reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Mi.nu - stypa będzie teraz na ogólnym ; -)

... jak tam Marysia poszła na poobiednią drzemkę??? Blanka właśnie lula,ciekawe do której,zasnęła o 14 ni o jak zwykle nasz obiad skończył się mlekiem bo łyżeczka be

Pzdr

reklama
witam wszystkie mamuski.
zagladam tu po 8 miesiacach a tu forum wre, kurcze jak mi sie dziwnie zrobilo jak zobaczylam ze juz styczniowe mamusie 2012 sa na forum. jak ten czas leci, a dzieciatka rosna jak na drozdzach:-):-D
Pozdrawiam wszystkich

Mi.nu - stypa będzie teraz na ogólnym ; -)

Pzdr

Raczej nie bylo to smieszne, tymbardziej ze nalezalby zwrocic uwage ze nie kazda dostala zaproszenie na zamkniety, lub nie ubiegala sie o nie!

A propo wlasnie o co chodzi z tym zamknietym, bo pytam sie po raz drugi i nie uzyskalam odpwiedzi??? Chcialabym sie czegis wiecej o tym dowiedziec, po co to i jak mozna wejsc do zamknietego???

GDYNIANKA duzo zdrowka i cierpliwosci!!!

Raczej nie bylo to smieszne, tymbardziej ze nalezalby zwrocic uwage ze nie kazda dostala zaproszenie na zamkniety, lub nie ubiegala sie o nie!

A propo wlasnie o co chodzi z tym zamknietym, bo pytam sie po raz drugi i nie uzyskalam odpwiedzi??? Chcialabym sie czegis wiecej o tym dowiedziec, po co to i jak mozna wejsc do zamknietego???

No wlasnie ja też bym chciała mieć dostęp do zamkniętego, jestem z wami od początku moze nie zawiele pisze bo czasu brak ale zaproszenia zadnego nie dostałam:(

żeby nie było nie jestem na zamkniętym na styczniowkach ;-)
ale juz tłumacze o co chodzi ;-)

wątki zamknięte to wątki zgranych grup z poszczególnych wątków. nie zawsze chcemy pisać o czymś na forum ogólnym i od tego jest wątek zamknięty. Forum ogólne mogą czytać wszyscy nawet ci niezalogowani ;-) a wątek zamknięty to taki krąg "zamknięty" zaufanych osób :-)
Kryteria dostania się do takiego wątku zależą od jego członków ;-)

witam się po dłuższej przerwie ;-)

pamiętacie jeszcze kaskowego Norberta ??? ;-)

w zeszłym tygodniu byliśmy w Berlinie na kontroli i okazalo się że nasze spłaszczenie/ asymetria wyrównała się o 1,3 cm!!! nawet lekarz był w szoku że tak szybko się ta główka prostuje :-) jesteśmy przeszczęśliwi :-)

a teraz mam chwile to lecę wstecz poczytać co tam u Was :-)

reklama
Karlita bardzo dobre wieści. Oby tak dalej. Mój mąż ostatnio twierdził, że jednak w Niemczech mają najlepsza opiekę medyczną i chyba miał rację.

Dominikowi też idzie ząbek i chyba dlatego dzisiejsza noc to była masakra. Chyba więcej siedziałam z nim na rękach albo z cycem niż spałam. Co go odłożyłam do łóżeczka to po dosłownie kilku minutach już się wiercił i wybudzał.

Do góry