reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

madzia ja w Trzebnicy byłam w środę...jutro jadę na KTG (ale we Wro) i będę rozmawiala z moim ginem....i chyba będzie kazał mi w poniedziałek pojechać do szpitala...więc może jednak się spotkamy?:) Mi tam nic nie odchodzi, nie ma żadnej akcji więc zobaczymy:)

No jest na to duża szansa, bo mi jeśli się nic nie rozkręci to tak jak pisałam mam jechać we wtorek.

Madzia witaj
no to niespodzianka że ty jeszcze nie rozpakowana :biggrin2:

witaj no niestety mój Mikołajek to uparciuch jakich tu na forum nie brakuje:-D
Może początek roku tak na dzieciaczki działa że nie mogą się zdecydować wyjść czy może jeszcze posiedzieć:-D:-D

reklama
Witam:-) Wróciliśmy dzisiaj z Miśkiem ze szpitala z badań kontrolnych, teraz muszę czekać na wyniki, aż przyjdą z Warszawy...nic tylko się modlić, aby potwierdziły, że jest to łagodna postać choroby... A ten mój mały Miś jest naprawdę dzielny, nawet za mocno nie histeryzował kiedy go kuli, badali itd. Teraz śpi aniołek, a ja zaraz zrobię to samo, bo za 2,5h mszę go budzić na karmienie.
Widziałam, że na świecie pojawiły się nowe dzieciaczki:-) Cieszę się, ze już dobrze z synkiem Fogi.

Ribi - gratuluję postępu :)

Gosia - o szkoda strasznie twojego Piotrusia, oby szybko wyzdrowiał

Ja już się żegnam. Dobrej nocki

Gdynianka trzymam mocno kciuki zeby wyniki byly jak najlepsze. Ja tez juz uciekam bo jutro mam znowu pranie bo braklo mi miejsca juz dzisiaj.Wiec dobranoc ale spokojnych nocek nam nie zycze.Nam nie rozpakowanym oczywiscie.Zycze nam mocnych skurczy i szybkich porodow i zeby jutro goraca nie przestala swiecic:)

gdynianka będzie dobrze, trzymamy kciuki żeby wyniki były dobre!

Ja też się kładę spać, jak zwykle z nadzieją że w nocy się zacznie:-D Jak znam życie obudzę się rano bez żadnych bóli... Dobranoc!

Witam z rana. Nocka dobra pomimo wstawania. Ale boli mnie okropnie krzyż i biodro. I coś mnie ściska w brzuchu ale to raczej na kibelek a nie początek skurczy. Dziś jakoś leniwie i nic mi się nie chce. Pozdrawiam.

witajcie,
u mnie też udana i przespana noc:) obudził mnie ból biodra ale po wstaniu wszystko zniknęło. Widzę, że Kamilek na świecie, super wieści!

Hej witam sie i ja....Oczywiście dalej 2w1;((

Zaraz na sniadanko i zbieramy sie na IP tak jak kazał lekarz tydzien po terminie mam sie zgłosic....i ciekawa jestem co mi powiedzą w tym naszym szpitalu:/

reklama
I ja się witam z rana, oczywiście nierozpakowana:-(
Nocka ok, raz tylko siusiu. Nic mnie nie boli, tylko humor nie dopisuje... Ania wstała o 8:30 i ogląda bajki bo mnie się nie chce jak narazie wstawać. Mam doła, już mam dość tego oczekiwania. I tak sobie pomyślałam, że pochodzę dziś po schodach, a jak nie pomoże to pomyślę może o olejku rycynowym. Tylko czy ja to przełknę???

Życzę miłego dnia wszystkim rozpakowanym i nierozpakownym!

Do góry