reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ale dziś dużo szczepień, my dopiero w czerwcu, teraz Domi śpi na balkonie, a ja nadrabiam. Coś głowa mnie boli, jak
Mała wstanie to na spacerek pójdziemy:)

reklama
Hej dziewczyny:( u mnie źle ja mam albo grypę żołądkową aalbo sie strułam czymś:[

Nadusi idą ząbki, teraz jest strasznie wczoraj dwa razy miała 40 stopni C:/
Doktor kazała zbijać Paracetamolem, teraz biedna śpi:*

dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez tak mają ze nie chca jesc w taki upał??

moja nadusia je teraz co 4,5-5 godzin:p
:-)

ookatka00 - współczuje Nadusi! Dużo buziaków dla niej:) Mój Maciuś je normalnie, tzn rano pierś o 6, potem 8, 10. Butla 13 i 16ta, pierś znów o 19, i tu najdłuższe jedzenie od 20 do 21:30, a potem sen do 6 rano:)
My cały dzien spacerowaliśmy:)
Powiedzcie czy Wasze dzieci też tak dużo mówią? Mój Maciek od 3 tygodnia życia mówił "agu" potem zaczął wszystkie samogłoski, najczeście aoe, a teraz już spółgloski jedzie równo, zresztą codzień ćwiczę z nim alfabet a od kilku dni mówi abu, bu i wszystkie odmiany z literą b, ostatnio miał literę T ulubioną co kilka dni mu się zmienia:)

Ostatnia edycja:
Blondi- moja też dosyć dużo mówi, zwłaszcza jak się zajmie jakąś zabawką to gada i gada, choć czasem ma momenty że nic nie chce gadać

Katka biedna ta Twoja corcia.. Oby szybko zabki wyszly.
Blondi moja corcia tez gadatliwa:) Jak sie rozgada to nie ma konca- szczegolnie rano jak wstanie to glosno gaworzy:)

Gosiula - u mnie tak samo rano jak sie obudzi, pije cyca a w przerwach nadaje;) czlowiek chciałby przymknąć oko ale się nie da, bo jak się go nie słucha to odrazu uderza rączką hehe słodziak:)

Klara dziś po szczepieniach bardzo dobrze :D Nawet nie była marudna. Waży 5860g i mierzy 68cm :D Od kilku dni podaję Klarci jabłuszko i kaszkę ryżową bananową. Zjada może 2-3 łyżeczki. Ale chyba muszę zrobić trochę przerwy, bo dziś mała zrobiła tylko jedną kupkę (zazwyczaj były 2-3). Nie jest marudna, więc może w sumie jelitka jej dojrzały i już tak będzie.

reklama
Do góry