reklama
ariska
Fanka BB :)
oj dziewczynki pol nocy nie spalam z bolu. tak mnie nawala ten kregoslup, nie wiem od czego. nie mam sily sie schylac, nie zegne sie. na moim osiedlu jest apteka i lidl nawt nie mialam sily zejsc po schodach. wrocilam sie z polpietra, wzielam kluczyki do auta, zjechalam z 1 pietra windą i podjechalam te kilkadziesiat metrow autem do lidla i apteki. az mi sie plakac chce! ponadto kupilam na zaparcia tą laktulozę no i czopki i przy okazji glukoza 75g na wtorek bo musze zrobic badania. dzis maja wpasc kolezanki z pracy- mam nadzieje ze nie beda dlugo(bo nie wysiedze). tak strasznie boli;( ;( nawet nie mam sily odkurzyc, az wstyd, ale nie dam rady i mam w nosie;(
Może męża zatrudnij do masażów?? albo jakieś plastry rozgrzewające
claudia czasem na allegro można znaleźć fajne uzywane spodenki bo ktoś sprzedaje
ja swoje też pooddawałam koleżankom po pierwszej ciąży i muszę nowe kupować ...
Kate1980 ja mam robione wyniki co miesiąc :-)
co jak co ale morfologia i mocz to chyba powinna być robiona raz na miesiąc .... góra raz na 2 miesiace
karolcia dobrze że już z dzieciakami i samopoczuciem lepiej
na zaparcia jabłuszka polecam
klaudoos witaj w klubie też mnie kręgosłup boli lędzwiowo-krzyżowa część ... mi to po pierwszej ciąży zostało ... pod koniec miałam straszne bóle ... a po porodzie np jak kąpaliśmy małą to się wyprostować nie mogłam - później przestało boleć więc odpuściłam fizjoterapeutę DUŻY BŁĄD
ból powrócił ..... najgorzej mam rano po spaniu ... a łóżko mamy twarde i wygodne ....
robię ćwiczenia kociego grzbietu i pomaga !!polecam ...
gdynianka1
super że z dzidzią wszystko ok
uparciuszek mały nie chce się pokazać
moja Gabi też się wypinała tyłkiem do 31 tygodnia
Gosiula widzę ze i Ty w piątek masz usg - trzymam kciuki
ja idę za tydzień we czwartek na usg 4d oby małe się ujawniło
a co ma jedzenie słodyczy do wagi dzieciątka ???
ja swoje też pooddawałam koleżankom po pierwszej ciąży i muszę nowe kupować ...
Kate1980 ja mam robione wyniki co miesiąc :-)
co jak co ale morfologia i mocz to chyba powinna być robiona raz na miesiąc .... góra raz na 2 miesiace
karolcia dobrze że już z dzieciakami i samopoczuciem lepiej
na zaparcia jabłuszka polecam
klaudoos witaj w klubie też mnie kręgosłup boli lędzwiowo-krzyżowa część ... mi to po pierwszej ciąży zostało ... pod koniec miałam straszne bóle ... a po porodzie np jak kąpaliśmy małą to się wyprostować nie mogłam - później przestało boleć więc odpuściłam fizjoterapeutę DUŻY BŁĄD
ból powrócił ..... najgorzej mam rano po spaniu ... a łóżko mamy twarde i wygodne ....
robię ćwiczenia kociego grzbietu i pomaga !!polecam ...
gdynianka1
super że z dzidzią wszystko ok
uparciuszek mały nie chce się pokazać
moja Gabi też się wypinała tyłkiem do 31 tygodnia
Gosiula widzę ze i Ty w piątek masz usg - trzymam kciuki
ja idę za tydzień we czwartek na usg 4d oby małe się ujawniło
dominika nic sie nie filmuj waga malego ja w 20 tyg mialam 310g i pow ze idealna, natomiast kolezanka byla w 21 tyg i miala 398g lekarz pow ze gorna granica normy i ma ograniczyc slodycze!!!! tak wiec nic sie nie denerwuj, maly nadrobi pod koniec i kolejny styczniowy synek???
a co ma jedzenie słodyczy do wagi dzieciątka ???
