reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Klaudia nie wiem czy taka piankowa sofa będzie wygodna dla Michałka. Sama kiedyś spałam na czymś takim i nie zbyt wygodnie mi nie było. To jest za miękkie.

reklama
ariska jutro idę w miasto za tortami

jumabe już zebrałam opinie na temat tej sofy, same pozytywy a materac też mamy taki zwykły piankowy

co do łóżeczka to mój też mówi aby poczekać, młody ma trochę mało miejsca w łóżeczku, raczej będę czekać aż zacznie chodzić :tak:

klaudia - kanapa fajna i też taką będę brała ale nie teraz. Uważam że dziecko powinno co najmniej do 2 roku życia spać na materacu bez poduszki i to samo mówiła Pani doktor.

Ulkan - oj, ja też nie mogę uwierzyć, że to juz roczek :-)
zatestuj ;-)

klaudia - ja raczej bym takiego łóżeczka nie kupiła. ale widomo, czasem nie ma miejsca na inne. u moich teściów takie stoi i zawsze jestem połamana pospaniu na nim...:eek: Bartuś pewnie długo będzie spał w swoim dziecięcym - do 2-3 roku.
Ale Jasie przenosiłam jak miał 1,5 roczku i to była dobra decyzja :-) tylko ma takie drewniane z barierką, z innego pewnie by spadał co noc. teraz juz pewnie nie, ale jak był mniejszy to strasznie w nocy wiercił się w tym łóżku, ale na pewno jest mu w nim dobrze

Bartuś ma niestety zapalenie płuc i antybiotyk i inhalacje...
a ja zapalenie zatok.
więc się kurujemy w domu...

Witam Was :tak:

dzięki za opinie poczekam jeszcze troszkę, może do tego czasu znajdę coś innego, mamy bardzo ciasny pokoik,łóżeczko ledwo wchodzi tam jest kanapa od właścicieli ale bardzo wysoka i prędko na nią Michała nie dam...

dużo zdrówka dla dzieciaczków

a torcik zamawiam dzisiaj, oby pogoda była spacerowa, chcę gdzieś zamówić blisko nas bo będę potem musiała piechotą iść aby go odebrać..

u nas na 99% impreza 15 stycznia, wtedy u nas w parafii robią mszę dla roczniaków

Ulkan wszystkiego najlepszego dla Wojtusia

Karlita wszystkiego najlepszego dla Norbercika

i dla wszystkich innych dzisiejszych roczniaczków STO LAT!!!

karlita sto lat dla małego Norbercika
ulkan najlepsze życzenia dla Wojtusia
:-)
urodziny5.gif

poszukiwań tortów ciąg dalszy
:-(

reklama
Do góry