reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Giovanessa- Tak, ja od poczatku planowalam rodzic w Bielsku, do Zywca sie nie wybieram :no:. Nie wiedzialam tylko czy na wyspianskiego czy w wojewodzkim- zdecydowalam sie na wyspianskiego.
A to się nie spotkamy, bo ja jednak zostanę przy wojewódzkim - chyba że miejsca nie będzie :-)

Przykro mi bardzo z powodu Babci... może jednak się coś poprawi, a Ty będziesz mogła razem z Babcią cieszyć się z narodzin córeczki - i prawnusi, tak? :-)

reklama
eevciaa trzymaj się kochana....ech życie :( Ja już nie mam żadnej babci, niestety:-(

Mała, co by się nie działo doda Ci sił...wierzę w to....sama mam taką nadzieję, że narodziny mojego dziecka trochę mnie podniosą, bo jest mi ciężko.

evcia kurcze masz non stop pod górkę....będzie dobrze....zobaczysz....myśl o córci i ciesz się jej narodzinami....wierz , że przyszłość będzie lepsza....będzie Ci łatwiej

No i ja już z chemi naukana;))

Teraz moze chwilkę z wami posiedzę i biorę sie za prawo....

hmmm w sumie to za mną już 3 pisemne ( matematyka, polski i niemiecki)
z ustnego z biologii jestejm zwolniona mam przepisane 5 z pracy,
w sumie to zostały mi jeszcze tylko ustne: prawo chemia matematyka polski funkcjonowanie firmy historia ;)
dam rade ale te z konca stycznia chyba bede przenosiła jak sie mała urodzi....;]

hej dziewczynki

ja dziś już czuję, że żyję.

M. został w domu i cały dzień sprzątamy i gotujemy dużo żarełka co by moi panowie nie głodowali.

Zaraz się zbieramy i jedziemy do ginia na ostatnią wizytę (mam nadzieję).

Trzymajcie kciuki!!!!!

Claudia Michaś w galeryjce jest po prostu powalający!!!! Taki ziew, że mógłby kogoś połknąć na raz. :-D I te jego blond włoski ... prześliczne ... pierwszy raz widzę takie kudełki u noworodka.

Apropo wizyt w toalecie- u mnie z poczatku nie bylo problemow ale po paru dniach zaczely sie schody. Kupilam czopki i bardzo pomogly. Od dwoch dni jest juz normalnie. I jedzcie duzo blonnika.

Łupie mnie w krzyżu i twardnieje mi brzuch - wstąpiła we mnie nadzieja :-D :-D :-D

Może się w końcu rozłupię na dwa :-)

Mnie łupie od miesiąca, brzuch też twardnieje a moja córcia ma to gdzieś i siedzi dalej.

tonia - zdjęcia super, ale już duża twoja córcia a włosy to ma przecudne. Normalnie jak się patrze na te maluchy to już się nie mogę doczekać, są takie ekstra.

reklama
Do góry