reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
zaczyna mnie drapać w gardle i pokasływać :wściekła/y:

a zmieniając temat, to od 31.01 będzie w Lidlu promocja na pampersy i niemowlęce rzeczy
LIDL

chyba się położę, może coś poczytam, bo w TV nic kompletnie nie ma

monia-t: to wskakuj od łóżka z czosnkiem lub cebulą:) też widziałam tą ulotkę lidla, będą torby fajne na pampersy i rzeczy dla dzieci.

Ja idę oglądać film i będę skakać na piłce, bo wszystko u mnie ustało nawet czop nie odchodzi:( Super, ze ookatka juz ma przy sobie dzieciątko. Oby ribi się nie męczyła i też już niedługo była po.....

Ostatnia edycja:
no to faktycznie problem, masz możliwość zostawiać wózek na samym dole klatki? jak myślisz?

tak, jakiś czas temu sąsiadka z II p. tak robiła i chyba nikt nie marudził, więc jestem dobrej myśli :-) tylko teraz ona też jest w ciąży z drugim dzieckiem i tu może być kłopot bo 2 wózki to już trochę dużo tym bardziej że zastawiają wejście do piwnicy ale do jej rozwiązania jeszcze trochę czasu zostało - chyba 2-3 miesiące jak dobrze pamietam więc narazie tym się nie matrwię
a czas pokaże jak to będzie

ja juz po kolacyjce,ale się najadłam - polecam bakietkę z mozarellą z piekarnika... pychotka... chociaż pewnie zaraz odezwie się moja "ukochana" zgagusia i zostanie ze mn a przez całą noc

claudia- :) he he myślę ze zdążą rok to spokojnie będzie śmigał jak nie półtora.

U Mnie lidla niestety brak....a te 39,99 to brutto juz???
Ostatnio kupiłam huggiesy'' 3 ''z paczką hu steczek nawilżanych za 38 zł...miałam wziąść ze 4 paczki,ale akurat kasy nie miałam przy sobie tyle(karty do bankomatu nie posiadam) moze jeszcze będą.

ferulka to może jednak sie spotkamy na Kamieńskiego, u mnie też wszystko ustało, łudzę się że to cisza przed burzą:-)

monia-t dzięki za linka, czasem zaglądam na stronkę Lidla, ale rzadko, a tak to na pewno się skorzysta z oferty, przede wszystkim Pampersów.

claudia oni takie markety to budują bardzo szybko, na pewno się doczekasz...

samantaa jesteś w dobrej sytuacji, bo kto pierwszy ten lepszy:-D A odnośnie bagietki to zrobiłaś mi smaka, ale nie mam ani bagietki ani sera:-( Albo taką zapiekankę z pieczarkami i serem bym sobie zjadła...hmmm...

Witam dziewczynki, jestesmy juz w domku. Wrócilismy już wczoraj, ale wszystko było w organizacji. Mały jest mega grzeczny i kochany. Karmimy sie cycusiem...własnie mam nawał...aaaa jak boli. Moze jutro nadrobie forum, bo dzisiaj padam:-)
Buziaki!!!!

reklama
witaj sylvi :-)

piersi troszkę pobolą i przestaną,

co do LIDLA to już się zabierali za budo kilka lat, ale dopiero teraz taka wredna baba dała pozwolenie - nareszcie

oj samantaa , mieszkałam też kiedyś w bloku i wiem jak to jest, a wózek możesz zostawić np. na półpiętrze...między parterem a 1 piętrem
dużo osób u nas tak robiło :-)

Do góry