reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Nie sprowadzaj mnie na ziemię, mnie łupie pierwszy raz w tej ciąży, to może jednak... :-D

No to tylko pozazdrościć, że cię nie boli kręgosłup. Bo mi co chwilę daje czadu i muszę się kłaść. A kto wie, może u ciebie to zapowiedź porodu, tego Ci życzę bo już jesteś po terminie :-)
A ja wg. biometru fizycznego mam dzić rodzić, ciekawe :-)

reklama
ja też za każdym razem wieczorem od 20 dostaje lekkich skurczy co 10 minut i krzyż mnie boli i co też siedzę jeszcze w 2paku..wczoraj posprzątałam cały dom 200 m poodkurzałam pomyłam podłogi dwie łazienki umyłam łącznie z wanną i prysznicem i co myślałam że to może pomoże i dupa..nic..już nie wiem co wymyślać dalej żeby to już było

hej laseczki:)

Ja już po wizytach- gin stwierdził, że pozamykana jestem na 4 spusty i jeszcze spokojnie ze 2 tygodnie pochodzę. Internistka mnei osłuchała, ostukała i stwierdzili obydwoje, że skoro nic się nie dzieje to lepiej żebym jeszcze do poniedziałku w domku poleżała bo w szpitalach sezon chorobowy i jeszcze bardziej może mnie złapać. Więc w sumie nie najgorzej- wolę w domku leżeć, czytać was sobie i robić z męża pielęgniarza niż siedzieć w szpitalu:)

Apropo tych biorytmów- to tylko fizyczny i intelektualny się liczą czy wszystkie?? bo mi emocjonalny wychodzi 19, intuicyjny 22 a fizyczny dopiero 4 lutego- no a do tej pory to mi już na pewno wykurzą Wiki z brzuszka, bo przy mojej cukrzycy za długo nie pozwolą mi jej nosić po terminie.

hejka
ja już wróciłam:) zeszłam ładny kawał miasta, zaliczylam wszystkie sklepy na l piętrze, miałam jeszcze pochodzić ale nogi nie wytrzymały tego ciężaru i rozbolały i do tego brzuch zaczął się stawiać tak, że kroka momentami nie mogłam dać;/
przeczytałam Was pobieżnie i widzę, że bez zmian
claudia na te problemy z zaparciem spróbuj czopki glicerynowe, mi one teraz ratują moję biedne kiszki
idę sobie zrobić herbatkę i jakoś kanapeczkę, dziś moja mamcia robi pierogi ruskie!! mniam ale będę mieć wyżerkę!!

olanda a co to za czopki, bo się chętnię zaopatrzę, bo czarno to widzę.
złotko mi lekarz stwierdził to samo-kompletnie nieprzygotowana, a ja znajomym naopowiadałam ,że do 10 będzie po.:zawstydzona/y:
Boję się ,że jak my będziemy w szpitalu to właśnie będzie ta pandemia grypy ah1n1, bo w Krakowie już kliniki zamykają dla odwiedzających.

Ja mam zerowy emocjonalny 16. 01. i tak by mi nawet pasowało :)

No to tylko pozazdrościć, że cię nie boli kręgosłup. Bo mi co chwilę daje czadu i muszę się kłaść. A kto wie, może u ciebie to zapowiedź porodu, tego Ci życzę bo już jesteś po terminie :-)
Kręgosłup tak normalnie to oczywiście, że mnie pobolewa, dziwne by było, gdyby wcale nie, zwłaszcza, że mam raczej siedzącą pracę dodatkowo - ale teraz właśnie inaczej mnie łupie :-)
i twardnieje, twardnieje... ;-)
Dlatego się cieszę :-D

Obym się nie cieszyła na zapas :-D:-D:-D

reklama
No wlasnie glicerynowe (w Angli sa glicerolowe ale podobno to to samo). Z tego co wiem dzialaja 'mechanicznie' wiec powinny byc w 100% bezpieczne- tak sadze.

Do góry