reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Kurcze, tak mi szkoda ariski i michasi.... Cały czas o niej myślę, żeby małej się szybciutko polepszyło!

reklama
ehh biedna ariska i michasia, aż mnie zakuło w środku jak to czytałam;(((
mój maluszek nareszcie usnał, cały dzień dziś potrzebował uwagi a spać tylko przy cycu..
może dlatego, że wczoraj cały dzień i noc spał w łozeczku a nie przy mamusi....

Witam się!!
My dziś wróciłyśmy do domku:)))). Jak narazie córcia grzeczniutka, ja obolała 6 szwów i piersi popękane. Tak tylko w skrócie poród długi ponad 12 godz i od razu ze skurczmi co 3 min. Ale jak dobrze że szybko się o nim zapomina. Gratuluje nowym mamusiom, i trzymam kciuki za Ariskę. Jak się ogarniemy to poczytam więcej pozdrawiam

Jejku, zmartwiłam się tymi wiadomościami od Ariski, oby to nie było nic poważnego, a tylko jakieś drobnostki... biedna malutka, tyle męczących badań musi przechodzić...

Witam z oddziału patologi..
Wreszcie mnie położyli
Skurczy niestety brak, ale rano jak się obudziłam miałam jakąś maź na wkładce taką brązowawą więc już się coś zaczyna powoli dziać. W nocy 2 silne skurcze (obudziłam się przy nich), teraz bardzo boli kręgosłup i mam silne bóle miesiączkowe.
Na szczęście mam przy sobie laptopa to będę w ciągłym kontakcie :-)

Juto idę do szpitala na KTG, ale co z tego... Chodzę już tam od tygodnia co 2 dni i cały czas mnie odsyłają doi domu.. :(
Jutro już się nie daj - weź ze sobą łańcuch i kłódkę do przykucia:-D
A poważniej: spróbuj ich poprosić, że jesteś bardzo zaniepokojona, żeby zrobili jakieś dodatkowe badania

ja dzwonilam do gina i jest podjerzenie tej cholernej cholestezy czy jak to sie zwie dziadostwo. mam jechac do szpitala na ktg i badania tylko nie wiadomo czy zrobia mi w szpitalu czy bede musiala zrobic normalnie :-(.
to dobrze, że zadzwoniłaś. Jedziesz dziś na to ktg? Może dzięki temu cię przyspieszą?

Ariska - ściskam cię mocno
Ulkan
- może sprzedawaj nadwyżki produkcyjne? :-D
joasienka1 - powodzenia na wizycie
samantaa - jak już kiedyś dziewczyny pisały o cholestazie, to objawia się ona swędzeniem kończyn. Brzuch to prawie każdą swędzi, to skóra się biedna naciąga...
Malutka... - witamy z powrotem! Życzę szybkiego powrotu do formy i bez bólu

reklama
Biedna Ariska, oby szybko wyjaśniło się co się dzieje z Michasią i lekarze powstrzymali to paskudztwo.

Claudia
Cebion pamiętam, że moja siostra podawała dzieciom i one to nawet lubiły bo kwaśne.

A mój mały dziś ładnie przespał noc, dzięki czemu mama i tatuś też się lepiej wyspali. Kąpiel jakoś o 19.30 trochę pojadł i zasnął aż do jakiejś 23. Tu jedzenie trwało trochę dłużej ale w miarę sprawnie, bez jakiś większych krzyków i zniecierpliwienia. Jak unął jakoś koło 1-ej to obudził się o 7-ej, pojadł troszeczkę i znów niemal do 10. Potem znów jedzonko i pospał jakoś do 12 czy 13, już sama nie wiem. Później już spania nie było bo musiał trochę popatrzeć na mamę i tatę. I padł dopiero teraz o 16. Mógłby pospać tak akurat do kąpieli a potem powtórzyć wczorajszą nockę.

Do góry