reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witajcie.
Blondi a jaką witaminkę K podajesz? Tę Vita K w ampułkach czy inną? Bo ja też zastanawiam się czy ta cała skaza u Dominika to nie jest wynik witaminki. Ja podaję vita K+D w ampułkach.

reklama
Witajcie.
Blondi a jaką witaminkę K podajesz? Tę Vita K w ampułkach czy inną? Bo ja też zastanawiam się czy ta cała skaza u Dominika to nie jest wynik witaminki. Ja podaję vita K+D w ampułkach.

Daję mu jedną kapsułkę dziennie wit K VITAK oraz DEVIKAP 2 krople na dobę.

-------------------------------
edit:
co tak się nie odzywacie?
Ja właśnie kończę obiad:) dziś na odpokutowanie wczorańszych frytek, warzywa na parze z rybką ;)

Własnie noszę MaciuSiA w chuście :) zasnąl mi aniołek:)

Ostatnia edycja:
blondi nie odywaja sie bo sa na spacerach...a ja przez 2 godz trzymalam macka na balkonie bo musialam chalupe ogarnac...najpierw go uspalamn w chuscie a pozniej chyc i do wozka. teraz sie karmimy i za chwile lecimy do lekarza...zobaczymy co powie...
blondi wrzuc fotke w chuscie:)

ostatnio gotuję obiad codzień i nie mam jak się ogarnąć żeby wyjść na spacer, coprawda u Nas dzis wietrznie i raczej nie ciągłabym Macka na dwór ale chęć jest;) nie ma mi kto zjęcia zrobić chyba że sama odbicie w lustrze zrobie hehe

Wiecie, że ja też jak nie podaję od 3 dni Witamin to buzia gładziudka??? Chyba mój Tomke tez od tego miał tą wysypkę.

Blondi nie martw się. Kurcze a mój Tomek to chyba już nie ma ciemiączka bo ja go już nie wyczówam. Czy tak może być???

My juz po spacerku, ale potem jeszcze Tomcia na ogródek wystawię :)

ribi - zrobiłam foty jak nosimy się w chuście, ale odbicie lustrzane, wstawie na zamkniętym, na otwartym nie chce wrzucać zdjęć..
joasiab - nie wiem mi tylko położna mówiła, że do roku się zarasta, ale szczegółów nie znam:(

Jestem,jestem okupowałam zamkniety i lodówkę:) teraz czytam:)Chociaż przed spacerkiem,al nie wiem czy dziś wyjdę bo chałupa do ogarnięcia:( więc pewnie jutro spacerek.... wynużyłam się dziś do listonosza to juz super wiosnę się czuje w powietrzu:)

hej my zakatarzenie wszyscy, mnie leb napiernicza jak sto, nos zatkany i leci zniego jak diabli do tego gardlo boli wrr a na polu tak ladnie. w przyszlym ty mielismy isc do szczepienia to nici bo tosianda ma katar trzeba bedzie jak sie obudzi katarek do odkurzacza podlaczyc i oczyscic jej nosek.
nawet jakos weny nie mam zeby pisac eh byle do przodu

reklama
Blondi nie martw się. Kurcze a mój Tomek to chyba już nie ma ciemiączka bo ja go już nie wyczówam. Czy tak może być???

ciemiaczko za szybko tez nie moze zarosnac....mojej koleznki synek mial ten problemze ciemiaczko zaczelo za szybko zarastac to lekarka kazala odstaic wit. d3

Do góry