reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ale dziś dużo szczepień, my dopiero w czerwcu, teraz Domi śpi na balkonie, a ja nadrabiam. Coś głowa mnie boli, jak
Mała wstanie to na spacerek pójdziemy:)

reklama
Hej dziewczyny:( u mnie źle ja mam albo grypę żołądkową aalbo sie strułam czymś:[

Nadusi idą ząbki, teraz jest strasznie wczoraj dwa razy miała 40 stopni C:/
Doktor kazała zbijać Paracetamolem, teraz biedna śpi:*

dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez tak mają ze nie chca jesc w taki upał??

moja nadusia je teraz co 4,5-5 godzin:p
:-)

ookatka00 - współczuje Nadusi! Dużo buziaków dla niej:) Mój Maciuś je normalnie, tzn rano pierś o 6, potem 8, 10. Butla 13 i 16ta, pierś znów o 19, i tu najdłuższe jedzenie od 20 do 21:30, a potem sen do 6 rano:)
My cały dzien spacerowaliśmy:)
Powiedzcie czy Wasze dzieci też tak dużo mówią? Mój Maciek od 3 tygodnia życia mówił "agu" potem zaczął wszystkie samogłoski, najczeście aoe, a teraz już spółgloski jedzie równo, zresztą codzień ćwiczę z nim alfabet a od kilku dni mówi abu, bu i wszystkie odmiany z literą b, ostatnio miał literę T ulubioną co kilka dni mu się zmienia:)

Ostatnia edycja:
Blondi- moja też dosyć dużo mówi, zwłaszcza jak się zajmie jakąś zabawką to gada i gada, choć czasem ma momenty że nic nie chce gadać

Katka biedna ta Twoja corcia.. Oby szybko zabki wyszly.
Blondi moja corcia tez gadatliwa:) Jak sie rozgada to nie ma konca- szczegolnie rano jak wstanie to glosno gaworzy:)

Gosiula - u mnie tak samo rano jak sie obudzi, pije cyca a w przerwach nadaje;) czlowiek chciałby przymknąć oko ale się nie da, bo jak się go nie słucha to odrazu uderza rączką hehe słodziak:)

Klara dziś po szczepieniach bardzo dobrze :D Nawet nie była marudna. Waży 5860g i mierzy 68cm :D Od kilku dni podaję Klarci jabłuszko i kaszkę ryżową bananową. Zjada może 2-3 łyżeczki. Ale chyba muszę zrobić trochę przerwy, bo dziś mała zrobiła tylko jedną kupkę (zazwyczaj były 2-3). Nie jest marudna, więc może w sumie jelitka jej dojrzały i już tak będzie.

reklama
Do góry