reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Hej! Ja też zaglądam, bo mała jeszcze śpi po spacerze :) W ciągu dnia też zazwyczaj śpi po 30-40 minut co 3h, ale jak dla mnie to bardzo dobrze, bo mam odpoczynek, a i ona nabiera sił i budzi się wesoła i gotowa do zabawy :)
Mój mąż pojechał w delegację, a ja przyjechałam do mamy, żebyśmy same z Klarą nie siedziały. Są tu do pomocy dwie ciotki, babcia i prababcia, więc ja sobie odpoczywam przez tydzień :)

Moja Klarcia długo trzyma główkę w górze, ale nie lubi leżeć na płaskim, za to uwielbia na moich kolanach, tak żeby zwisały jej rączki i nóżki. Jak ją kładę tak po jedzeniu to fajnie gazy odchodzą i ładna kupka wychodzi :)

reklama
Ja używam pampersów i gaga (z tesco). Na początku nie podobało mi się, ze gaga jest taka sztywniejsza ale widzę, że nic się z dupką nie dzieje a przesikany jest tylko wtedy gdy go za słabo dopnę. Na noc zakładam jednak tylko pampersy. Zastanawiałam się kiedyś nad babydream ale się nie odważyłam. Natomiast podkłady babydream kupiłam raz i nigdy więcej tego nie zrobię, tak samo z chusteczkami nawilżanymi.

Ja próbowałam dada premium, ale jakoś mi nie podpasowały ... Czasem górą wylatywało no i są takie grube... Dla mnie do zakładania dużo lepsze Pampersy i stwierdziłam, że do póki mnie stać to dla swojej i Klarci wygody będę używać właśnie Pampersów.

Ja używam pampersów i gaga (z tesco). Na początku nie podobało mi się, ze gaga jest taka sztywniejsza ale widzę, że nic się z dupką nie dzieje a przesikany jest tylko wtedy gdy go za słabo dopnę. Na noc zakładam jednak tylko pampersy. Zastanawiałam się kiedyś nad babydream ale się nie odważyłam. Natomiast podkłady babydream kupiłam raz i nigdy więcej tego nie zrobię, tak samo z chusteczkami nawilżanymi.
ja jestem z babydream zadowolona
i z chusteczek też :-)

Klaudos--- no to pewnie Ci juz nie spadną .. bo mi tez nic sie nie zmniejszyły..:/ tylko ze akurat ja bym wolała mniec akurat w tym miejscu mniej:) duzo mniej... a powiedz jak przestałas Karmic to Ci sie pokarm przepalił( tzn ze bolały cie piersi czy nie) bo kurcze mnie nic nie bolą i nie bolały.. i niewiem czy mi sie przepalił.. czy jeszcze niee.. a jak nie to kiedy ma zamiar ..

hej hej:)
My juz po spacerku, mala jeszcze dosypia wiec mam chwilke.
Od poczatku uzywam tylko pampersow wiec nie moge sie wypowiedziec co do innych firm.
Tak sie czasami zastanawiam wlasnie, ktora z naszych stycznioweczek pierwsza zajdzie w kolejna ciaze:)

claudia4you - spałam jak zabita po całym dniu między dzieciakami moimi :) Najgorsza jest ta myśl, że o 4 pobuda... ale jest już ok bo szybko się najada i w sumie to budzę się z cyckiem obok niego a on spokojnie kima dalej :)

klaudoos
- ale elegancko sobie Szymek jeździ :)

My wróciliśmy z placu i dziewczyny wcięły po 2 talerze pomidorowej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My po zakupach, meble chyba wybrane: Meble Wójcik - Program PELLO
chociaż nei wiem do końca.

Co do pampersów to używamy pampers i chusteczki też, kupujemy w promocji 6 paczek chusteczek za 25 zł, więc się opłaca:)

rusałka- ja też po pco, widzę że jest nas sporo:)
biała- ja też już nie karmię ale mi nic nie kapie ani mnie nie bolą po prostu zniknął:dry:
klaudos- to już wprowadzasz, fajnie ja już nie mogę się doczekać, choć myslałam że trzeba czekać do skończenia 4 miesiąca

reklama
Do góry