reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej
dawno mnie tu nie było, witam i was poczytam:

ookatkaoo, Maciuś pije tran Mollers bezsmakowy i bardzo mu smakuje, jak kończy się w strzykawce to otwiera buzie po jeszcze;-)
Patrycja, Maciuś w rajstopkach antypoślizgowych chodzi:tak:

reklama
Patrycja, Tośka raczkuje już nie pamiętam od kiedy, kupę czasu. Przy meblach chodzi już trzymając się jedną ręką. Pojedyncze kroki sama stawia, ale do chodzenia jej nie spieszno :)

A w bucikach chodzi po domu od dwóch dni, bo się strasznie na podłodze ślizgała :(

Witam sobotnio

... o nawet ruch się zrobil na wątku :szok::-D

... u nas Blanka też raczkuje i chodzi przy meblach, ale za jedną rączkę za Boga nie chce chodzić, od razu protestuje i siada na pupkę, widać że się jeszcze boi samodzielnie więc roczku raczej nie podepcze ;-) (jak to moja mama mówi), a na codzień Blanka śmiga w domku w pantofelkach, pediatra powiedziała, że dziecko samodzielnie przemieszczające się np.: przy meblach powinno mieć usztywnione stawy skokowe, chyba że porusza się po bardzo miękkim podłożu (trawa) :baffled: ale pewnie co pediatra to opinia, choć mojej królewnie lepiej śmiga się w paputach bo przynajmniej sie nie ślizga :-p

Pzdr

Dominik chodzi przy meblach i próbuje samodzielnie pierwsze kroczki. W domu chodzi w rajstopkach i skarpetkach antypoślizgowych a na dworze oczywiście w butkach ale to jest na razie sporadyczne i np. w sklepie bo on zaraz do czworaka schodzi jak mu za ciężko na nóżkach idzie więc na dworze odpada.

reklama
Do góry