reklama
A ja właśnie wróciłam ze spaceru. taka ładna pogoda u nas choć zimno. No i myślałam że księżniczka pośpi co w tym wózku, ale d... bo jak wózek stanie to jedno złe oko się otwiera. A jak tylko przekroczyliśmy próg naszej klatki pani "delikatnie zaugerowała" że ona by coś zjadła. No więc siedzę znów z tym cycem
szarcia
06.2009/01.2011
Hehe Damqelle mój Piotrek taki był jak była mały, że jak wyjechalismy na spacer to zaraz zasypial, a gdy tylko wjechało sie z nim do sklepu czy do domu to zaraz oczy jak 5 zł i ryk, że on głodny. Natomiast Alutka jest całkiem inna, bo nic jej nie przeszkadza.
Moje brzdace teraz śpią. Jaki to błogi stan jak nikt po domu się nie kręci i niczego nie hce
Ariska super, że wkońcu wracacie do domku.
Moje brzdace teraz śpią. Jaki to błogi stan jak nikt po domu się nie kręci i niczego nie hce
Ariska super, że wkońcu wracacie do domku.
Damquelle jak ja Ci zazdroszczę spacerku. U nas niestety jeszcze mróz za tęgi żeby wyjść z Dominikiem na spacer. Dopóki było tak do -4 to udało nam się 3 razy wyjść a teraz już prawie tydzień siedzimy w domu. Liczę na to, że w weekend już mróz będzie mniejszy i wyjdziemy do parku bo mam go dosłownie naprzeciwko bloku. Tym bardziej, że w przyszłym tygodniu chyba wózkiem będę musiała jechać na szczepienie do przychodni bo samochód mamy w naprawie i się chyba przez te mrozu przeciągnie jeszcze na przyszły tydzień naprawa.
A tak w ogóle to czekam z utęsknieniem na wiosnę i czas kiedy bez obawy o te paskudne grypska będę mogła z Dominikiem ruszyć się nie tylko do parku ale w miasto...
A tak w ogóle to czekam z utęsknieniem na wiosnę i czas kiedy bez obawy o te paskudne grypska będę mogła z Dominikiem ruszyć się nie tylko do parku ale w miasto...
a mój Głodomorra poszedł spać....i normalnie śpi już z 1,5 godziny....Kochany synek Ja zrobiłam co miałam do zrobienia , umówiłam nas na szczepienie na 9 marca o godz. 16.30, w poniedziałek umówiłam okulistę a bioderka umówię w poniedziałek bo dziś już nie mogłam umówić
Co do szczepień czy szukacie tańszych szczepionek czy kupujecie w pkt. szczepienia? Ja chyba poszukam pneumokoków bo 5 w 1 nie jest mega droga.
gogi i ferulka szukałyście szczepionek? Wiem, że na Joannitów jest taniej (ale nie wiem jaka cena) i na św. Macieja. Powiedzcie co i jak.
Co do szczepień czy szukacie tańszych szczepionek czy kupujecie w pkt. szczepienia? Ja chyba poszukam pneumokoków bo 5 w 1 nie jest mega droga.
gogi i ferulka szukałyście szczepionek? Wiem, że na Joannitów jest taniej (ale nie wiem jaka cena) i na św. Macieja. Powiedzcie co i jak.
cześć, próbuję was podczytywać...
któraś pytała o ciemieniuchę. Podobno najlepsza jest ciepła oliwka
katka - życzę wam wszystkiego najlepszego!
kurcze, chyba wykorzystam okazję i sie położe, bo Natka śpi... wpadnę może później
w ogóle strasznie śpiąca jestem w dzień choć nocki nie są takie złe, wstajemy 2-3 razy... ale może to czujne spanie daje mi tak w kość...
któraś pytała o ciemieniuchę. Podobno najlepsza jest ciepła oliwka
katka - życzę wam wszystkiego najlepszego!
kurcze, chyba wykorzystam okazję i sie położe, bo Natka śpi... wpadnę może później
w ogóle strasznie śpiąca jestem w dzień choć nocki nie są takie złe, wstajemy 2-3 razy... ale może to czujne spanie daje mi tak w kość...
