reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Batonik gratulacje dla Blanki, ale z niej mała zdolniacha!
Ja też staram sie codziennie zajrzeć, chociaz z pisaniem to ciężko, bo musze walczyć z moim dzieckiem o klawiature:-D
A moja Gabisia ma katarek i mam nadzieję że nie bedzie nic gorszego, bo weekend przed nami i do lekarza będzie ciężko.

reklama
Ja jestem. gabrysia sie zrobila teraz strasznie absorbujaca, tez jak tylko wejde na neta to od razu krzyczy ze chce na rece, bo tez sobie chce ponaciskac :) pozatym jestesmy po remoncie i kupe spraw do zalatwienie przed nami. faktycznie tu cicho. trzeba nadrobic.
a zebow nadal nie ma, masakra jakas!!!

Ja jestem. gabrysia sie zrobila teraz strasznie absorbujaca, tez jak tylko wejde na neta to od razu krzyczy ze chce na rece, bo tez sobie chce ponaciskac :) pozatym jestesmy po remoncie i kupe spraw do zalatwienie przed nami. faktycznie tu cicho. trzeba nadrobic.
a zebow nadal nie ma, masakra jakas!!!

nie martw się o zębolki, kiedy Blanka miała 9 miesięcy to też zębolków ani widu ani słychu, kazała nam czeka na nie całe 10 m-cy i tydzień :tak:;-)

A ja muszę pochwalić Kubusia że dziś pierwszy raz zasnął bez smoczka. (pol godziny krzyków i rzucania się po łóżku) Mama z okazji 10 mies. zrobiła kiepski prezent i schowała wszystkie smoki :) Mam nadzieję że wytrwam w postanowieniu odsmoczkowania małego.

U nas jeszcze smoczek do zasypiania niezbędny ... ale ostatnio mamy ciężkie dni i noce chyba ida kolejne ząbki ....

POWODZENIA Patrycji oby Kuba szybko sie pożegnał ze smokusiem :-)

Oj masakra ta nocka, od 2 w nocy zaczął sie budzić z takim rykiem ze nie wiem, ale jakoś sobie poradziliśmy bez smoczka. Oby później było lepiej..

reklama
Do góry