reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

A ja nie wiem nic o forum zamkniętym.:( Ja do Was dołączyłam dopiero jak zaczęłam siedzieć w domku wcześniej po prostu czasu nie miałam

reklama
oj dziewczynki pol nocy nie spalam z bolu. tak mnie nawala ten kregoslup, nie wiem od czego. nie mam sily sie schylac, nie zegne sie. na moim osiedlu jest apteka i lidl nawt nie mialam sily zejsc po schodach. wrocilam sie z polpietra, wzielam kluczyki do auta, zjechalam z 1 pietra windą i podjechalam te kilkadziesiat metrow autem do lidla i apteki. az mi sie plakac chce! ponadto kupilam na zaparcia tą laktulozę no i czopki;) i przy okazji glukoza 75g na wtorek bo musze zrobic badania. dzis maja wpasc kolezanki z pracy- mam nadzieje ze nie beda dlugo(bo nie wysiedze). tak strasznie boli;( ;( nawet nie mam sily odkurzyc, az wstyd, ale nie dam rady i mam w nosie;(

Może męża zatrudnij do masażów?? albo jakieś plastry rozgrzewające

claudia czasem na allegro można znaleźć fajne uzywane spodenki bo ktoś sprzedaje :)
ja swoje też pooddawałam koleżankom po pierwszej ciąży i muszę nowe kupować ... :sorry:

Kate1980 ja mam robione wyniki co miesiąc :-)

co jak co ale morfologia i mocz to chyba powinna być robiona raz na miesiąc .... góra raz na 2 miesiace :tak:

karolcia dobrze że już z dzieciakami i samopoczuciem lepiej :-D

na zaparcia jabłuszka polecam :-D

klaudoos witaj w klubie też mnie kręgosłup boli lędzwiowo-krzyżowa część ... mi to po pierwszej ciąży zostało ... pod koniec miałam straszne bóle ... a po porodzie np jak kąpaliśmy małą to się wyprostować nie mogłam - później przestało boleć więc odpuściłam fizjoterapeutę DUŻY BŁĄD
ból powrócił ..... :eek: najgorzej mam rano po spaniu ... a łóżko mamy twarde i wygodne ....
robię ćwiczenia kociego grzbietu i pomaga !!polecam ...

gdynianka1
super że z dzidzią wszystko ok :)
uparciuszek mały nie chce się pokazać :)
moja Gabi też się wypinała tyłkiem do 31 tygodnia

Gosiula widzę ze i Ty w piątek masz usg - trzymam kciuki

ja idę za tydzień we czwartek na usg 4d oby małe się ujawniło :)
dominika nic sie nie filmuj waga malego ja w 20 tyg mialam 310g i pow ze idealna, natomiast kolezanka byla w 21 tyg i miala 398g lekarz pow ze gorna granica normy i ma ograniczyc slodycze!!!! tak wiec nic sie nie denerwuj, maly nadrobi pod koniec;) i kolejny styczniowy synek???

a co ma jedzenie słodyczy do wagi dzieciątka ???

Witam Was:)
Jeśli chodzi o forum zamknięte to ja pisałam na temacie że proszę o zaproszenie, ale nie dostałam więc nadal czekam :)
Idę robić obiadek, a na drugie upiekę kanie bo kupiłam za 5zł reklamówkę :)

hej laski ja w koncu w domu, wiec jak bedzie czas to was nadrobie bo ladnie zaszalalyscie.

wczoraj mialam dzien jak nigdy, w tramwaju ukradli mi portfel z wszystkimi dokumentami ( dowod, karta do bankomatu i cala masa innych mniej waznych). spedzilismy z mezem prawie 2 godz na komisariacie zanim ktos przyszedl, masakra. na szczescie wieczorem straz miejska podjechala i powiedzieli, ze portfel jest do odbioru na kozlowku. naszczescie dowod byl ale musze jechac na komisariat bo dowod jest poszukiwany masakra, oprocz kasy (11 zl) wzieli karte do bankomatu i zdj mojego meza ( na H im to nie wiem) a ja mam tylko same problemy z tym wszystkim i mase zalatwiania.

ja też mam duże chęci na to usg jak mi się nie ujawni dzidzia za tydzień to może się skuszę,chociaż u nas nie ma możliwości nagrania na płytkę i kupa kasiorki to tak trochę szkoda,a tak to jest pamiątka.

malutka_a współczuję ..... mi też kiedys ukradli portfel jak do busa wsiadałam ... niestety miałam w nim wypłatę .... bo jechałam prosto z pracy ....
jak poszłam wyrabiać dowód to się okazało ze dowód jest w urzędzie ... Pani powiedziałą ze czasami wyrzucają dowód i jak ktoś wrzuci taki dowód do skrzynki przy poczcie to trafia on własnie do nich ... gorzej z kartami bankowymi ...

martusia jak to nie nagrywają ?? na 3/4 D nie nagrywają płytki ??

reklama
Oj ja nawet nie wiem kiedy będę mieć USG ale teraz mam wizytę 30 sierpnia i raczej nie będzie robił :-(
zresztą pewnie w prawie płci się i tak nie dowiem więcej, a jeszcze dodatkowo nie wiem czy będzie mnie kierował w 20 tc na to połówkowe USG, zobaczymy

Dziewczyny uważajcie na siebie, nawet w autobusie!!

Do góry