reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Właśnie -Karolka była chora i dlatego nie wysyłała zaproszeń, ale już jest z nami.
A ja w kinie z moim nie byłam dawno. Jak już idziemy to z ferainą na jakąś Baję 3D. W sumie to ja kocham bajki. Sami to byliśmy na koncercie Jaromira Nochavicy - bo mąż go uwielbia, zresztą ja też lubię. Zabawiliśmy do 22 i potem Tymon miał do nas pretensje że go nie zabraliśmy. Teraz się wybierzemy do teatru lalek do Bielska - razem, bo teraz już nawet w góry nie puszczają nas samych jechać. Jęczą w tych górach i stękają - ale jechać chcą!

reklama
Ja powoli uciekam spac. Dzisiaj tak jak planowalam troche sprzatalam, zrobilam duze pranie i potem prasowanie a teraz pod wieczor jakos tak mnie w pachwinie boli :( i tak sie naczytalam o tych waszych dolegliwosciach ze az jakos tak sie przestraszylam dlatego zaraz uciekam do lozeczka i spac a jutro juz nie bede sie tak forsowac..
I tak jak kilka z Was tez mialam taki jakis placzliwy dzien.. w sumie to bez zadnego powodu a lzy mi sie same zebraly i lecialy jak grochy :) oj te nasze hustawki nastrojow;)

A i oczywiscie witam kolejna stycznioweczke:)
i tak tylko wspomne ze tez czekam juz dluzszy czas na zaproszenie do grona zamknietego ale skoro piszecie ze tak ma byc to sie nie dopominam :)
dobranoc

Dzień dobry Wszystkim:)
Udało mi wstać przed Wami:) tak naprawdę to mąż mnie obudził jak się szykował do pracy:) jakoś tak dziś głosno się zachowywał, albo ja spałam lekkim snem :p
jakoś mnie brzusio pobolewa, odczuwam chyba ruchy dziecka, narazie to mam takie łaskotania albo czuję jak mi pępowinę ciągnie, czy to mozliwe?? chyba dzis to mnie te ruchy obudziły, pierwsze odczuwalne ruchy:) to ciekawe o której będzie mnie budził kopniakami potem:)
Udanego dnia życzę, może uda się jeszcze zasnąć :)

ja się tylko przywitam :-)
i zmykam do pracy, bo masa rzeczy przed mną, a tydzien jakoś tak niezauważalnie prawie że juz przemknął....

Witam ;-)

Życzę wszystkim miłego dzionka

Ja wstałam wcześnie bo na 11 mam wizytę u laryngologa, oby nie był kolejnym, który chce mi przegrodę wyprostować kropelkami do nosa ;-)

Witajcie pod długim czasie,
Przedwczoraj w naleśnikarni w Gdyni na Abrahama dostałam świeżo wyciskany sok z marchewki gratis, chyba dlatego że to miejsce przyjazne ciężarówkom i mamom a mój brzuszek już widoczny! :-)
poza tym ja po wizycie u ginki, powiedziała że płci zgadywać nie będzie bo za dużo przypadków pomyłek, obejrzała tylko Ludka z każdej strony-ma ponad 10cm już.
13 września idę do dr Grzybowskiej do Evi-medu na usg połówkowe - będzie już 21/22 t.c. i ją mam podpytać o płeć.
powiem Wam, że ja to nie mam kompletnie żadnego przeczucia do płci, mój mąż też nie. w sumie jest nam wszystko jedno dlatego pewnie nie ma jakiegoś ciśnienia.
ale póki co w rodzince obstawiają 2-1 dla chłopaka :-)
my dziś mykamy na 3 dni do Chmielna, już się doczekać nie mogę, tym bardziej że nasz urlop w tym roku to będzie remont więc teraz jedyna okazja gdzieś wyskoczyć.
witam nowe styczniówki!
ja czekam z niecierpliwością na ruchy, mam nadzieję, że już niedługo będą wyraźne.

miłego dnia Wam życzę!

Cześć Kobietki.
Oj dzisiaj u nas bardzo wietrznie od rana. Ciemno i zimno, no i siąpi cały czas. Mam dzisiaj dzień porządkowo-urzędowy, a właściwie w odwrotnej kolejności. Najpierw muszę załatwić sprawy w kilku urzędach bo mam sprawę w sądzie w poniedziałek, o podwyzszenie alimentów na mojego synka, z moim exiem, a potem kupa roboty w domu: pranie , sprzatanie , prasowane , no i obiad jeszcze. Zatem pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim Mamuśkom

Ja póki co spadam szukać laryngologa - szczerze to nie wiem czy trafię :sorry:

a potem cóż porządki w domu i obiadek trzeba ugotować.

Więc odezwę się jak wrócę z miasta :tak:

Miłego przedpołudnia

joasenka- bedziesz zadowolona z Grzybowskiej! napisz mi ile placilas w evi medzie i jak mozesz zapytaj ich ile kosztuje szkola rodzenia- jak nie zapomnisz!!!! do grzybowskiej chodzilam kilka lat temu, to ona u mnie zdiagnozowala 2 chorobska i zeby nie naciagac na kasę powiedziala ze niestety nie specjalizuje sie wtym ale poleca innego gina. duzo kolezanek do niej chodzi! sa zadowolone!

reklama
Cześć dziewczyny. Ja już dawno nie śpię. Rano był pan mierzyć okna bo wymieniamy. JUtro rano badanie krwi i odczyn Combsa znowu. Mam nadzieję, że będzie ujemny ale boje się brrr:frown:
Diminiak81 pracujesz jeszcze? Twarda z Ciebie kobietka. Chociaż jak dobrze si e czujesz i pracę masz w miarę spoko to czemu nie. Ja w pierwszej pracowałam do 31 tc niestety trafiłam do szpitala bo wzieły mnie skurcze w 32. Pozdrawiam:-)

Do góry