reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Spóźnione, ale serdeczne życzenia dla wczorajszych solenizantów:-)

Kurcze ostatnio nie mam za dużo czasu, nie wiem czy na otwartym pisałam, ale od 16 grudnia dorabiam popołudniami, a przed południem wiadomo - muszę ogarnąć w domu.

Klaudia pytałaś się czy Misiek nadal blondynek, oczywiście że tak, ale troszkę ciemniejszy od Twojego Misiaka. I tak śmiesznie mu rosną, bo na czubku głowy ma długie, podkręcane i stoją mu na kształt irokeza (obojętnie jak bym mu ich nie układała to i tak czub stoi). Na suwaczku wygląda dorośle? Nie zdawałam sobie sprawy, czasami jak patrzę na zdjęcia innych naszych bąbli to mam wrażenie,że one wyglądają powazniej od Miśka (ale to pewnie moja subiektywna ocena). Jest wysoki, bo juz ma 85 cm i waży prawie 12 kg. Raczkuje z prędkością światłą, chodzi przy meblach i pchaczu, stoi bez trzymanki, ale samodzielnie chodzić jakoś nie chce...tzn podejmuje próby, ale z siłą grawitacji jeszcze nie potrafi wygrać. Ale wiadomo, każde dziecko ma swoje tempo i ważne, aby nic nie przyspieszać:-)

reklama
Gdynianka ja tez jak patrze na inne dzieciaczki od nas to wydaja mi sie doroslejsze od Bartusia. W porownaniu do Twojego Babla to Bartus jest i nizszy i chudszy bo ma ok 76 cm i wazy ok 9800.....wlasnie niedlugo musze go i zwazyc i zmierzyc.

Cześć dziewczyny bardzo długo tutaj nie zaglądałam bo cały czas brakuje czasu ale ze względu na to że nasze dzieciaczki mają już rok postanowiłam do was zajrzeć i poprzypominać sobie te emocje, które towarzyszyły nam w tamtym roku. Składam od razu najlepsze życzenia dla dzieciaczków, które skończyły swój pierwszy rok :-)
Mój Kamilek od miesiąca już chodzi a teraz to już wręcz biega. Jak tak piszecie o wzroście waszych dzieci to trochę jestem w szoku bo mój synuś wychodzi przy nich na jakiegoś gigant bo wzrostu ma 94cm i waży 14,5kg. Dobrze że już zaczął sam chodzić bo powoli nie wyrabiałam z noszeniem.
Postaram się częściej do was zaglądać. Życzę miłego wieczorku i przespanej nocy. :-)

Gdynianka podobnie jak mój, strzała przy raczkowaniu i chodzi przy mebelkach ;-)
Twój jest wysoki, my mierzyliśmy się początkiem grudnia i miał 80 cm i 10 kilo
no ale to było miesiąc temu;-)

też jestem tego zdania aby nie przyspieszać nic

aniwar a kiedy robiłaś pomiary Bartusiowi??

mój gra w pingla zaraz ja sobie zagram :-)

julka witaj

Witam i ja:)

Przepraszam ze dopiero teraz, ale wszystkim Roczniakom spóźnione ale szczere życzenia!

Chociaż na chwilkę, Nadia śpi w koncu...całą noc płakała nie wiem co jej było:( ja jestem padnięta....8 razy jadła...!! Nie wiem juz co mam jej podawać do jedzenia Nadia je juz bebiko 3. ale za nic w świecie nie chce kaszki mannej..:( jak poczuje ze zagęszczone to drze sie dopóki nie dostanie swojego mleka...:((

Chciałam sie pochwalić ze jutro idę na swoja a raczej Naszą(moją i Kamila) imprezę od 1,5 roku:))

Moja długo wyczekiwana STUDNIÓWKA!!:p
Kreacja juz jest, czesać i malować będzie mnie teściowa...:))) I to ona będzie w tym czasie z Nadzią...:)))

My roczku Nadusi hucznego robić nie będziemy bo nas na razie nie stać...

w następnym tygodniu będę u mamy cały tydzień i nie bd sie widywać z Kamilem bo on w pracy i potem na mieszkanie i nie będzie miał czasu nas odwiedzić niby to 15 km ale puki ma czas , nie jedzie w delegacje niech robi....i tak nie wprowadzimy sie wcześniej niż we wrześniu...bo brakuje nam pieniędzy ogrzewanie wyszło więcej niż się spodziewaliśmy..

a u mamy będę bo jadą do Szczecina mo rodzice w następnym tygodniu i mama mnie prosiła żebym z młodszym bratem 16 lat ma została... zeby nie był sam... jadą załatwiac bo dziadek w spadku mieszkanie im przepisuje bo w grudniu mieli rocznice ślubu i dostali w prezencie...;)

Kurcze no nie mogę uwierzyc ze Nadusia za 18 dni bedzie miała roczek:))

Helloł wieczorową porą

Katka ... baw się dobrze na studniówce ;-) ehhh też bym chciała pójsć jeszcze raz :tak:

... nie wiem czy już pisałam, chyba tak, ale chciałam polecić Wam zaproszenia na roczek jeśli planujecie zakup Zaproszenia Foto Urodziny - Roczek Nowe wzory 02 (1928976242) - Aukcje internetowe Allegro z całego serca polecam, ja kupiłam i byłam mega zdowolona, a cena niezbyt wygórowana, a oto moja Kluseczka na zaproszeniu, w rzeczywistości efekt jest dużo lepszy :)

1 kopia.jpg

reklama
katka, miłej zabawy, studniówka...
kiedy to było, ja nie poszłam z braku kasy i do tej pory żałuję :zawstydzona/y:
ale Ty młodziutka jesteś :-D

batonik ładne zaproszenia, też chciałam zrobić ale to olałam, skoro rodzinka nas olewa to my ich też:dry:

Do góry