reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Damqelle -
najlepszego w dniu urodzin ;)
a w tym szczególnym dniu
płynie modlitwa ta:
Niech Bóg Waszą dziecinę
W swojej opiece ma,
Niech ześle swoje łaski,
Wypełni nimi dom,
Niech radość, miłość, szczęście
Da Ci radość dzisiaj
i we wszystkie wspólne potem dni :)

Dobranoc Kochane:) do zaklikania:)

reklama
Damqelle wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
zdrówka przede wszystkim dla Ciebie i Maleństwa :D
Fajne takie podwójne urodzinki, a teraz jak najmłodsze przyjdzie na świat będziecie mieli pretekst do zabawy w zimie;)

Witam wieczorową porą :-)
Dziś mam już za sobą połowkowe usg, mogę głęboko odetchnąc z ulgą - z moim dzieckiem wszystko jak najlepiej, serce bije prawidłowo, cztery komory serca idealne, przepływ krwi między mną a moim dzieckiem w najlepszym porządku. No i oczywiście wiem już, ze to będzie Michał, dzisiaj nie uciekał tylko od razu rozkraczył nożki i pokazał swoje klejnotki ;-) tylko przy zdjęciu w 3d zakrywał rączką buźkę... w sumie ma synek rację, coś musi pozostac niespodzianką ;-)
jak będę miec troszkę więcej czasu to postaram się wkleic zdjęcie mojego maleństwa:-)
a teraz szczęśliwa kładę się spac, gorąco was ściskam :-)

hejka Babeczki:*
ja tam z wieczorka bo mezus spi...a mnie sie niechce;:)( tz.wsumie nie moge zasnac...
dzis bylam w Sklepie i troszke poszlalam nie duzo ale zawsze cos....pokazuje moje zdobycze dla Orzeszka jak to M. mowi:)bo nadal twierdzi ze bedzie Cora wiec nie mwoi Przemus)

Załączniki

• Zdjęcie1214.jpg
    Zdjęcie1214.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie1216.jpg
    Zdjęcie1216.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie1218.jpg
    Zdjęcie1218.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 52
Hej girlsy
witam wczesną porą. Mój M. już od godziny w drodze, a ja po pożegnaniu nie mogę zasnąć. A kiedyś tak nie cierpiałam rannego wstawania......;-) Dziecię jeszcze śpi więc idę po herbatkę i w spokoju poczytam coście tam wczoraj naskrobały.

Damqelle
kochana moc buziaków urodzinowych!!!!!! To Ty już panienka jesteś czy lewik???
Gdynianka gratuluję takich dobrych wieści. I płeć poznałaś i się pewnie uspokoiłaś, że bejbik zdrowy, super wieści.
MOlaGo
rozczulają mnie takie maleńkie ciuszki. I strasznie mi się podoba to określenie - Orzeszek - urocze.

Witam sie porannie :-)

Damqelle
wszystkiego dobrego z okazji urodzin :-)
gdynianka1 gratuluje dobrych wiesci i synka :-D . Ciesze sie, ze wszystko super z dzidziusiem:tak:
MOlaGo ubranka przeslodkie :-)

A mnie dzisiaj obudzilo wiercenie w scianie... Sasiad cos chyba remontuje, ehhh sobotni poranek...Dobrze, ze juz 8 godzina byla, to i tak jak na mnie juz pozno, bo zwykle wstaje kolo 7 lub nawet wczesniej /tak jak syn wstaje/.

Witam!

Damqelle wszystkiego naj naj
gdynianka1 fajnie że synuś i najważniejsze że wszystko oki :)

MOlaGo fajne ciuszki ja ostatnio przeglądałam ciuszki po moim synku nawet sporo tego mam, ja meliniara jestem wszystko odkladam no i teraz się przyda

Damqelle wszystkiego naj naj z okazji urodzinek

no i gdynianka gratuluje synusia.

ja dzis w nocy milam spokoj michaska przesoala calutenka w swoim lozeczku ( co moze zdarzylo sie chyba 2 raz ) ale za to pobudke o 6 rano zrobila. na dodatek 2 razy przytulalam porcelane lazienkowa eh lobuzele daje w d mamusi.
od wczoraj jakos bardziej jestem pewna, ze bedzie antosia bo jak moj polozyl reke na brzuchu dzidzia zaczela sie przeciagac i jak nigdy ja czulam :-D. no ale mam nadzieje, ze we wtorek bede wiedziec.

Dziękuję serdecznie wam kochane za życzenia a Blondi za piękny wierszyk. Wy jak nikt wiecie jakie jest w tym roku moje największe życzenie urodzinowe :)
Gdynianko - ja ci zazdroszcze i cieszę się z Tobą, mnie połówkowe czeka we wtorek - doczekać się nie mogę ale i stres już mnie zbiera.
Ewcia- tort super, choć takiego nie dam rady upiec ;) Fogia - ja lew jestem całym pyskiem, a nie widać? Ania jest z pierwszego dnia panny.

reklama
Do góry