reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Michał z nami nie lubi leżeć ani spać, już wiele razy próbowaliśmy , skacze po nas i od razy chce iść do zabawek.
Rano wstaje to pierwsze co to autka , a potem reszta

reklama
hej moja też nie lubi , chociaż musiałam ją oduczać , bo tatuś przyzwyczaił:D w dzien ma 2 drzemki o stałych porach po 1godzince , czasmi do dwóch dojdzie:D u nas jest jej za gorąco ,bo nie lubi być przykryta ani w śpiworku , przestałam już walczyć, tylko ubieram cieplejsze piżamki i body pod spód:)

Misiek z nami już nie zasypia od jakiegoś czasu, ale nad ranem jak się budzi to cwaniak wyjmuje dwa szczebelki, wychodzi z łóżeczka i albo klepie mnie po głowie, że już czas wstawać, albo gramoli się do mnie do łóżka i jeszcze sobie chwilkę drzemie, albo opowiada mi po swojemu co u niego słychać;-) i robi poranną "gimnastykę" tzn. wierzga nóżkami, próbuje je zakładać za głowę itp

Hej
A my wyjęliśmy Szymusiowi 2 szczebelki i sobie wychodzi kiedy chce,a jak ja nie chcę ,żeby wychodził to je wkładam i dobra,na szczęście sam sobie nie wyjmie...
Moje najstarsze dziecię też spało jak miała 2 latka na wersalce ,nie spadła nigdy.

W łóżeczku nic mu nie grozi :-)
już wszystko posprawdzaliśmy hehe

pogoda piękna, mój zaczyna pracować a ja nadal szukam

idę na miasto , potem na spotkanie(grupa wsparcia)...

miłego dzionka

reklama
Witam.
U nas Gabi bierze antybiotyk, kaszel jej nie przechodzil i pojawila sie temp! Ale na szczescie goraczka pojawiala sie tylko wieczorami i trwala 2 dni!
U nas tez pogoda super, swieci sloneczko, choc dosc chlodno, my juz po spacerku.
Gabrysia z nami ostatnio spi w lozku, znaczy zasypia w swoim lozeczku ale jak sie obudzi w nocy (zazwyczaj jest to godzina 12 w nocy) to zabieramy ja do siebie.
Milego dnia

Do góry