co córeczka na 90% mieszka w brzuszku taka mala poprawka do Twojej listy
Teresiatko to masz w domu niezła gromadke :-)
Ribi zdrówka zycze mam nadzieje ze jutro poczujesz sie juz lepiej
Pozdrawiam i zycze miłych i słodkich snów
F
fogia
Gość
nie mogę spać :-(
reklama
witam wszystkie stycznióweczki!!!! jak miło że aż tyle Was jest Jestem już mamą cudownej córci a w w styczniu (26) urodzę drugiego skarba
Podziel się: