reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

cześc dziewczny

ufffffff ale gorąc, gotuję się w pracy

przyszła mama trzymaj sie cieplutko, leż dużo i staraj się (chodź wiadomo że to trudne) jak najmniej denerwować

chciałam się dopisać do listy
__Domi__.......20 styczeń......(imię dziecka)

reklama
mona-zalew TAK do mnie;-) ale już wysłałam Tobie tylko tam potwierdzic musisz:tak:

DZIEWCZYNY NIE DOPISUJCIE SIE TUTAJ DO LISTY, BO I TAK MY WAS NIE DOPISZEMY MUSICIE PISAĆ DO MOlaGo BO TO ONA ZAJMUJE SIĘ TYM WSZYSTKIM...WIĘC TUTAJ TO BEDZIE DAREMNE BO I TAK JESZCZE RAZ BĘDZIECIE MUSIELI NA PRIV WYSŁAĆ:tak:!!!!!!!!!!!!!

przyszła_mama leż i uważaj na siebie. I dawaj znac co i jak.

Ja poproszę o zaproszenie na ten prywatny, moża więcej tematów poruszyć :)
My już w domku bo upał taki, że się nie da wytrzymać.

Lekarz powiedział, że już mógłby założyć szew, ale nie chce ryzykować. Zaraz wstawie do albumu fotki brzuszka z dzisiaj rana ;) Wygląda jakby troszke urósł ;)

przyszla_mamaa wiesz ja się z jednej strony ciesze, że lekarz jednak rozważny i pewnie dlatego Cię chce przytrzymać dłuzej w szpitalu by jak o ten szew chodzi poprostu nie ryztkować:) i mysle, ze ogólnie dobre lekarz ma podejście... ale pewnie strasznie sie boisz zakladania.... tym bardziej jak się nigdy w życiu nie miało i tutaj pewnie pod tym względem kazda z nas by się bała!!!! Więc dzielna musisz byc i ZAŁOŻE SIĘ, ŻE JESTEŚ:)!!!!! Jak ma pomóc to niech zakładają i bedzie dobrze, a jeszcze lepiej bedzie jak niebęda musieli:)!!!!Ale lekarz uspokaja Cie? jest dobrych mysli???
A brzusiem to się kochan chwali ile wlezie:)!!!!!!!!!!!!!

Lekarz mówi, że napewno wszystko będzie dobrze, że tabletki i kroplówka pomoże, a jak nie to szew na podtrzymanie i donoszę ciążę. ;) Już wstawiłam zdjęcia chcesz to zobacz ;)

No to masz być spokojna i się nie stresować:)!!!!!!!!!!!! BĘDZIE DOBRZE:)!!!!!!!!!!! Ciesze się jak lekarz mówi, że będzie to napewno będzie:)!!!!!!!!!!!
No to ide zobaczyć:)

oj ja coś tych zdjęć znaleźć niemoge:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry