reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Mi.nu - stypa będzie teraz na ogólnym ; -)

... jak tam Marysia poszła na poobiednią drzemkę??? Blanka właśnie lula,ciekawe do której,zasnęła o 14 ni o jak zwykle nasz obiad skończył się mlekiem bo łyżeczka be

Pzdr

reklama
witam wszystkie mamuski.
zagladam tu po 8 miesiacach a tu forum wre, kurcze jak mi sie dziwnie zrobilo jak zobaczylam ze juz styczniowe mamusie 2012 sa na forum. jak ten czas leci, a dzieciatka rosna jak na drozdzach:-):-D
Pozdrawiam wszystkich

Mi.nu - stypa będzie teraz na ogólnym ; -)

Pzdr

Raczej nie bylo to smieszne, tymbardziej ze nalezalby zwrocic uwage ze nie kazda dostala zaproszenie na zamkniety, lub nie ubiegala sie o nie!

A propo wlasnie o co chodzi z tym zamknietym, bo pytam sie po raz drugi i nie uzyskalam odpwiedzi??? Chcialabym sie czegis wiecej o tym dowiedziec, po co to i jak mozna wejsc do zamknietego???

GDYNIANKA duzo zdrowka i cierpliwosci!!!

Raczej nie bylo to smieszne, tymbardziej ze nalezalby zwrocic uwage ze nie kazda dostala zaproszenie na zamkniety, lub nie ubiegala sie o nie!

A propo wlasnie o co chodzi z tym zamknietym, bo pytam sie po raz drugi i nie uzyskalam odpwiedzi??? Chcialabym sie czegis wiecej o tym dowiedziec, po co to i jak mozna wejsc do zamknietego???

No wlasnie ja też bym chciała mieć dostęp do zamkniętego, jestem z wami od początku moze nie zawiele pisze bo czasu brak ale zaproszenia zadnego nie dostałam:(

żeby nie było nie jestem na zamkniętym na styczniowkach ;-)
ale juz tłumacze o co chodzi ;-)

wątki zamknięte to wątki zgranych grup z poszczególnych wątków. nie zawsze chcemy pisać o czymś na forum ogólnym i od tego jest wątek zamknięty. Forum ogólne mogą czytać wszyscy nawet ci niezalogowani ;-) a wątek zamknięty to taki krąg "zamknięty" zaufanych osób :-)
Kryteria dostania się do takiego wątku zależą od jego członków ;-)

witam się po dłuższej przerwie ;-)

pamiętacie jeszcze kaskowego Norberta ??? ;-)

w zeszłym tygodniu byliśmy w Berlinie na kontroli i okazalo się że nasze spłaszczenie/ asymetria wyrównała się o 1,3 cm!!! nawet lekarz był w szoku że tak szybko się ta główka prostuje :-) jesteśmy przeszczęśliwi :-)

a teraz mam chwile to lecę wstecz poczytać co tam u Was :-)

reklama
Karlita bardzo dobre wieści. Oby tak dalej. Mój mąż ostatnio twierdził, że jednak w Niemczech mają najlepsza opiekę medyczną i chyba miał rację.

Dominikowi też idzie ząbek i chyba dlatego dzisiejsza noc to była masakra. Chyba więcej siedziałam z nim na rękach albo z cycem niż spałam. Co go odłożyłam do łóżeczka to po dosłownie kilku minutach już się wiercił i wybudzał.

Do góry