Ja już po wizycie.;( Mam skierowanie do szpitala, zaraz będę się zbierała. Rozwarcie na 3,5cm.;(( Szyjka macicy się skróciła. ;( Biorę ze sobą laptopa, także jakby co będe was informowała. ;(
Tzymaj się dzielnie!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po wizycie.;( Mam skierowanie do szpitala, zaraz będę się zbierała. Rozwarcie na 3,5cm.;(( Szyjka macicy się skróciła. ;( Biorę ze sobą laptopa, także jakby co będe was informowała. ;(
ja myślę, że jak lekarz rozsądny to sam powinien Cię przy tych upałach na L4 wysłać.
Ja wolałabym jednak cc chociaż pewnie tak jak przy FIlipku będę żałować, że nie zobaczę swojego dzieciątka od razu po urodzeniu. Nie rozmawiałam jeszcze z lekarzem na ten temat bo uważam, że mam na to czas ale sama jestem ciekawa jego zdania na ten temat. U mnie dochodzi jeszcze wskazanie od pulmonologa aby nie rodzić naturalnie.
mimo upałów czuję, że nadszedł 2 trymestr. Wypucowałam kuchnię, aż się świeci, nic nie stoi na blacie, z podłogi zniknęły nawet plamy po niedawnym bejcowaniu drzwi
to predwczoraj. wczoraj wywaliłam całą szafę, poskładałam wszystko, umyłam w środku. teraz pachnie i wszystko można znaleźć. No i ciuchym, w które już się nie zmieszczę do zimy są trochę głębiej.
Dzisiaj sypialnia, czyli uporządkowanie zabawek (to akurat robię codziennie), i porządki w szafkach i na szafkach.
Jutro zabiorę się za drugi pokój.
Mieszkanie nie za wielkie, więc na potem zostaną już tylko szafy w przedpokoju
Skończę do soboty, od poniedziałku przez dwa tygodnie będzie tu królował mój mąż, który pewnie cały czas będzie pracował, więc wolę nie myśleć co zastanę wracając... nie będę o tym myśleć, bo się zdemotywuję.
Pozdrawiam i spadam do sklepu, w lodówce czysto, ale pusto![]()