Malta
Mama Wiktorka I Tomka
Aaaaaaale ze mnie głąbek :-( To jednak fajnie że do mnie nic nie przyszło:-)
Dzięki laski za info:-)
Dzięki laski za info:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Natalka zrobiła dziś "strzelanie sraczką na odległość" i "strzelanie do celu" - ja zostałam ustrzelona, bo stałam na linii strzału Dobrze, ze poszło na podłogę, a nie na dywan, jak ostatnio... Ostatnio Natka uwielbia się załatwiać, jak ma ściągniętą pieluszkę. Chyba woli świeże powietrze
dokładnie! ja już podglądam, jakie robi miny i dokładnie wtedy, jak uznam, ze można pampka zmienić jest bomba!No to chyba te Natalki tak mają. Moja kupę robi prawie zawsze jak ma zdjętego pampersa. Wcześniej stęka, pręży się i daje mi znak aby ją rozebrać. Wczoraj zrobiła siku jak chłopak i osikała podłogę. Miała nogi ściśnięte i zrobił się strumień. Miałam ubaw po pachy. A dziś nad ranem też walnęła strzelającą kupę. W ogóle to w nocy często robi rzadkie kupki. Najlepsze jest to że jak już mam wrażenie że zrobiła wszystko to ubieram pampersa a tu sru i od nowa :-)