reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A ja nie wiem nic o forum zamkniętym.:( Ja do Was dołączyłam dopiero jak zaczęłam siedzieć w domku wcześniej po prostu czasu nie miałam

reklama
oj dziewczynki pol nocy nie spalam z bolu. tak mnie nawala ten kregoslup, nie wiem od czego. nie mam sily sie schylac, nie zegne sie. na moim osiedlu jest apteka i lidl nawt nie mialam sily zejsc po schodach. wrocilam sie z polpietra, wzielam kluczyki do auta, zjechalam z 1 pietra windą i podjechalam te kilkadziesiat metrow autem do lidla i apteki. az mi sie plakac chce! ponadto kupilam na zaparcia tą laktulozę no i czopki;) i przy okazji glukoza 75g na wtorek bo musze zrobic badania. dzis maja wpasc kolezanki z pracy- mam nadzieje ze nie beda dlugo(bo nie wysiedze). tak strasznie boli;( ;( nawet nie mam sily odkurzyc, az wstyd, ale nie dam rady i mam w nosie;(

Może męża zatrudnij do masażów?? albo jakieś plastry rozgrzewające

claudia czasem na allegro można znaleźć fajne uzywane spodenki bo ktoś sprzedaje :)
ja swoje też pooddawałam koleżankom po pierwszej ciąży i muszę nowe kupować ... :sorry:

Kate1980 ja mam robione wyniki co miesiąc :-)

co jak co ale morfologia i mocz to chyba powinna być robiona raz na miesiąc .... góra raz na 2 miesiace :tak:

karolcia dobrze że już z dzieciakami i samopoczuciem lepiej :-D

na zaparcia jabłuszka polecam :-D

klaudoos witaj w klubie też mnie kręgosłup boli lędzwiowo-krzyżowa część ... mi to po pierwszej ciąży zostało ... pod koniec miałam straszne bóle ... a po porodzie np jak kąpaliśmy małą to się wyprostować nie mogłam - później przestało boleć więc odpuściłam fizjoterapeutę DUŻY BŁĄD
ból powrócił ..... :eek: najgorzej mam rano po spaniu ... a łóżko mamy twarde i wygodne ....
robię ćwiczenia kociego grzbietu i pomaga !!polecam ...

gdynianka1
super że z dzidzią wszystko ok :)
uparciuszek mały nie chce się pokazać :)
moja Gabi też się wypinała tyłkiem do 31 tygodnia

Gosiula widzę ze i Ty w piątek masz usg - trzymam kciuki

ja idę za tydzień we czwartek na usg 4d oby małe się ujawniło :)
dominika nic sie nie filmuj waga malego ja w 20 tyg mialam 310g i pow ze idealna, natomiast kolezanka byla w 21 tyg i miala 398g lekarz pow ze gorna granica normy i ma ograniczyc slodycze!!!! tak wiec nic sie nie denerwuj, maly nadrobi pod koniec;) i kolejny styczniowy synek???

a co ma jedzenie słodyczy do wagi dzieciątka ???

Witam Was:)
Jeśli chodzi o forum zamknięte to ja pisałam na temacie że proszę o zaproszenie, ale nie dostałam więc nadal czekam :)
Idę robić obiadek, a na drugie upiekę kanie bo kupiłam za 5zł reklamówkę :)

hej laski ja w koncu w domu, wiec jak bedzie czas to was nadrobie bo ladnie zaszalalyscie.

wczoraj mialam dzien jak nigdy, w tramwaju ukradli mi portfel z wszystkimi dokumentami ( dowod, karta do bankomatu i cala masa innych mniej waznych). spedzilismy z mezem prawie 2 godz na komisariacie zanim ktos przyszedl, masakra. na szczescie wieczorem straz miejska podjechala i powiedzieli, ze portfel jest do odbioru na kozlowku. naszczescie dowod byl ale musze jechac na komisariat bo dowod jest poszukiwany masakra, oprocz kasy (11 zl) wzieli karte do bankomatu i zdj mojego meza ( na H im to nie wiem) a ja mam tylko same problemy z tym wszystkim i mase zalatwiania.

ja też mam duże chęci na to usg jak mi się nie ujawni dzidzia za tydzień to może się skuszę,chociaż u nas nie ma możliwości nagrania na płytkę i kupa kasiorki to tak trochę szkoda,a tak to jest pamiątka.

malutka_a współczuję ..... mi też kiedys ukradli portfel jak do busa wsiadałam ... niestety miałam w nim wypłatę .... bo jechałam prosto z pracy ....
jak poszłam wyrabiać dowód to się okazało ze dowód jest w urzędzie ... Pani powiedziałą ze czasami wyrzucają dowód i jak ktoś wrzuci taki dowód do skrzynki przy poczcie to trafia on własnie do nich ... gorzej z kartami bankowymi ...

martusia jak to nie nagrywają ?? na 3/4 D nie nagrywają płytki ??

reklama
Oj ja nawet nie wiem kiedy będę mieć USG ale teraz mam wizytę 30 sierpnia i raczej nie będzie robił :-(
zresztą pewnie w prawie płci się i tak nie dowiem więcej, a jeszcze dodatkowo nie wiem czy będzie mnie kierował w 20 tc na to połówkowe USG, zobaczymy

Dziewczyny uważajcie na siebie, nawet w autobusie!!

Do góry