reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oj dawno tu nie zaglądałam. U nas leniwy dzień dziś okropnie i nic się nie chce. Mała się wyspała w dzień i teraz gada na całego w łóżeczku. A my luzik.

reklama
Klaudia Misiek chowa się super, co do jego zdrowia to teraz w grudniu mieliśmy problem, bo dostał zapalenia oskrzeli, zaczęła niepokojąco spadać mu glukoza i wylądowaliśmy na prawie dwa tygodnie w szpitalu. Nadal jesteśmy pod stałą opieką Akademii Medycznej w Gdańsku, głównie kardiologa. Badania serca, ekg, echo i holter nic złego nie wykazują, ale do 18-stki co pół roku musi mieć robione te badania. Podczas pobytu w szpitalu na usg główki pokazały się małe torbieliki w okolicy potylicznej, ale lekarze twierdzą,że to nic takiego i powinny do ukończenia 2 latek zniknąć. Poza tym to mały łobuz, wszędzie wejdzie, mało czego się boi, a jak broi to ze zniewalającym usmiechem na buzi;-)

Klaudia Misiek chowa się super, co do jego zdrowia to teraz w grudniu mieliśmy problem, bo dostał zapalenia oskrzeli, zaczęła niepokojąco spadać mu glukoza i wylądowaliśmy na prawie dwa tygodnie w szpitalu. Nadal jesteśmy pod stałą opieką Akademii Medycznej w Gdańsku, głównie kardiologa. Badania serca, ekg, echo i holter nic złego nie wykazują, ale do 18-stki co pół roku musi mieć robione te badania. Podczas pobytu w szpitalu na usg główki pokazały się małe torbieliki w okolicy potylicznej, ale lekarze twierdzą,że to nic takiego i powinny do ukończenia 2 latek zniknąć. Poza tym to mały łobuz, wszędzie wejdzie, mało czego się boi, a jak broi to ze zniewalającym usmiechem na buzi;-)

bardzo się cieszę:-)
dużo zdrówka dla Misia a sama mówiłaś kiedyś że Michały są silne i to prawda, dobrze że jest po stałą kontrolą
:tak:
Wszystko teraz będzie dobrze
Mój Michałek to 80 cm miłości i 10 kilogramów szczęścia:-D
jestem z niego dumna i każdego dnia bardziej go kocham

a twój tez taki blondynek jest?
śliczny chłopczyk i taki się dorosły wydaje na tej fotce z suwaczka :-)

Klaudia u nas dziadkowie byli z Misią od 30 grudnia, a teraz jesteśmy obie u nich bo jutro i pojutrze lekarze. A ona się dobrze czuje :)

u nas kolęda była 27 grudnia ale nie zdążyliśmy na nią bo byliśmy na rehabiltacji

Ostatnia edycja:
Aż mnie tak jakoś grzeje koło serca, jak pomyślę, że nasze maluchy już mają ROK!!!! Zleciało jak jeden dzień. Przecież jeszcze niedawno tak uparcie siedziałyśmy na gorącej linii, śledząc kto już powitał swoje maleństwo;) U nas roczek obchodziliśmy w niedzielę - rodzina jeszcze została z rozpędu po świętach;) Był tort, a właściwie sernik na zimno (zdjęcie dałam na bloga), tak że sam solenizant mógł spróbować i powiem wam - pomysł rewelacyjny. U nas mały już chodzi - samodzielnośc Wojtka zaczęła mnie przerażać, bo to dziecko jest w stanie wspiąć się na kanapę, lub chodzić po pokoju otwierając wszytskie szafki po kolei;) Ja nadal czekam na @ - nie karmię już 8 tygodni, i tak jakoś nic się nie zapowiada, bym dostała miesiączkę.

Bardzo szybko zleciało,mi również wzięło na wspominki bo jutro i mój kawaler będzie obchodził 1 urodzinki.Dopiero co się urodził,a już tupta koło mnie i się bawi ...ach jak ten czas leci

Ulkan daj jeszcze raz adres na bloga to spojrzę
my chyba 15 stycznia odprawiamy, jutro muszę tort zamówić, czeka się 2 tygodnie - rany :szok:
myślałam że z tydzień

syla mój jeszcze nie chodzi a Twój?

my dzisiaj wypatrzyliśmy 8 ząbek

chcę małemu kupić to na urodzinki tylko nie wiem czy nie za wcześnie

KANAPA SOFA ŁÓŻKO DZIECI PREZENT pufa jaś PROMOCJA (2017116710) - Aukcje internetowe Allegro
jest niziutka ale chodzi mi o to, że się obawiam jak małego tam położę , z łóżeczka mi nie wyjdzie a z tej kanapy zejdzie :sorry:

reklama
Do góry