reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam się 2w1
Niunia mamy posłuchała (jak na razie) i siedzi ładnie w brzuszku do egzaminu (godz.13). Po tym czasie ma drogę wolną - niech wychodzi :-p
Jeśli się nic nie ruszy to w poniedziałek czeka mnie szpital - ciekawe czy mnie tylko zbadają czy zostawią (będzie to zamknięte 41tc)

Ok lecę się szykować na uczelnię, powtórzę materiał pewnie się odezwę po powrocie. Miłego dnia życzę!!

reklama
Witam i ja oczywiście 2w1 :(

W nocy brzuch bolał, mała strasznie sie wciskała w dół, zajść do wc nie mogłam tak liczyłam że może coś ruszy no ale niestety nic. Tylko się nie wyspałam i nic więcej,
Ja też już mam dość czekania i te telefony...:wściekła/y:

Życzę udanego dnia

Witam się sobotnie.Widzę humorki nie bardzo dopisują,chciałybyśmy chyba już wszystkie być po.Ja zwolnienie też mam do dnia porodu (24.01) i gin powiedziała że nie da już nawet pół dnia wrrr..ale jak nie urodzę to w poniedziałek lub we wtorek idę do rodzinnego,zobaczymy co powie wcześniej jak pytałam to mówiła,że nie ma żadnego problemu.
Ja dzisiaj niby nie wyspana ale chyba jakiegoś pawera dostałam już pranko się kończy,lodóweczka umyta,teraz wietrzę trochę,zaraz zabieram się za sprzątanko...A później się zobaczy.
MartaPe powodzenia na egzaminie.

Witam,
u mnie cisza, samo nie rusza, wiec czekam do poniedzialku ;)

Dziewczynki juz niewiele zostalo, niebawem wszystkie bedziemy tulily dzieciatka! Nie ma sensu sie denerwowac, to i tak nic nie pomoze...
Dzis Dzien Dziadka wiec moze ktorys maluszek zdecyduje sie dziaiaj przyjsc na swiat :)

MartaPe powodzenia na egzaminie!

katka mysle, ze zostawia Cie w szpitalu. Powodzenia!

To i Ja sie przywitam i tez podwojna. Ale nie wszystkie sie jeszcze odmeldowaly wiec moze zyczenia wieczorne moje sie komus spelnily :) A JA dzisiaj 40 tyg wreszcie i zero obiaw porodu nawet dzisiaj czopika nie mialam tak jak od dwoch dni codziennie rano mi troche schodzil.A noc tak jak podejrzewalam Piotr wymiotowal gardlo ma tak zachryoniete ze gada jak dorosly prawie,kaszlal co chwile wiec Ja oczywiscie na rowne nogi i tak minela nocka. Ale maz w domu wiec w dzien moze sie przespie :) MIlego dnia.A no i Marta powodzenia na egzaminach.

Ale mam piekny napis pod suwaczkiem dzis narodziny mojego dziecka nawet zapomnialam ze tak ustawilam.:)

Witam Was!
Ja również nie wyspana... :( Nie mogłam zasnąć, wierciłam się po łóżku do około pierwszej. Mały też się tam wiercił, ale teraz już bardziej główką niż nóżkami, więc spoko.... Jadę za chwilkę do mojego lekarza na dyzur, na to KTG i zobaczymy. Tak bardzo chciałabym juz tam zostać i urodzić. Ale znając życie, pewnie powie, żebym zmykała do domu, nawet jak mu zacznę płakać w tym szpitalu to mnie pogoni....

Farbka to powodzenia na kTG ;) Ja tez dzisiaj mam po poludniu, ale raczej nic sie nie zapisze, bo przeciez czuje , ze nic sie nie dzieje ;)

Ribi tez ma dzisiaj KTG , jeszcze sie nie meldowala, wiec albo na nie pojechala albo cos sie swieci ;)

Dzień dobry i ja w komplecie :-)
Za to Natalia dała mi tak do wiwatu, że parę godzin nie mogłam usnąć! Pierwszy raz jej się zdarzyło aż tak mnie torpedować na dole. Później na szczęście obie się zmęczyłyśmy i usnęłyśmy.
A ten przekrwiony śluz musiał być po badaniu, bo teraz nic nie ma
Niunia mamy posłuchała (jak na razie) i siedzi ładnie w brzuszku do egzaminu (godz.13). Po tym czasie ma drogę wolną - niech wychodzi :-p
Ale byłaby sensacja. gdyby wystartowała zaraz po egzaminie - to by były wyjście!!!

Planujemy wybrać się dziś na ktg, ale zobaczymy, może znów zmienię zdanie ;-)
Niestety mój mężuś obudził się coś niezdrowy, kaszle, boli go gardło i coś niżej chyba w oskrzelach też mu siedzi, spróbuje się dziś dostać do lekarza na pomoc całodobową, może zdąży się wyleczyć przed porodem. Trzymajcie kciuki
-------------
Super modlicha urodziła! Ale się biedaczka namęczyła długo...

reklama
Monia-T to szczerze zdrowka dla meza oby szybko mu przeszlo i zeby sie nie okazalo zwyklym przeziebieniem a niczym powazniejszym bo piszesz o oskrzelach.
A powiedzcie mi wy macie suwaczki wedlug daty om czy usg bo ja mam wedlug usg bo tak tutaj biora pod uwage tego pierwszego usg z 12 tyg.A wedlug om to mam termin 27 i tak mysle wlasnie bo starszy syn sie wedlug om urodzil jeden dzien wiec moze ten maly tez tak wyjdzie.Chociaz Jak kazda znas chce jak najszybciej oczywiscie.I ciesze sie ze biora pod uwage termin z usg bo tak to szybciej mnie na wywolanie jakby coi wezma.
A tak mysle jeszcze o MArcie ze ale bylby numer jakby jej wody na egzaminie odeszly :)

Do góry