reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
...ookatkaoo kup sobie może clotrimazolum maść chyba 4 zł kosztuje może coś pomoże i wydaje mi się, że śmiało możesz iść do lpk :tak:

Jej jak dawno tutaj nie zagladalam....postaram sie czesciej:-)

katka
a moze idz do apteki i farmaceutka Ci cos poleci...jest taka masc chyba bez recepty na takie dolegliwosic tylko nie pamietam nazwy.

Dzięki dziewczyny za odp:)
Byłam u lekarza, pprzepisała mi nystatyne czopki...i skierowała na badania, jezeli to nie pomoze juz będę musiała isc do gin prywatnie

katko wydaje mi sie ze to chyba jakis stan zapalny, albo grzybica (co sie czesto zdarza) Mi np pomagaly tabletki orungal! Cztery tabsy (30 zł) i po bolu. Tylko ze one sa na recepte!
Ja tez chodze do lekarza panstwowo i powiem ci szczerze ze u mnie jak naprawde juz cos sie dzieje nie tak to przyjmie!
Gabrysia juz spi wiec troszeczke sobie odpoczniemy z mezem. Gabulek cos sie rwie do chodzenia, dzis zrobila samodzielnie cztery kroki :)
Pozdrowionka

ookatka możesz małej kupić tran Mollers, są smakowe, mój mały by najchętniej całą butelke cytrynowego wypił (dziwne dziecko) ;P
A na problemy na dole to ja używałam np. maści pimafucort, ale ona na recepte.

A mój mały wogole nie chce sam chodzić, odkąd skończył 8 miesięcy raczkuje i chodzi przy meblach, myślałam że jakoś szybciej mu pójdzie z tym samodzielnym chodzeniem, a on ma chodzenie głęboko.. A ja już bym tak chciała :)

Witam w poludnie:-)

Bartulek spiocha a ja mam troche czasu dla siebie:-)
Patrycja moj Bartus jeszze tez sam nie chodzi..narazie przy meblach ale jeszcze nie probuje sie puszczac...ciekawe czy do swiat sam postawi pierwsze kroczki..

A my dzisiaj wychodzimy ze szpitala:-)

Misiek też tylko raczkuje i chodzi trzymając się mebli, czasami puszcza się i samodzielnie stoi, ale tylko wówczas kiedy jest czymś mocno zajęty, a jak orientuje się,że niczego się nie trzyma to szybko i panicznie chwyta się tego co ma pod ręka, albo pac na pupola.

reklama
Do góry