reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

wiecie już nawet mi się odechciało rodzić już.... ale wiem, że nie zniosą tego zakazu szybko bo epidemie u nas przewidują na przełom stycznia i lutego://
jedynie dobrze mam , że moja mama pracuje w tym szpitalu i będzie mogła chodziarz ona przyjść, ale mąż już nie....
dobra lecę spać...
dobranoc

reklama
Dziewczyny , jak uważacie, kiedy można jechac na izbę przyjęć?? Mam te skurcze co 3 i pół minuty , po 40 sekund...hmmm nie są jakoś bardzo bolesne, ale jednak. Wiem ,że i tak rozwarcia póki co nie będzie , bo ja jestem ciężka w tych sprawach;-)Mam pozatym wrażenie,że ten brzuch to jednak wysoko jeszcze jest.Nie mam pojęcia co robić, z małą to jechałam , bo mi wody odeszły i nie musiałam nic liczyć.Mały się rusza dobrze, bo zjadłam czekoladę....hmmmm

Sylvi - ja tez bym pojechała juz na Twoim miejscu...

A my byliśmy z m w kinie na "Polowaniu na czarownice" w sumie, takie sobie, fantasyczne elementy, początek całkiem fajny...

martuś - może do tego czasu, jak zaczniesz rodzic, to juz odwiedziny będą możliwe...U nas tez w Krakowie zamknięte niektóre oddziały, jakaś masakra z ta grypą:(

Malutka a co Ci bylo z tymi uszami ze Ci sie zatykaly?Bo wiesz ja od jaki 2 tygodni mam problem z jednym wlasnie czesto mi sie zatyka tylko jest tak ze co jakis czas mi odskakuje tam cos i slysze ale za chwile juz nie?I Sylvi pojechalas czy jestes jeszcze?

dziewczynki ale mi Was brakuje! w ogole nie jest w temacie, nie wiem co sie dzieje, czasu brak.. jak mam chwile wolna to albo spie, albo sprzatam, albo prasuje! podczas karmienia czasem mam wlaczonego laptopa i probuje poczytac, ale to poczytam a nie mam juz jak pisac.. oczywiscie na biezaco nei jestem, poczytam moze z 2 strony i koniec:(

moglam z koncem ciazy sie odzwyczajac od BB bo uzaleznienie straszne, a teraz co? lipa..

Witajcie wieczorowa porą :)
Moje dzieciaki juz śpią!!!:)

AsiuK mi tez okropnie brakuje dziewczyn, zaglądam rzadko bo spędzam czas albo na odciąganiu mleka albo z Tomciem albo z Wiki :) Czasu na neta brak, jedynie wieczorem troszkę, ale to też nie zawsze.

Dziewczyny u nas w szpitalu jest już podobno ktoś chory na tą grypę, jak ja się cieszę, że my już w domku....

Joasiu - dzis cale popoludnie myslalam o Tobie i zastanawialam sie jak sie ma Tomcio i jak sobie radzisz z 2 dzieci ;) Jak Twoj brzuszek po cieciu??? masz jakies dolegliwosci??
mnie dokuczaja wyczowalne w srodku guzy na szyciu - oj lezenie na boku to nadal tylko pragnienie...
gdyby nie podejrzenie o chorobe nerek nasze dzieci byly by 100% rowesnikami a tak moja natalka jest rok starsza od tomcia a dokladnie dzieli ich rowny tydzien ;)

klaudoos - podziwiam cie za determinacje w trakcie porodu - ja chyba pozagryzalabym wszystkich a pozniej prosila o ciecie...
fajny jest Twoj Szymcio, na zdjeciu ma mine prawdziwego mysliciela - moja Natalka tez zgrywa taka mondrale zwlaszcza kiedy spi a jak juz nie spi to zawsze ma zdziwiona mine i zmarszczone czolo:)
odwyk przed porodem bylby wskazany :) ale z kazdym dniem wierze, ze bedzie lepiej a czasu wolnego bedzie nam przybywac :)

Ostatnia edycja:
Zrobilam na kolacje nam z synkiem bardzo smakowaly maz sie nie zalapal :) Za pozno z pracy przyszedl wiec tak mysle ze chyba jutro zrobie powtorke zeby maz sprobowal:)
Klaudos jak wszystkie porodzimy to mysle ze nie bedzie problemu z nadrobieniem tematow bo wiadomo ze kazda bedzie miala wtedy mniej czasu.Bedziemy wpadac i wypadac.

Klaudoos tak to teraz już będzie, przynajmniej na początku nie ma na nic czasu. Widzisz zresztą jak jest, nie ma już takiej produkcji postów jak wcześniej, dużo z nas ma już co innego na głowie (czytaj dzieciaczki). Najważniejsze, żeby synuś był nakarmiony, Ty żebyś była wyspana, a po jakimś czasie jak już wszystkie zatrybimy to i może będzie trochę czasu na bb, choć wątpię że tyle co w ciąży:-) A jak Szymuś? Jak Ty się czujesz?

Dobra dziewczyny JA mowie dobranoc.Ciekawe jak jutro bedzie czy cos na goracej sie pojawi bo dzisiaj bylam pewna ze sie bedzie palic ale niestety przeliczylam sie,Wiec do jutra.Slodkich snow dla wszystkich.

reklama
Do góry