reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

przyszla_mamaa.........13 stycznia........... Aleks lub Oliwka

Leże ile tylko się da i już mnie wszystko boli, brzuch w szczególności i już się skurcze pojawiają.;(

reklama
Hej girls
my dziś cały dzień spędziliśmy poza domem. Przyjechała moja koleżanka z USA, siedzi sobie na wsi u rodzinki i nas zaprosiła. Pogoda znośna, nawet trochę padało więc udało nam się przyjemnie poodpoczywać. A że koleżanka ma małego, pół rocznego synka to przypomniałam sobie co mnie czekać będzie. :-D:-D Muszę Wam się pochwalić, że mój Fifi zachowywał się wzorowo, gadał do dzidzi, kołysał, dawał smonia, woził w wózeczku, aż rosło mi serce z dumy. Trochę przestałam się obawiać tego co będzie się działo od stycznia. :-D:-D:-D

my wróciliśmy właśnie ze spacerku, Wiki pojeździła na rowerku aż przyjemnie. Powiem Wam, że dzisiaj ogarnoł mnie jakiś lęk przed tym wszystkim. Budowa domu, poród, wybór szpitala co u mnie nie jest takie proste, czy poradzimy sobie z mężem z tym wszystkim i w ogóle miałam dzień rozmyśleń. Czy zostac w mieszkaniu i nie zawracać sobie głowy tą budową...?? Ale to nasze marzenie i w ogóle... Oj nie zanudzam, ide kąpać Wiki...

Mi ostatnio przewiało dół pleców smarowałam się tzw końską maścią i jak ręką odjął. Napewno nie szkodzi maluszkowi bo to tylko miejscowo i na skóre działa rozgrzewająco

No tak niby smarujesz się miejscowo ale przecież to i tak wchłania się przez skórą do krwioobiegu lepiej zapytać się lekarza albo w aptece co można używać
Dzwoniłam do rodzinnej i kazała nasmarować to ramię spirytusem i wygrzać poduszką elektryczną. Jeszcze boli ale mniej niż wczoraj. Nie cierpię takich sytuacji. Kiedyś brałam tabletkę przeciwbólową i nie poświęcałam podobnym sprawom więcej niż godzinę czasu. Teraz trzeba się cackać ale to wszystko to przecież dla bejbika.

...................Dobrej nocki wszystkim ...................................

slonce3_%28www.e-gify.pl%29.gif

myślę, że trzeba by jednak uzupełnić tamtą listę styczniówek...
tam jest wszystko po kolei, wg terminów...
ciekawe co z Molala i co z Ewcią, która miała być naszym moderatorem..

dobrej nocki

lista już jest i nie widzę powodu dlaczego miałybyśmy po raz kolejny ją robić i to tutaj na ogólnym forum jak jest założony osobny temat a Molala osoba która się tym zajmowała z tego co pamiętam to chyba jest na wakacjach więc nie dajmy się zwariować i poczekajmy aż wróci ;) piszcie do niej to zapewne jak wróci to uzupełni :)

reklama
Witam z rana
widzę że u WAs wrze wieczorkiem jak ja już ledwo zyję hehe

jeśli mozna to i ja chcę się dopisać do listy
mona-zalew ....9 styczeń 2011.....( Tymon lub Gaja)

Do góry