reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witajcie :)

Ja już wróciłam od rodziców :) Za chwilkę brat z żona na kawke przyjadą :)
Ja mam obiady z głowy bo moja mam wymyśla a ja pomagam tylko gotować :) Wiki szaleje z dziadkiem, więc dzień leci :) Pomału sie pakujemy, piorę, prasuję wieczorem i tak w kółko :)

Malta ja nie słyszałam o czymś takim.

reklama
Właśnie wcinam sobie napoleonka, to już drugi :) jakoś do tej pory nie miałam ochoty na słodkie a teraz właśnie takie kremy, pudingi mmmmniam. Posprzątałam , ugotowałam barszcz czerwony i zrobiłam zaległości z pracy. Już inne samopoczucie , bo te zaległości nie pozwalały mi spać. Ale jutro wysylam do firmy i spokój. Teraz idę na spacerek z mężusiem i psem. Plecy mnie bardzo bolą od tej pracy biurowej. Do później kochane :)

Weronika będzie dobrze zobaczysz a jak dzidzia się ładnie ułoży to powinnaś się już dowiedzieć czy będziesz mieć córeczkę czy synusia. Trzymam kciuki.

Czesc dziewczyny .....Pamieta mnie ktoś jeszcze ???

Wieczorem w niedziele wrocilam z urlopu ....zmeczona ale szczesliwa :)))))))))))))

Wybaczcie mi ze dopiero teraz odpisuje ale wczoraj musialam sie ogarnac siebie , bagaze i całą reszte.

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich

Ribi rany jaką ty mi ochotę na taką napoleonkę zrobiłaś, chyba nie wytrzymam i zaraz wsiąde w samochód żeby kupić takie ciacho:)
Weronika trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze, ja mam wizytę jutro i też się już denerwuje:) daj znać potem co i jak:)

hej dziewczyny u mnie zaczął sie remont i mam kocioł w domu
spróbuję się jutro odezwać z pracy bo dziś nie miałamna nic czasu tyle roboty

weronika bedzie dobrze
buziaki dla wszystkich

reklama
Dobry wieczór wszystkim :-)
Nadrobiłam Was troszku, ale ciężko bo duzo piszecie;-)
Sobotnie wesele odsypiam do dziś ;-)
Czytałam, że macie bóle czasem, wiecie ja też odczuwam brzusio...
Jutro mam wizytę o 16tej więc dowiem się czy u dzidziusia wszystko dobrze, może lekarz rozpozna płeć?? Zobaczymy...
Wczoraj wieczorem było dobrze po 22ej, mąż pojechał do pracy, ja ja masowałam brzuszek i nagle dziudziuś obrócił się pionowo, nic nie bolało ale uczucie dziwne bo brzuszek miałam w nieciekawym kształcie to najwspanialsze uczucie... jak przezyłam, ciekawe czy to normalne bo żadnych ruchów nie miałam dotychczas, znaczy mi się zdawało ze czuje ale wiem że to dotychczas było za wcześnie!
Jutro napisze po wizycie co i jak:))
Pozdrawiam Was wszystkie;-)

Do góry