reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

a u nas słońce :-)
zresztą ostatnio się prognozy nie sprawdzają, bo wczoraj też padać miało a dosłownie wieczorem trochę popadało.
u mnie zaczęła się faza na słodkie, mam ciągle ochotę na sernik, napoleonkę, marsa albo jeszcze inne słodyczki.
póki co staram się walczyć z pokusami :-)
my powoli szykujemy się do remontu, zostały 3 tygodnie a mi się żadne kafelki nie podobają :-(

reklama
Na chwilę przestało padać, mój poszedł do roboty. Będę sama nie wiadomo do której
Wezmę się za obiad i tyle :-) a dzisiaj ogórkowa

Ewcia dzięki za pomoc:-)
Dziewczyny miałyście jakąś kontrolę z ZUS-u będąc na L4? mój mąż ma za tydz. urlop i chcieliśmy gdzieś pojechać na kilka dni, ale sama nie wiem czy ryzykować:baffled:

Witam serdecznie:)

Ariska
- gratuluje synusia:)

Madalen - a Tobie córeczki:)

Życzę wszystkim powodzenia w tym pierwszym dniu roku szkolnego:) U nas ponuro i leje, brr aż żal wychodzić z łóżka.

Dominika - cieszy mnie to, że żelazko się sprawdza:) I dobry pomysł z tym prezentem dla mamy na święta. Powiem Ci , że jeśli możesz teraz kupić żelazko, to myślę że warto, bo Philips zorganizował jakąś akcję promocyjną i zwraca nawet do 50 zł, za zakup żelazka - akcja chyba trwa do 31.10. A ja chciałam w zeszłym roku kupić prze świętami żelazko, to ceny były dużo wyższe, no bo to dobry prezent i od razu zawyżyli.
Żelazko PHILIPS GC4710 ZWROT 50 ZŁ , DĄBR.GÓR (1207290880) - Aukcje internetowe Allegro

A ja dziś zabieram się za robienie bigosu, bo już dawno nie jadałam. Zresztą muszę się czymś zając, bo w taką pogodę tylko spać by się chciało.

czesc dziewczynki.. kurcze od wcoraj mam spore zaleglosci tyle naskrobalyscie;)
dzis zabieram sie za geeralne porzadki, przed chwila przyszlo lozeczko! ale nie chce mi sie rozpakowywac poczekam na meza.
jutro idziemy na usg drugie "polowkowe";) i kupujemy farby do pokoju i przedpokoju bo trzeba odswiezyc mieszkanko. wczoraj wieczorem bylismy u znajomych- kilka pieter wyzej, kolezanka w niedziele urodzila! i juz sie doczekac nie moge naszego malenstwa!! jeszcze 3 miesiace i bedzie z nami;) dobra ide posprzatac troszke..

Witajcie dziewczyny :) Ja dzisiaj z łóżka - bo lecę przez ręce. Dzieciaki odprawę do szkoły przeszły, choć Ania się burzyła i była mocno przestraszona, ale jak zobaczyła swoją panią i koleżanki to już było wszystko OK.
Miałam dzisiaj podjechać do pracy na ciacho - ale nie dam rady nawet na chwilę. Wyjście do sklepu to już wyprawa, a roztargniona jestem... wczoraj wyszłam z wizyty - zapomniałam zapłacić, zapomniałam się na następną umówić. No i czeka mnie potrójne kłucie :( Cukrzyca ciążowa. Na szczęście powiedział że na razie mnie do szpitala nie bierze, ale muszę robić znów cukier na obciążenie :(
Nie było mnie trochę i już nie wiem kto i co - ale gratuluję serdecznie wszytkim dziewczynom które wiedzą już co noszą pod serduszkiem i trochę nadczytam zaraz zaległości

Ja już robię zupke, a potem może jakieś pranie i odkurzanie będzie, jak zawsze w takie dni ponure. Mąż na razie w pracy, ale chce go namówić , żebyśmy poszli na ciuchy używane i kupie sobie spodnie jakieś na wagę, za te co nosze teraz zapłaciłam 2zł a sa to dżinsy i na razie mam je dobre, ale to kwestia chwili , chcę też mieć coś na przebranie jak te np będą w praniu :-D

claudia ty to masz powera - tak ciągle sprzątasz i gotujesz, ja jestem ciągle zdechła :(
kludoos- masz suwaczek ustawiony na 31 grudnia czy od stycznia? Bo ja zawsze tygodnie zgapiam od Ciebie. Ja mam na 2 stycznia -choć mi się termin zmienił na 31 jak u Ciebie to suwaczek zostawiłam.

A ja połozyłam się aby poczytac i zasnęłam. Ide do kuchni obiadek gotować. Potem przed 15 Wiki do przedszkola :)

domquelle trzymaj się kochana!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja właśnie wróciłam ze spaceru z psem i póki co nie pada i świeci słonko,ale wieje. W sobotę jadę na wycieczkę do Pragi więc mam nadzieję, że będzie pogoda.

Co do kontroli z ZUS to myślę, że raczej nie będą nas kontrolować. Nie jesteśmy kombinatorki tylko ciężarne....

Ja dziś na obiadek robię rybkę smażoną i sie zastanawiam nad tym czy kapusta kiszona już jest,bo pasowałaby do rybki:)

Dziewczyny czy macie jakieś szczególne zachcianki? Ja póki co nie mam,ale zamiast czekolad, ciastek jem np. deser Belrisso (ryż na mleku-uwielbiam). I ze słodkiego tyle.

damquell biedactwo taka umęczona jesteś, może poproś mężusia żeby dzieciaczkami się zajął a ty sie zrelaksuj w wannie.

A właśnie co do kąpieli w ciąży to wczoraj położna powiedziała mi, że są zalecane ale ciepłe (niee gorące) działają rozluźniająco dlatego na wszelkiego rodzaju bóle można się położyć w wannie ja uwielbiam kule zapachowe z Organiq są pełne olejków eterycznych które tez natłuszczają skórę więc nie trzeba się smarować balsamem:)

Do góry