reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

cześc dziewczny

ufffffff ale gorąc, gotuję się w pracy

przyszła mama trzymaj sie cieplutko, leż dużo i staraj się (chodź wiadomo że to trudne) jak najmniej denerwować

chciałam się dopisać do listy
__Domi__.......20 styczeń......(imię dziecka)

reklama
mona-zalew TAK do mnie;-) ale już wysłałam Tobie tylko tam potwierdzic musisz:tak:

DZIEWCZYNY NIE DOPISUJCIE SIE TUTAJ DO LISTY, BO I TAK MY WAS NIE DOPISZEMY MUSICIE PISAĆ DO MOlaGo BO TO ONA ZAJMUJE SIĘ TYM WSZYSTKIM...WIĘC TUTAJ TO BEDZIE DAREMNE BO I TAK JESZCZE RAZ BĘDZIECIE MUSIELI NA PRIV WYSŁAĆ:tak:!!!!!!!!!!!!!

przyszła_mama leż i uważaj na siebie. I dawaj znac co i jak.

Ja poproszę o zaproszenie na ten prywatny, moża więcej tematów poruszyć :)
My już w domku bo upał taki, że się nie da wytrzymać.

Lekarz powiedział, że już mógłby założyć szew, ale nie chce ryzykować. Zaraz wstawie do albumu fotki brzuszka z dzisiaj rana ;) Wygląda jakby troszke urósł ;)

przyszla_mamaa wiesz ja się z jednej strony ciesze, że lekarz jednak rozważny i pewnie dlatego Cię chce przytrzymać dłuzej w szpitalu by jak o ten szew chodzi poprostu nie ryztkować:) i mysle, ze ogólnie dobre lekarz ma podejście... ale pewnie strasznie sie boisz zakladania.... tym bardziej jak się nigdy w życiu nie miało i tutaj pewnie pod tym względem kazda z nas by się bała!!!! Więc dzielna musisz byc i ZAŁOŻE SIĘ, ŻE JESTEŚ:)!!!!! Jak ma pomóc to niech zakładają i bedzie dobrze, a jeszcze lepiej bedzie jak niebęda musieli:)!!!!Ale lekarz uspokaja Cie? jest dobrych mysli???
A brzusiem to się kochan chwali ile wlezie:)!!!!!!!!!!!!!

Lekarz mówi, że napewno wszystko będzie dobrze, że tabletki i kroplówka pomoże, a jak nie to szew na podtrzymanie i donoszę ciążę. ;) Już wstawiłam zdjęcia chcesz to zobacz ;)

No to masz być spokojna i się nie stresować:)!!!!!!!!!!!! BĘDZIE DOBRZE:)!!!!!!!!!!! Ciesze się jak lekarz mówi, że będzie to napewno będzie:)!!!!!!!!!!!
No to ide zobaczyć:)

oj ja coś tych zdjęć znaleźć niemoge:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry