reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

mój Bartuś jeszcze nie łazikuje. na razie czworaki uskutecznia od 4 miesięcy. stoi sam, ale boi się zrobić krok.

klaudia - ja już pracuję.

idę sać, bo jestem wykończona....

reklama
Witam was, my już po śniadanku, teraz mały obejrzy swoją ulubioną baję :tak:

Dominika
Michaczi już też z 2 miesiące raczkuje , staje przy meblach i chodzi przy meblach, boi się chodzić, co się puści to gleba

Klaudia Bartus chodzi tylko przy meblach sam sie chyba jezcze boi.
A z tym przeziebieniem to ja tez bardzo malo choruje i nie wiem co mnie teraz tak rozlozylo....

katka--- przyszedł nasz okres.. porodów z przed roku.. sentymenty wrócił.. a i pogoda nie pozwala na spacer dłuzszy... to ina Bb wiecej czasu:)

my też dziś tylko godzine na spacerze.
ostatnie 3 tyg Bartek jest taka maruda że szok.... myślałąm że zęby, ale nie idzie chyba żaden nowy, na 7 się zatrzymaliśmy...
to chyba skok rozwojowy... już sama nie wiem

w każdym razie dziś od rana uśmiech na twarzy, bawi się :-) chyba wraca moje kochane, słodkie dziecko :-)

ja zaproszeń nie robię wcale...
podzwonię i zaproszę

reklama
Do góry