reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

claudia namocz ręcznik i powieś na kaloryferze będzie taki sam efekt jak po nawiżaczu....a nawet bardziej to polecają niż nawilżacz bo jak go nie wyczyścisz raz na jakiś czas to grzyby się tam tworzą....więc mokry ręcznik i na kaloryfer:)

ciekawe jak tam nasza gwiazda moncia

reklama
nie wiem czy toś Ci o tym pisał bo dopiero nadrabiam ale Vigantol został wycofany ze sprzedaży podobno z powodu jakiejś szkodliwości:

Rynek zdrowia - Vigantol wycofany z aptek w całym kraju
dziekuje wiem o tym .. ale ja mam vigantol ten bez tych szkodliwosc:) sprawdzany był.. akuart w rodzinie mamy farmacete wiec wszystko gra :) ale dziekuje za info:)

moncia --- jejku to chyba dzis!! powodzenia!! czekam na info na gorącej !

ribi---- ty mnie wykonczysz dzis racuszki.. ja tez chce !!!

fogia-- kochaniutka.. moze Antos wyskoczy przed weekendem !!

claudia4you--- eh co lekarz to inne zasady :)

u nas srednio.. Kubusia boli brzusio.... popił wody koperkowej i spi.. jejku niby nic nie jadłam takiego i co ... i jednak mu cos zaszkodziło... musze chyba bardziej uwazac!
a ja lece do wanny miłego wieczorku..

Ewcia, aha, ja się ostatnio strasznie boję jakiegokolwiek bólu, czy to się kiedyś skończy??
boje się nawet iść na kupkę po tym co dzisiaj było
może wiecie czy coś mogę brać aby w kibelku tak nie cierpieć i nie rwać umywalki??

Ribi, my non stop mamy mokry ręcznik, mój często go zmienia
może mały potrzebuje tyle pić skoro się budzi, a zawsze jak się budzi ja mu daję...

biala ja poki mogę korzystam i jem co mogę:)
Kochana ale do wanny nie na kąpanko? bo jeszcze nie możesz:)

moncia wykąpana już?

claudia może faktycznie dziecko potrzebuje dużo pić....dawaj ile możesz jak nie mleko to wodę....jeżeli chodzi o coś na wypróżnienie to chyba czopki możesz...

claudia4you - podobno czopki glicerynowe są dobre, stary sposób ale do dziś niektórzy stosują :) Nie miałam takich problemów.
A po zdjęciu szwów jest naprawdę duża ulga bo nie czujesz wtedy już takiego ściągania :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
po prysznicku... skurcz po 20 minutach (czyli dłuższa przerwa) ale bardziej bolesny... aż mi łzy pociekły a ja staram się oddychać i oddychać... i martwię się o Szymcia jak on znosi te moje skurcze... na pewno mniej się rusza... czasami tylko ruszy nóżką albo dupinką...

MOnciaa odezwij sie bo czekamy :) To musi byc juz to skoro takei objawy no i nareszcie bo Ty najbardziej przeterminowana :)Trzymam kciuki zeby szybko poszlo.

po prysznicku... skurcz po 20 minutach (czyli dłuższa przerwa) ale bardziej bolesny... aż mi łzy pociekły a ja staram się oddychać i oddychać... i martwię się o Szymcia jak on znosi te moje skurcze... na pewno mniej się rusza... czasami tylko ruszy nóżką albo dupinką...
Pewno się trochę rozluźniłaś i teraz ruszy pełną parą :) Nie martw się o synka, dzieci nie wykazują aktywności podczas porodu, one też to czują :) Przygotowuje się na wielki start :)

reklama
ZA dlugo pisalam i przegapilam ze Monciaa sie odezwala :) Ja mysle ze skoro to najwieksza akcja u Ciebie do tej pory to musi byc juz to.Czyli jutro goraca bedzie plonac:)

Do góry