reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
witajcie,
ja nadal karmie piersią i Maja najbardziej to lubi. Karmie na żadanie nawet nie zlicze ile razy dziennie:) bo ona po prostu bardzo to lubi. Czasami chyba tylko po to żeby się popieścić:)

Samanta niestety trochę mnie od wczoraj łamią kości, ale będzie dobrze. Od wczoraj biorę zapobiegawczo witaminy.

Podjęliśmy decyzję i w przyszłym tygodniu jadę z Misiem do mojego chrzestnego do Wrocławia. M zostanie w domu, bo nie dostanie urlopu, a my zmienimy trochę klimat. Obawiam się tak długiej podróży pociągiem, ale stwierdziliśmy, że w pociągu będzie nam wygodniej niż w aucie. Teraz tylko modlić się, aby pogoda nam dopisała.

Gdyniaka dacie radę, ja miałam ten sam problem jak chciałam do Warszawy jechać, w końcu mała lepiej zniosła podróź pociągiem niż samochodem:-) najgorszy był tłum ludzi w pociągu, ale Zośka była grzeczna, nie marudziła, nie płakała tylko grzecznie leżała

A my znów mamy problem z jedzeniem, nie wiem co się stało ale mała jak je obiadki to ma odruch wymiotny a po chwili się dusi, czy któraś z was miała coś podobnego u swojego dzieciaczka? aż boję się ją karmić. a deserki zjada normalnie

u mnie to samo, jak daje obiadki to Maja zaciska usta. Za to owoce wcina chetnie:)
Tylko pupe ma zaczerwienioną od wczoraj. Wietrze ile wlezie, mam nadzieję ze to szybko zejdzie.
jaki używacie krem na odparzenia?

my uzywamy sudocrem i bephanten ale to zdaża się sporadycznie, bo małą tubkę bephantenu mam jeszcze od porodu a sudocremu użyłam może 10 razy. Na szczęście Zośka ma super skórę i nie musimy na nią nic stosować,
mąż kąpie małą a ja szybko czytam co u Was ale widzę że tu na bb raczej cisza

mi.nu ja byłam wczoraj u pediatry na szczepieniu i pytałam też o witaminę D więc powiedziała, że jeśli dziecko wypija min 800ml na dobę mleka modyfikowanego to już nie potrzeba podawać, nie wiem jak to z cycolkiem jest niestety

reklama
LASECZKI - PILNE!!!

Mam do oddania darmową wejściówkę na Targi Moje Dziecko w Warszawie!!!
Targi odbywają się w ten weekend!!!
Wejściówka do odbioru dzisiaj i jutro w kawiarni Kredkafe przy Alei Wyzwolenia 14 w Warszawie!!!

CZY KTÓRAŚ JEST ZAINTERESOWANA???
BO MUSZĘ PILNIE DAĆ ZNAĆ, KTO ODBIERZE MÓJ BILET!!!

Do góry