witajcie dziewczyny,długo sie nie odzywałam,nie wiem czy mnie ktos pamięta,większosc mnie pewnie nie zna nawet,pojawiałam sie na początkowych stronach,ale jakos nie mam czasu na neta,wczesniej była praca a teraz jak najwiecej czasu spedzam z córą i rzadko bywam,ale musze chyba sie kopnąć i powrócic na dobre,bo o tak miło porozmawiac i porównywac przebieg ciąż :-)
upały straszne, fak, nie da sie juz wytrzymac,ja po cichu marze o wrzesniu,ale dziewczyny pocieszcie sie ze nie jestescie teraz w7-8-9 miesiącu to jest wtedy katorga!!!ja w pierwszej ciazy bylam wysoko w lato,było strasznie,teraz nie jest az tak źle.Ale upały jescze nie maja sie skonczyc,ja lube cieplo ale ak 25-27 stopni a nie ponad 30
upały straszne, fak, nie da sie juz wytrzymac,ja po cichu marze o wrzesniu,ale dziewczyny pocieszcie sie ze nie jestescie teraz w7-8-9 miesiącu to jest wtedy katorga!!!ja w pierwszej ciazy bylam wysoko w lato,było strasznie,teraz nie jest az tak źle.Ale upały jescze nie maja sie skonczyc,ja lube cieplo ale ak 25-27 stopni a nie ponad 30