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witam Was
Jeśli chodzi o forum zamknięte to ja pisałam na temacie że proszę o zaproszenie, ale nie dostałam więc nadal czekam
Idę robić obiadek, a na drugie upiekę kanie bo kupiłam za 5zł reklamówkę
Jeśli chodzi o forum zamknięte to ja pisałam na temacie że proszę o zaproszenie, ale nie dostałam więc nadal czekam
Idę robić obiadek, a na drugie upiekę kanie bo kupiłam za 5zł reklamówkę
hej laski ja w koncu w domu, wiec jak bedzie czas to was nadrobie bo ladnie zaszalalyscie.
wczoraj mialam dzien jak nigdy, w tramwaju ukradli mi portfel z wszystkimi dokumentami ( dowod, karta do bankomatu i cala masa innych mniej waznych). spedzilismy z mezem prawie 2 godz na komisariacie zanim ktos przyszedl, masakra. na szczescie wieczorem straz miejska podjechala i powiedzieli, ze portfel jest do odbioru na kozlowku. naszczescie dowod byl ale musze jechac na komisariat bo dowod jest poszukiwany masakra, oprocz kasy (11 zl) wzieli karte do bankomatu i zdj mojego meza ( na H im to nie wiem) a ja mam tylko same problemy z tym wszystkim i mase zalatwiania.
wczoraj mialam dzien jak nigdy, w tramwaju ukradli mi portfel z wszystkimi dokumentami ( dowod, karta do bankomatu i cala masa innych mniej waznych). spedzilismy z mezem prawie 2 godz na komisariacie zanim ktos przyszedl, masakra. na szczescie wieczorem straz miejska podjechala i powiedzieli, ze portfel jest do odbioru na kozlowku. naszczescie dowod byl ale musze jechac na komisariat bo dowod jest poszukiwany masakra, oprocz kasy (11 zl) wzieli karte do bankomatu i zdj mojego meza ( na H im to nie wiem) a ja mam tylko same problemy z tym wszystkim i mase zalatwiania.
C
claudia4you
Gość
Malutk_a to naprawdę okropne , przykro mi, jacy Ci ludzie są świnie, pamiętaj - wyrządzona krzywda się 2 razy wraca
martusia29
Fanka BB :)
ja też mam duże chęci na to usg jak mi się nie ujawni dzidzia za tydzień to może się skuszę,chociaż u nas nie ma możliwości nagrania na płytkę i kupa kasiorki to tak trochę szkoda,a tak to jest pamiątka.
malutka_a współczuję ..... mi też kiedys ukradli portfel jak do busa wsiadałam ... niestety miałam w nim wypłatę .... bo jechałam prosto z pracy ....
jak poszłam wyrabiać dowód to się okazało ze dowód jest w urzędzie ... Pani powiedziałą ze czasami wyrzucają dowód i jak ktoś wrzuci taki dowód do skrzynki przy poczcie to trafia on własnie do nich ... gorzej z kartami bankowymi ...
martusia jak to nie nagrywają ?? na 3/4 D nie nagrywają płytki ??
jak poszłam wyrabiać dowód to się okazało ze dowód jest w urzędzie ... Pani powiedziałą ze czasami wyrzucają dowód i jak ktoś wrzuci taki dowód do skrzynki przy poczcie to trafia on własnie do nich ... gorzej z kartami bankowymi ...
martusia jak to nie nagrywają ?? na 3/4 D nie nagrywają płytki ??
reklama
C
claudia4you
Gość
Oj ja nawet nie wiem kiedy będę mieć USG ale teraz mam wizytę 30 sierpnia i raczej nie będzie robił :-(
zresztą pewnie w prawie płci się i tak nie dowiem więcej, a jeszcze dodatkowo nie wiem czy będzie mnie kierował w 20 tc na to połówkowe USG, zobaczymy
Dziewczyny uważajcie na siebie, nawet w autobusie!!
zresztą pewnie w prawie płci się i tak nie dowiem więcej, a jeszcze dodatkowo nie wiem czy będzie mnie kierował w 20 tc na to połówkowe USG, zobaczymy
Dziewczyny uważajcie na siebie, nawet w autobusie!!
Podziel się: