reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witajcie!
Troche z opóźnieniem, ale i ja napiszę o naszym bilansie: waga 14,5 kg, wzrost 96 cm - także z mojej Gabrysi wysoka dziewczyna jest :-)

Co do mówienia to u nas już od dłuższego czasu Gabi mówi całymi zdaniami, zadaje pytania, nie ma chyba czegoś czego by nie potrafiła powiedziec, a buzia jej się nie zamyka, cały czas gada, jak nie ze mną to z lalkami, misiami itd. A od jakiegoś czasu jest na etapie śpiewania piosenek i mówienia wierszyków:happy2: z czego jestem bardzo zadowolona, bo uczę ją piosenek i wierszyków które ja śpiewałam w dzieciństwie i tak mi miło słuchać jak ona potem to śpiewa Już nie mówiąc o tym jaką radość ma moja mama która powtarza że ma wrażenie jak by widziała mnie sprzed lat...

reklama
4300.jpg

Załączniki

• 4300.jpg
    4300.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 80
Powiem Ci że super zareagował, nawet nie spodziewałam się że będzie tak dobrze. Zagląda czasem do łóżeczka, pogłaska i zawoła mnie jak maleństwo płacze. Ogólnie nie wykazuje żadnej zazdrości, nawet jak chce np. jeść a ja karmię Artura to czeka grzecznie aż skończę. Życzę Ci żeby u Ciebie też tak Kamil przyjął braciszka i szybkiego, bezproblemowego porodu.

Witajcie dziewczyny ale tu cicho, ostatnim czasem ...... Gratuluje wszystkim mamo które maja kolejne pociechy już przy sobie albo jeszcze w brzuszku :-)

reklama
Witam wszystke mamy które jeszcze oswiedzaja wątek styczen2011:) niektóre mamy juz pewnie maja kolejne malenstwa przy sobie:)

U mnie po ślubie juz:)
Extra bylo:) szkoda ze noc taka krótka:)

A wiec u mnie mnóstwo zmian:p od wrzesnia ide na staz, a Nadusiek idzie do przedszkola
dzis idzie pierwszy tydzien obeznac sie w terenie xd

staz bedzie poł roczny, mam nadzieje ze potem uda mi sie dostac jakakolwiek prace zeby miec umowe, tak bardzo pragniemy z mezem starac sie o rodzenstwo dla małej ale narazie nie pozwala nam sytuacja finansowa, Naduska rosnie zdrowo, tylko cos mowi nie chce;d ale mam nadzieje ze jak pojdzie do przedszkola to zacznie;0

Do góry