reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

To ja też idę nalać sobie winka i pobujać się na piłce, dzisiaj nawet po schodach szłam z 8 i na 8 piętro i d..a.

Klaudoos rzeczywiście bardzo się Twój Szymuś zmienił od urodzenia, słodziak. No i Claudii Michaś jest boski, zresztą wszystkie dzieciaczki są piękne, ja już chcę moją dzidzię!!!

reklama
Dziewczynki kochane :) Powiem wam, że nie zazdroszczę już tego oczekiwania na "kiedy się zacznie" Cieszę się, że mam to już za sobą...Ale wam z całego serca życzę aby się rozkręciło i zaczęło wreszcie, abyście mogły już tulić swoje maluszki w ramionach.

U mnie dzieciaki już śpią. Ja czekam na 22 bo muszę sie podłączyć do laktatora. Odciągam regularnie co 3h i jest coraz lepiej. Jak tylko zagoją się te moje strupy to chcę przystawiać Tomka do piersi, może pomimo butli załapie jednak znowu o co chodzi i będzie ok. A jak nie to będę odciągała tak długo jak się da.

Jutro zaczynamy werandowanie i w niedzielę lub w poniedziałek na krótki spacerek się wybierzemy. Narazie to jestem przerażona tym, że mój mąż w środę wyjeżdża na 3 dni w delegacje i zostanę samam z dwójką dzieci. Nie wiem czy dam radę, zwłaszcza że czasami odciąganie pokrywa mi się z porą karmienia Tomcia.
Ogólnie dziecko aniołek, bo budzi się tylko jak jest głodny lub mam kupkę. Kochany misiaczek :)

podołasz, silna z Ciebie kobieta ;-)
i pomyśleć że ja taki ślabiak nie wiem czy jednym bym dała radę....

boli mnie już tak podbrzusze i krzyż że zaraz mi gały wyjda na wierzch...
a ostatni skurcz trwał ponad 60 s... cos długo:/

wezmę ciepły prysznic i może uda się przespać tę nockę...

Witam wieczornie ;)

Monciaa widze , ze cos sie zaczyna dziac :) Ciesze sie i trzymam kciuki , zebys na porodowce w koncu wyladowala :)

Giovanessa i u Ciebie cos sie zaczyna dziac, super :) Mam nadzieje, ze sie rozkreci!

Julia trzymam kciuki za jutrzejrze wywolywanie!

A u mnie wciaz cisza, wiec czekamy ;)
Dzisiaj bylam z synkiem w przychodni na kontroli u alergologa i czekalam... prawie 2 godziny w poczekalni w kolejce... Tak mnie to wykonczylo, ze do teraz glowa mnie boli :/. Nie musze chyba mowic, ze nikt nie przepuscil, chociaz brzucha na tym etapie sie nie ukryje ;)

moncia idź pod ten prysznic i zobaczymy czy przejdzie...te bóle takie naprawdę bolące?

madlen taka uprzejmość ludzi....akurat wtedy brzuch stał się niewidoczny.....

reklama

Czy któraś jeszcze się dziś buja z winkiem? Tak pisałyście więc stosuję Wasze zalecenia:)

Ribi- i ja sie dzis chyba napije tego winka, chociażby po to żeby w końcu jedna noc normalnie przespać...bo okropnie sie męczę po nocach...

monciaa no no, wygląda na to ,że coś zaczyna się dziać:-)

Krakowskie szpitale objęte kwarantanną. 36 osób zarażonych AH1N1! - Polska - Re.pl

Dziewczyny...no klinikę już zamknięto czytałam też na onecie, nie mogę teraz znaleźć.

Ja mam rodzić na Ujastku, tam rodziłam swoją córeczkę.A Wy???

sylvi -ja chce rodzic w Rydygierze, a co do grypy, to jakas masakra...

Witam dziewczynki
Ja jutro idę do szpitala na wywoływanie więc proszę bardzo o trzymanie kciuków żeby w miarę szybko i bezboleśnie poszło. Strasznie nie chciałabym się męczyć przez parę dni tak jak olandia. Dzisiaj zapodam sobie gorącą kąpiel i winko, mam nadzieję że u mnie tak jak u Ariski mały wystraszy się wywoływania i wszystko zacznie się samo. Dam znać jak już mały będzie na świecie.

julka - trzymam kciuki!!! Będzie dobrze, musi byc!!!

Tonia- ja dopiero teraz wyczytałam, ze byłaś w szpitalu...Dobrze, ze już wróciłaś do domku!!! Życzę duzo sił! A Twoja córeczka jest prześliczna, te włoski są czaderskie:)

Monciaa- ja cały czas mam nadzieję, że się przede mna rozpakujesz...Może to wreszcie dziś:) Takie sygnały, to już coś!

Cluadia - świetna minka Michaśka:)

Ja chyba już zmykam spać (o ile zasnę).

Do góry