b_iala
Fanka BB :)
zielona i moje łobuzy spią tzn. prawie spią... bo Tomek jeszcze nie usną.. ale juz lezy w łózeczku i czeka az zasnie a Kubusiek spi.. niedługo pewnie wstanie bo juz spi dosc długo.. ale mam nadzieje ze wstanie podje i pójdzie spac.. bo to jedyne chwile w ciagu dnia kiedy mam czas. cos zjesc. albo ogarnac domeek
damqelle zazdroszcze spaceru u nas Kuba jak wózek sie zatrzymuje to juz "delikatnie sugeruje " ze mu sie to nie podoba a Tomkowi czy jechał czy stał nie robiło róznicy
damqelle zazdroszcze spaceru u nas Kuba jak wózek sie zatrzymuje to juz "delikatnie sugeruje " ze mu sie to nie podoba a Tomkowi czy jechał czy stał nie robiło róznicy
Czesc dziewczyny. Wlasnie siedze sobie w parku z dzieciakami. U nas 15 stopni i do tego sloneczko ktore wlasnie niezle grzeje mnie w plecy:-)
Katka sto lat dla ciebie i maluszka? Robisz jakies przyjecie na ten twoj piekny wiek?
A moj Filipek tez konczy dzisiaj miesiac i pierwszy raz przespal mi w nocy 5.5 godziny moglo by mu tak juz zostac!
Katka sto lat dla ciebie i maluszka? Robisz jakies przyjecie na ten twoj piekny wiek?
A moj Filipek tez konczy dzisiaj miesiac i pierwszy raz przespal mi w nocy 5.5 godziny moglo by mu tak juz zostac!
AsiaK.
Fanka BB :)
podczytuje ale nie mam jak napisac...
w skrocie
wczorajszy dzien super - jestem taka dumna z mojej Majeczki nie sadzilam,ze jest taka dzielna i odwazna - na szczepieniu nawet nie pisnela!!! to juz ostatnie szczepienie! zaliczylismy wszystkie mozliwe szczepienia
z moim dziadkiem nie jest super ale nie jest krytycznie - uff! w banku poszlo sprawniej niz sie spodziewalam...
termin na usg glowy mamy na polowe kwietnia - tzn. do poradni a po wizycie w poradni ustala nam termin na usg - porazka jakas!
udalo nam sie z Maja wybrac na zakupy do sklepu z art. dla dzieci. Maja dinozaury na sciane sobie wybrala a dla Natusi 2 sposzki i 2 bluzeczki - ciuchami pochwalimy sie na odpowiednim watku
plan dnia??? dobrze jest go miec - haha;D
sto lat dla tych ktorzy dzis siwetuja !!!
w skrocie
wczorajszy dzien super - jestem taka dumna z mojej Majeczki nie sadzilam,ze jest taka dzielna i odwazna - na szczepieniu nawet nie pisnela!!! to juz ostatnie szczepienie! zaliczylismy wszystkie mozliwe szczepienia
z moim dziadkiem nie jest super ale nie jest krytycznie - uff! w banku poszlo sprawniej niz sie spodziewalam...
termin na usg glowy mamy na polowe kwietnia - tzn. do poradni a po wizycie w poradni ustala nam termin na usg - porazka jakas!
udalo nam sie z Maja wybrac na zakupy do sklepu z art. dla dzieci. Maja dinozaury na sciane sobie wybrala a dla Natusi 2 sposzki i 2 bluzeczki - ciuchami pochwalimy sie na odpowiednim watku
plan dnia??? dobrze jest go miec - haha;D
sto lat dla tych ktorzy dzis siwetuja !!!
Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny. Wlasnie siedze sobie w parku z dzieciakami. U nas 15 stopni i do tego sloneczko ktore wlasnie niezle grzeje mnie w plecy:-)
My tu mrozy mamy a ty nam z taką temperaturą wyskakujesz, chcesz nas jeszcze bardziej zdołować :-)
Co do szczepionek to są cholernie drogie. Ja mam pierwsze w marcu: 5 w 1 i rotawirusy koszt 310 zł, potem w maju 5 w 1 plus rota plus pneumokoki koszt ok 550 zł i tak kilka razy łącznie jak wyliczyłam przez rok to około 1700 zł. Masakra. Na szczęście mąż dostaje co miesiąc 200 zł premii i już od 3 miesięcy premia ląduje w kopercie z napisem szczepionki :-)
Dziewczyny - ile pieluch na dobę zużywają wasze maluszki. Bo moja chyba z 10 jak nie więcej. Uwielbia za jednym zamachem dwie ubrudzić. Ja używam tych z roosmana i jak na razie jestem zadowolona bo huggies się nie sprawdziły.
Katka - wszystkiego naj, naj, zdrowia dla ciebie i maleństwa
Ariska - super wieści
batonik24 - sto lat dla Jasia, spory już chłopak z niego
Klawiatura mi padla :-)
Podziel się: