reklama
ariska
Fanka BB :)
moja dostaje 2 razy rano, potem koło 15 i wieczorem po kąpaniu
Ferulka - ona może teraz więcej chcieć pierś po to by się napić
Ferulka - ona może teraz więcej chcieć pierś po to by się napić
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Samanta niestety trochę mnie od wczoraj łamią kości, ale będzie dobrze. Od wczoraj biorę zapobiegawczo witaminy.
Podjęliśmy decyzję i w przyszłym tygodniu jadę z Misiem do mojego chrzestnego do Wrocławia. M zostanie w domu, bo nie dostanie urlopu, a my zmienimy trochę klimat. Obawiam się tak długiej podróży pociągiem, ale stwierdziliśmy, że w pociągu będzie nam wygodniej niż w aucie. Teraz tylko modlić się, aby pogoda nam dopisała.
Podjęliśmy decyzję i w przyszłym tygodniu jadę z Misiem do mojego chrzestnego do Wrocławia. M zostanie w domu, bo nie dostanie urlopu, a my zmienimy trochę klimat. Obawiam się tak długiej podróży pociągiem, ale stwierdziliśmy, że w pociągu będzie nam wygodniej niż w aucie. Teraz tylko modlić się, aby pogoda nam dopisała.
Gdyniaka dacie radę, ja miałam ten sam problem jak chciałam do Warszawy jechać, w końcu mała lepiej zniosła podróź pociągiem niż samochodem:-) najgorszy był tłum ludzi w pociągu, ale Zośka była grzeczna, nie marudziła, nie płakała tylko grzecznie leżała
A my znów mamy problem z jedzeniem, nie wiem co się stało ale mała jak je obiadki to ma odruch wymiotny a po chwili się dusi, czy któraś z was miała coś podobnego u swojego dzieciaczka? aż boję się ją karmić. a deserki zjada normalnie
A my znów mamy problem z jedzeniem, nie wiem co się stało ale mała jak je obiadki to ma odruch wymiotny a po chwili się dusi, czy któraś z was miała coś podobnego u swojego dzieciaczka? aż boję się ją karmić. a deserki zjada normalnie
ariska
Fanka BB :)
samantaa moja nie je obiadków z tego upału zresztą się nie dziwie bo ja też nie jem. Za to daję jej więcej owoców, jogurtów, grysików
my uzywamy sudocrem i bephanten ale to zdaża się sporadycznie, bo małą tubkę bephantenu mam jeszcze od porodu a sudocremu użyłam może 10 razy. Na szczęście Zośka ma super skórę i nie musimy na nią nic stosować,
mąż kąpie małą a ja szybko czytam co u Was ale widzę że tu na bb raczej cisza
mąż kąpie małą a ja szybko czytam co u Was ale widzę że tu na bb raczej cisza
mi.nu ja byłam wczoraj u pediatry na szczepieniu i pytałam też o witaminę D więc powiedziała, że jeśli dziecko wypija min 800ml na dobę mleka modyfikowanego to już nie potrzeba podawać, nie wiem jak to z cycolkiem jest niestety
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LASECZKI - PILNE!!!
Mam do oddania darmową wejściówkę na Targi Moje Dziecko w Warszawie!!!
Targi odbywają się w ten weekend!!!
Wejściówka do odbioru dzisiaj i jutro w kawiarni Kredkafe przy Alei Wyzwolenia 14 w Warszawie!!!
CZY KTÓRAŚ JEST ZAINTERESOWANA???
BO MUSZĘ PILNIE DAĆ ZNAĆ, KTO ODBIERZE MÓJ BILET!!!
Mam do oddania darmową wejściówkę na Targi Moje Dziecko w Warszawie!!!
Targi odbywają się w ten weekend!!!
Wejściówka do odbioru dzisiaj i jutro w kawiarni Kredkafe przy Alei Wyzwolenia 14 w Warszawie!!!
CZY KTÓRAŚ JEST ZAINTERESOWANA???
BO MUSZĘ PILNIE DAĆ ZNAĆ, KTO ODBIERZE MÓJ BILET!!!
Podziel się: