reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja tez zaproszen nie robie:)... juz dawno telefonicznie i osobiscie w swieta pozapraszalismy... robie tylko małą prezentacje na DVD zdjęc jak Się Kuba zmienił. tak miesiac po miesiącu..

reklama
Biała fajny pomysł z prezentacją, też chętnie bym takie coś zrobiła ale ani nie wiem jak ani nie mam kiedy;-(
do do zaproszeń to ja chyba też się skuszę i jakieś zamówię, oglądałam ostatnio nawet całkiem fajne są chyba ze znów zamulę i niezdążą dojśc

Ja w sumie to przemyślałam, nas i tak będzie mało, nie będę wydawać kasy na zaproszenia, najważniejszy jest tort :tak:

Zamówi się jakiś fajny i już...
Jutro sylwester, jakie plany macie??

A co do skoków rozwojowych to jest ich chyba 7, moje dziecko to by z 15 miało
Każdy ma czasem gorszy humor, maluchy też:tak:

Witam
Dziś jestem od rana na pełnych obrotach, przygotowania Sylwestrowe idą całą parą, przyjeżdzają do nas znajomi z Rybnika więc będzie ciekawie. Pichce bigos i sałatki, alkohole się mrożą, już nie mogę się doczekać:-D

My też zaproszeń na roczek nie robiliśmy, zadzwoniliśmy tylko.

Szczęśliwego Nowego Roku i wszystkiego co najlepsze dla Was waszych dzieci i rodzin.:tak:

W nowy rok mój tata ma urodziny wiec będzie impreza po imprezie:-D

Ja tez zaproszen nie kupowalam a w sumie moglam no ale juz teraz za pozno....
My na Sylwestra siedzimy w domku...moi rodzice imprezuja z tesciami to srednio mi zostawic bartusia a tak w ogole to jestem przeziebiona i chyba nie bawilabym sie najlepiej.

A imprezujacym zycze udanej zabawy:-)

Blondi do nas też przychodzą znajomi, nie będziemy sami :-)
ale gotować będę jutro

ja już poszukuję inspiracji na tort :-)
raczej zamówię , bo beztalencie ze mnie aby robić

aniwar, wracaj szybko do zdrówka

Drogie styczniówki chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżającego się Nowego Roku. Niech będzie 100 razy lepszy, 100 razy weselszy, 100 razy zdrowszy, 100 razy bogatszy od swojego poprzednika. :-)

Dzień dobry wpadłam życzyć Wam na Nowy Rok
Na Nowy rok
życzę Ci
krótkich nocy
długich dni

Niech zawsze radość
w twym sercu jest
niech się spełnia wszystko
co tylko chcesz..

to jedyne co mi weszło do głowy więc posyłam to wszędzie:laugh2:

nnrfajerwerk.gif
nnrfajerwerk.gif
nnrfajerwerk.gif
nnrfajerwerk.gif

2012

reklama
Dziękuje i wzajemnie!!!! wam również SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU !!!

ja za tort zapłaciłam 57 zł.. to jeszcze nie tak strasznie.. 1,30kg,,, ale Kuby pewnie bedzie drozszy bo z marcepanem. choc zamawiałam taki do 1,20kg

Do góry