reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Giovanessa- Tak, ja od poczatku planowalam rodzic w Bielsku, do Zywca sie nie wybieram :no:. Nie wiedzialam tylko czy na wyspianskiego czy w wojewodzkim- zdecydowalam sie na wyspianskiego.
A to się nie spotkamy, bo ja jednak zostanę przy wojewódzkim - chyba że miejsca nie będzie :-)

Przykro mi bardzo z powodu Babci... może jednak się coś poprawi, a Ty będziesz mogła razem z Babcią cieszyć się z narodzin córeczki - i prawnusi, tak? :-)

reklama
eevciaa trzymaj się kochana....ech życie :( Ja już nie mam żadnej babci, niestety:-(

Mała, co by się nie działo doda Ci sił...wierzę w to....sama mam taką nadzieję, że narodziny mojego dziecka trochę mnie podniosą, bo jest mi ciężko.

evcia kurcze masz non stop pod górkę....będzie dobrze....zobaczysz....myśl o córci i ciesz się jej narodzinami....wierz , że przyszłość będzie lepsza....będzie Ci łatwiej

No i ja już z chemi naukana;))

Teraz moze chwilkę z wami posiedzę i biorę sie za prawo....

hmmm w sumie to za mną już 3 pisemne ( matematyka, polski i niemiecki)
z ustnego z biologii jestejm zwolniona mam przepisane 5 z pracy,
w sumie to zostały mi jeszcze tylko ustne: prawo chemia matematyka polski funkcjonowanie firmy historia ;)
dam rade ale te z konca stycznia chyba bede przenosiła jak sie mała urodzi....;]

hej dziewczynki

ja dziś już czuję, że żyję.

M. został w domu i cały dzień sprzątamy i gotujemy dużo żarełka co by moi panowie nie głodowali.

Zaraz się zbieramy i jedziemy do ginia na ostatnią wizytę (mam nadzieję).

Trzymajcie kciuki!!!!!

Claudia Michaś w galeryjce jest po prostu powalający!!!! Taki ziew, że mógłby kogoś połknąć na raz. :-D I te jego blond włoski ... prześliczne ... pierwszy raz widzę takie kudełki u noworodka.

Apropo wizyt w toalecie- u mnie z poczatku nie bylo problemow ale po paru dniach zaczely sie schody. Kupilam czopki i bardzo pomogly. Od dwoch dni jest juz normalnie. I jedzcie duzo blonnika.

Łupie mnie w krzyżu i twardnieje mi brzuch - wstąpiła we mnie nadzieja :-D :-D :-D

Może się w końcu rozłupię na dwa :-)

Mnie łupie od miesiąca, brzuch też twardnieje a moja córcia ma to gdzieś i siedzi dalej.

tonia - zdjęcia super, ale już duża twoja córcia a włosy to ma przecudne. Normalnie jak się patrze na te maluchy to już się nie mogę doczekać, są takie ekstra.

reklama
Do góry