reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
Ja też bardzo proszę o głosiki Brzuszki jak motylki ale pewnie w taką ładną pogodę nie będziecie zaglądać na forum.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Znów z rana prosimy o głosiki, już bliżej jak dalej do końca konkursu
Brzuszki jak motylki
Brzuszki jak motylki
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
MOoja Nadusia dzis wyjątkowo grzeczna)
mam chwlkę dla siebie
No to tak my mamy chrzciny 23 lipca...dzis mam zamiar zrobic zakupyP
mam chwlkę dla siebie
No to tak my mamy chrzciny 23 lipca...dzis mam zamiar zrobic zakupyP
julka05091985
marzenia się spełniają
przypominam o głosowaniu na kamilkowy brzuszek Brzuszki jak motylki
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja również przypominam o głosikach Brzuszki jak motylki
Moja Klarcia ma podobną fryzurę. Na czubku gęsta czupryna, a po bokach prawie nic. Wszyscy się śmieją, że sami jej irokeza robimy
Ponieważ moja córeczka uwielbia towarzystwo innych dzieci, ostatnio siedzimy w piaskownicy. Dostała łopatkę i się bawi. W ogóle, to jest cudowna. Całe dnie się śmieje. Od kiedy ładnie siedzi, potrafi się też ładnie sama bawić.
Jutro wybieramy się na basen- Fala w Chorzowie (odkryty). W niedzielę już byliśmy w Łaziskach. Klarcia pływała jak rybka. Nie przeszkadzało jej, że chłodna woda
Ponieważ moja córeczka uwielbia towarzystwo innych dzieci, ostatnio siedzimy w piaskownicy. Dostała łopatkę i się bawi. W ogóle, to jest cudowna. Całe dnie się śmieje. Od kiedy ładnie siedzi, potrafi się też ładnie sama bawić.
Jutro wybieramy się na basen- Fala w Chorzowie (odkryty). W niedzielę już byliśmy w Łaziskach. Klarcia pływała jak rybka. Nie przeszkadzało jej, że chłodna woda
ariska
Fanka BB :)
Damqelle - a gdzie u nas najbliższe Pepco jest? W bieruniu? :> Bo fajne rzeczy mają a ja nawet nie wiem gdzie sklep
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Witamy z samego rana
Tośka włosków niby coś tam ma, ale nie tyle, żeby tworzyć fryzurki
Przypominamy o głosikach Brzuszki jak motylki
Tośka włosków niby coś tam ma, ale nie tyle, żeby tworzyć fryzurki
Przypominamy o głosikach Brzuszki jak motylki
Podziel się: