reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
no chociaż się wyluzowałam...:) taki miał być efekt a z piłki sama schodzę bo może faktycznie za dużo tego bujania się....:) jeszcze faktycznie spadnę:)

monciaa wstyd się przyznać ale nie pamiętam
wiem że między skurczami to ja byłam w stanie sobie herbatę zrobić...
tak dobrze się czułam, za każdym razem jak skurcz ustał to myślałam, że to nie to i nie rodzę jednak, a w szpitalu tez jakoś już zanikały, a byłam już na łóżku porodowym

a i ja miałam skurcze najpierw co 7 minut potem już co 5 i co 4 ...
jak te co 4 minuty trwały już godzinę to wtedy dopiero jechałam na porodówkę

gogi8 zauważyłam ,że jak mąż psika woda po pokoju jest lepiej i wtedy mały śpi nie 2 tylko 3 godzinki - moze to postęp, on i tak powienien co 3 godziny jeść więc to by mi pasowało
ale o nawilżaczu powietrza też pomyślimy :tak:

Mam pytanko o SZWY poporodowe, czy ściąganie ich boli ?
w poniedziałek chyba mi zdejmie położna i się boję :eek::zawstydzona/y:

Mam pytanko o SZWY poporodowe, czy ściąganie ich boli ?
w poniedziałek chyba mi zdejmie położna i się boję :eek::zawstydzona/y:
Mnie trochę szczypało.

Wiesz, ja nawilżacza nie kupowałam tylko zawsze po kąpieli tą pieluszkę z wanienki wieszałam na kaloryfer u dzieci w pokoju. Poza tym wietrzyłam i wietrzę do dzisiaj pokój im tak z godzinkę przed spaniem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Monciaa trzymam mocno kciuki żeby już niedługo mogłaś tulić swojego Szymusia
Fogia przykro że musisz iśc do szpitala:( oby Antoś szybko wyszedł:)

Ja pobujałam się na piłce i mnie kłuje w podbrzuszu więc chyba działa to bujanie:-)
Miałam już iść spać ale teraz to ciekawość mnie zje co tam na gorącej:)

Do góry